Heraklionyam Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Καλησπερα μαγκες εμαι κατοχος α2 προσφατως και ψαχνω για μηχανη με ταχυτητες με μπατζετ 4500? ηθελα να ρωτησω τι επιλογες εχω και τι μου προτεινετι για πρωτη μηχανη.απο αυτες που εχω δει μαρεσει πολυ yamaha mt03 και benelli 302
LouCi4er Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Το Duke 390 ειναι στα ιδια λεφτα με το ΜΤ03 και ειναι πολυ καλυτερο σε χαρακτηριστικα.Μονο και μονο ο μονοδρομος συμπλεκτης ειναι ολα τα λεφτα,βεβαια το Yamaha ειναι δικυλινδρο και δεν εχει τοση αναγκη απο μονοδρομο οσο το μονοκυλινδρο αλλα και στα υπολοιπα χαρακτηριστικα ειναι πολυ πισω,πολυ καλυτερα φρενα το ΚΤΜ,καλυτερο ABS,δυνατοτερο μοτερ,καλυτερη αναρτηση κτλ.Πραγματικα απορω με ποια λογικη η Yamaha κοστολογησε σε αυτη την τιμη το ΜΤ03 οταν απεναντι εχει το Duke 390.Το Yamaha επρεπε να ειναι 1000€ φθηνοτερο.Για το Benelli δεν ξερω.
Pa0ki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Και το mt μονοκύλινδρο είναι To mt ήταν μονοκύλινδρο :p Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από Pa0ki 1
mp123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Παιδια δεν υπαρχει σχεση μεταξυ των δυο. Αλλη φιλοσοφια το ενα αλλη το αλλο. Ο καθενας επιλεγει το στυλ του. Υ. Γ το mt03 ειναι δικυλινδρο. 1
ziaba Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Pa0ki είπε Και το mt μονοκύλινδρο είναι To mt ήταν μονοκύλινδρο 😛 Το παλιό καλό μονοκύλινδρο mt3 δεν έχει καμια σχέση με την τωρινή ... Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εδώ το ήταν .. Είναι τελείως διαφορετικά μηχανάκια
LouCi4er Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Το παλιο μονοκυλινδρο ηταν 660cc,ειχε το μοτερ που εχει το XTX660.Το τωρινο εχει αλλο κινητηρα δικυλινδρο 321cc.Οπως σψστα ειπαν τα παιδια καμια σχεση το ενα με το αλλο. mp123,καλοταξιδο το δικο σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα