Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα στην ομαδα θα  ηθελα να ενα συστημα  που μαλλον θα στηθει σε 2 3 μηνες  το προβλημα ειναι  δεν ξερω μεχρι τι ποσο να διαθεσω το πολυ (1200-1400) για μακροχρονια χρηση ειχα πριν (8320 και 7870 8 ραμ και εκανα καλα την δουλεια μου ) θελω απλα οτι του ζητησω να το κανει απο παιχνιδια δεν θα παιζω ποτε σε ultra κτλπ settings απλα δεν ξερω να επενδεισω πολλα λεφτα η δεν αξιζει ?  απο οθονη θελω να δοκιμασω σε 27αρα γιατι βλεπω πολλα βιντεακια και ταινιες η δεν αξιζουν τον κοπο μεγαλες οθονες για μικρη αποσταση ?  περιφεριακα δεν χρειαζομαι

Δημοσ.

Αν δεν το χρειάζεσαι για βαριά πράγματα τότε ο 8320 είναι υπεραρκετός...κούμπωσε εναν ssd, παρε και μια καλή οθόνη αν θες και θα είσαι μια χαρά

Δημοσ.

Γράψε τι ακριβώς έχεις τώρα, τι παιχνίδια θέλεις να παίζεις. Όλα αυτά σε 2-3 μήνες που σκέφτεσαι να κάνεις αναβάθμιση 

Δημοσ.

δεν εχω τιποτα εκτος απο περιφερειακα απο παιχνιδια δεν εχω κανενα ενδιαφερον σε ενα γενικα οτι νανε αλλα μου  αρεσουν πολυ τα online  csgo hs και τα βαρια παιχνδια αμα προκιψει και παιξω απλα  και midium δεν με πειραζει

Δημοσ.

Διαβάζοντας εκτενώς το θέμα σου, εγώ θα σου πρότεινα την παρακάτω σύνθεση:

Σύνολο: 1256,89 με NVIDIA GeForce 1070 / 1326.39 με VEGA56 (Καλύτερη γραφικών από την 1070 και συνδυάζει και το FreeSync του μόνιτορ για βέλτιστη εμπειρία gaming). Αν θες τώρα να κόψεις και άλλο πηγαίνεις σε μια RX 580 8GB στα 300€ και πάλι έχεις το FreeSync. Απλώς με την Vega56 και με την 1070 δε θα έχεις πρόβλημα για τα επόμενα 4-5 χρόνια σίγουρα με προσαρμοσμένα settings κλπ απλά η Vega 56 ειναι  καλύτερη της 1070.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, kurillakoc είπε

μου φενονται πολλα αυτα παντως

Στις 27/8/2018 στις 8:36 ΠΜ, kurillakoc είπε

δεν ξερω μεχρι τι ποσο να διαθεσω το πολυ (1200-1400) 

Μάλιστα 

Δημοσ.

απ το να πεις ενα μαλιστα δεν μου λεει τιποτα φιλε  ,( το προβλημα ειναι  δεν ξερω μεχρι τι ποσο να διαθεσω )  το γραφω ιδαλος   για αυτο ρωταω

Δημοσ.

οποιος και να σου πει θα σου πει για τα λεφτα που λες στην αρχη.

πες το ποσο που θα δωσεις σανταρ να παρεις στανταρ απαντησης

Δημοσ.

ωραια ας το πω αλλιως ποσα λεφτα χρειαζομαι για  να παιζω που και που παιχνιδια σε απλα γραφικα χωρις τρελες απαιτησεις  και ββαθος χρονου

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kurillakoc είπε

ωραια ας το πω αλλιως ποσα λεφτα χρειαζομαι για  να παιζω που και που παιχνιδια σε απλα γραφικα χωρις τρελες απαιτησεις  και ββαθος χρονου

οκ.

1ον θες 6πυρηνο. εγω θα προτεινα 2600Χ να του κανεις το αυτοματο oc (δε ξερω πως λεγεται)

2ον θες amd καρτα γραφικων διοτι οι nvidia ξεμενουν οσο περνανε τα χρονια (δεν ξερω τι φταιει). παρε μια 580 8gb

παρε ενα ποιοτικο 550w τροφοδοτικο. νομιζω tx550m ειναι καλο vfm για τις "επιδοσεις" του. υπαρχουν και αλλα προφανως, αλλα νομιζω ειναι πιο ακριβα.

παρε εναν ssd. ας ειναι μικρος δεν πειραζει, να βαζεις το os, τα προγραμματα, και ισως κανα παιχνιδι με πολυ loading

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε

οκ.

1ον θες 6πυρηνο. εγω θα προτεινα 2600Χ να του κανεις το αυτοματο oc (δε ξερω πως λεγεται)

2ον θες amd καρτα γραφικων διοτι οι nvidia ξεμενουν οσο περνανε τα χρονια (δεν ξερω τι φταιει). παρε μια 580 8gb

παρε ενα ποιοτικο 550w τροφοδοτικο. νομιζω tx550m ειναι καλο vfm για τις "επιδοσεις" του. υπαρχουν και αλλα προφανως, αλλα νομιζω ειναι πιο ακριβα.

παρε εναν ssd. ας ειναι μικρος δεν πειραζει, να βαζεις το os, τα προγραμματα, και ισως κανα παιχνιδι με πολυ loading

Ουτε καν ενας 2400G και πολυ του ειναι με αυτα που γραφει.

611

Δημοσ.
4 ώρες πριν, leros2004 είπε

600€ για intel 8100? 

Όχι απλά δεν έχει ορισμένο μπατζετ και είπα να τρολλαρω λίγο γιατι υπάρχει μια μαμημενη φόρμα που την αγνοούν πρώτον και δεύτερον λέει μπατζετ 1.2-1.4Κ και μετά λέει τα δικά του 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...