xristakits Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Τελικά δοκίμασες αν μπορείς να εγκαταστήσεις τα windows στον m2? 1
lionheart75 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν μετά από κανά μισάωρο πέρα - δώθε, βρήκα ένα παλικάρι που με εξυπηρέτησε άψογα. Αρχικά μου έδωσε 25 λίρες partial και μετά απο έγκριση του προισταμένου του οι 25 έγιναν 37 λίρες! Δεν με χάλασε καθόλου και ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που έριξαν την ιδέα. Να στε καλά παίδες! Τώρα στο θέμα που ρωτάς @xristakits υπάρχει θέμα. Δυστυχώς δεν βλέπει τον transend M.2 2242 128GB που του αγόρασα ούτε στο Bios αλλά ούτε και στο disk management. Τον έβγαλα - έβαλα 2-3 φορές αλλά τζίφος (ενώ ανάβει το κόκκινο λεντάκι του που φαίνεται ότι παίρνει ρεύμα). Δεν είχα χρόνο αργά χτες το βράδι να το ψάξω αλλά δεν έχω πολλές πιθανότητες. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από lionheart75 3
papafigos84 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Λοιπόν μετά από κανά μισάωρο πέρα - δώθε, βρήκα ένα παλικάρι που με εξυπηρέτησε άψογα. Αρχικά μου έδωσε 25 λίρες partial και μετά απο έγκριση του προισταμένου του οι 25 έγιναν 37 λίρες! Δεν με χάλασε καθόλου και ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που έριξαν την ιδέα. Να στε καλά παίδες! Τώρα στο θέμα που ρωτάς @xristakits υπάρχει θέμα. Δυστυχώς δεν βλέπει τον transend M.2 2242 128GB που του αγόρασα ούτε στο Bios αλλά ούτε και στο disk management. Τον έβγαλα - έβαλα 2-3 φορές αλλά τζίφος (ενώ ανάβει το κόκκινο λεντάκι του που φαίνεται ότι παίρνει ρεύμα). Δεν είχα χρόνο αργά χτες το βράδι να το ψάξω αλλά δεν έχω πολλές πιθανότητες. Ελα ρε. 52 ευρω περιπου. Σουπερ. Αντε σε καλη μερια. 1
lionheart75 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Εσύ με παρότρυνες και ο/η @livadaki! Να είστε καλά! 42 ευρώ περίπου είναι (1,12) αλλά μια χαρά είναι δεν το συζητώ! Δεν περίμενα τόσα και ήταν ευχάριστο. Να πω ότι τους είπα να τους στείλω φωτογραφίες που είχα βγάλει αλλά μου είπαν δεν απαιτείται. Άψογο support αρκεί να πέσεις στον κατάλληλο που θα το αναλάβει και δεν θα σε στέλνει από τον ένα στον άλλο. 145 ευρώ μας βγήκε τελικά το λαπτοπάκι αλλά πλέον μένει να λυθεί το θέμα με τον m.2. Με έχει ψιλοκουράσει. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από lionheart75 1
gpapadakis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δες τα reviews στο amazon καποιοι εχουν βαλει δισκο και παρε οτι πηραν και αυτοι.
lionheart75 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, gpapadakis είπε Δες τα reviews στο amazon καποιοι εχουν βαλει δισκο και παρε οτι πηραν και αυτοι. Tα έχω δει τα reviews αλλά το δίσκο τον αγόρασα από εδώ και την πάτησα. Θα αναγκαστώ να πάρω όντως κάποιον κινέζικο απο αυτούς που δούλεψαν.
john_dr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψάξε λίγο παραπάνω το θέμα του SSD όσο τον έχεις στα χέρια σου, μήπως κάνεις κάτι λάθος. Μου κάνει εντύπωση το ότι όσοι λένε ότι έβαλαν SSD στο Amazon δεν αναφέρουν μοντέλο. Σαν να σου λέει "ένα στην τύχη θα δουλέψει". Η μία αναφορά στους Oscoo εκεί, μάλλον είναι πιο πολύ αναφορά του στυλ "που θα βρείτε φτηνό 2242 SSD". Επίσης δεν είναι καλό το ότι η iota όπου απαντάει αγνοεί πλήρως το θέμα SSD. Σε review όπου αναφέρεται ο SSD, προτείνει USB φλασάκι για αύξηση χωρητικότητας, πράγμα που ίσως να σημαίνει προβληματική συμβατότητα με πολλούς ή και τους περισσότερους M.2. Σκέφτηκα ότι μπορεί να θέλει NVMe και όχι SATA, αλλά δεν φαίνεται να ισχύει. Τώρα sorry για την χαζή ερώτηση, αλλά είσαι σίγουρος ότι έχεις αυτόν και όχι αυτόν; Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από john_dr 1
lionheart75 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, john_dr είπε Ψάξε λίγο παραπάνω το θέμα του SSD όσο τον έχεις στα χέρια σου, μήπως κάνεις κάτι λάθος. Μου κάνει εντύπωση το ότι όσοι λένε ότι έβαλαν SSD στο Amazon δεν αναφέρουν μοντέλο. Σαν να σου λέει "ένα στην τύχη θα δουλέψει". Η μία αναφορά στους Oscoo εκεί, μάλλον είναι πιο πολύ αναφορά του στυλ "που θα βρείτε φτηνό 2242 SSD". Επίσης δεν είναι καλό το ότι η iota όπου απαντάει αγνοεί πλήρως το θέμα SSD. Σε review όπου αναφέρεται ο SSD, προτείνει USB φλασάκι για αύξηση χωρητικότητας, πράγμα που ίσως να σημαίνει προβληματική συμβατότητα με πολλούς ή και τους περισσότερους M.2. Σκέφτηκα ότι μπορεί να θέλει NVMe και όχι SATA, αλλά δεν φαίνεται να ισχύει. Τώρα sorry για την χαζή ερώτηση, αλλά είσαι σίγουρος ότι έχεις αυτόν και όχι αυτόν; Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Έκανα βλακεία και πόσταρα εκ παραδρομής τον Trancend. Αυτόν εδώ ακριβώς έχω, τον έχω βάλει σε φωτό και λιγες σελίδες πρίν. https://www.skroutz.gr/s/12708021/TeamGroup-M-2-SSD-Lite-128GB.html Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από lionheart75
dimoskoutr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Έκανα βλακεία και πόσταρα εκ παραδρομής τον Trancend. Αυτόν εδώ ακριβώς έχω, τον έχω βάλει σε φωτό και λιγες σελίδες πρίν. https://www.skroutz.gr/s/12708021/TeamGroup-M-2-SSD-Lite-128GB.html Φίλτατε για την απόδοσή του θα μας πεις λίγα λόγια; Τι χρήση του κάνεις; Πως πάει σε internet, ταινίες, office κλπ; Αναμένω κριτική για τον επεξεργαστή του γιατί είπαμε είσαι από τους λίγους που έχουν apollo lake ή gemini lake cpu... 1
lionheart75 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Φίλτατε για την απόδοσή του θα μας πεις λίγα λόγια; Τι χρήση του κάνεις; Πως πάει σε internet, ταινίες, office κλπ; Αναμένω κριτική για τον επεξεργαστή του γιατί είπαμε είσαι από τους λίγους που έχουν apollo lake ή gemini lake cpu... Μια χαρά τα κάνει όλα αυτά που αναφέρεις, σε σχέση με το Thomson με τον N3350 είναι καλύτερος σε επιδόσεις και απόκριση. Βέβαια ο emmc του δεν είναι γρήγορος οπότε θα έχει ακόμα καλύτερη εικόνα σε απόκριση και επιδόσεις όταν καταφέρω και βάλω επιτέλους το λειτουργικό σε M.2. Όμως επειδή ακόμα δεν έχω καταφέρει να λύσω το θέμα με τον M.2 δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ αρκετά για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη και λεπτομερής ανάλυση. Υπόσχομαι να επανέλθω. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από lionheart75 1
gpapadakis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για οποιον ενδιαφερεται, κουπονι εκπτωσης για το TECLAST F7 απο Gearbest https://www.gearbest.com/laptops/pp_1682917.html ΚΟΥΠΟΝΙ BeatBG04 βγαινει στα 227 ευρω περιπου τελικη τιμη με τα μεταφορικα (+ τη χρεωση της καρτας σας για τη μετατροπη απο δολλαρια σε ευρω) και υπενθυμιζω οτι ηρθε χωρις τ. ε . λ. ω.. ν.ε . ι ο Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από gpapadakis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα