Προς το περιεχόμενο

[Ultrabook]iOTA Slim 14" FHD IPS, Intel pentium N4200 Quad, 4GB ram, 32GB emmc 191€ @ Αmazon.uk [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

Πολλά νερά μας κάνει και το Amazon τελευταία. Παραγγελία του iOTA από 28/08 και ακόμα δεν έχει γίνει shipped ενώ το λάπτοπ φαίνεται διαθέσιμο για παραγγελία, όμως στις 179,99 λίρες πλέον.

Μου έχει ήδη έρθει ο δίσκος που θα του βάλω και ελπίζω να μην φάω κάνα άκυρο και μου μείνει αμανάτι...

Μ.2.png

Με υγεία να τον χρησιμοποιήσεις τον δίσκο και περιμένουμε φυσικά όταν σου έρθει και το laptop να μας δώσεις εδώ μέσα εντυπώσεις όσο αναλυτικές μπορείς από την χρήση που του κάνεις και από το πώς ανταποκρίνεται η cpu, για να μάθουμε από πρώτο χέρι αν είναι όντως αρκετός για όλα αυτά που λέμε, για απλή χρήση δηλαδή... Παίζει να είσαι από τους λίγους εδώ μέσα με τέτοια cpu σε μηχανάκι... Ομοίως όταν (και αν, τόσα που έχουν δει τα μάτια μας με το amazon τελευταία) έρθει η asrock j5005 θα δώσω και εγώ εμπειρία για να έχουμε από πρώτο χέρι γνώμες για το πόσο ικανά είναι τελικά αυτά τα "χρέπια τα atom"... Τουμπανάκια για την κατανάλωση και τα λεφτά τους θα είναι!!! :-)

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε

Με υγεία να τον χρησιμοποιήσεις τον δίσκο και περιμένουμε φυσικά όταν σου έρθει και το laptop να μας δώσεις εδώ μέσα εντυπώσεις όσο αναλυτικές μπορείς από την χρήση που του κάνεις και από το πώς ανταποκρίνεται η cpu, για να μάθουμε από πρώτο χέρι αν είναι όντως αρκετός για όλα αυτά που λέμε, για απλή χρήση δηλαδή... Παίζει να είσαι από τους λίγους εδώ μέσα με τέτοια cpu σε μηχανάκι... Ομοίως όταν (και αν, τόσα που έχουν δει τα μάτια μας με το amazon τελευταία) έρθει η asrock j5005 θα δώσω και εγώ εμπειρία για να έχουμε από πρώτο χέρι γνώμες για το πόσο ικανά είναι τελικά αυτά τα "χρέπια τα atom"... Τουμπανάκια για την κατανάλωση και τα λεφτά τους θα είναι!!! :-)

Θα το κάνω φίλε μου. 

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To παρέλαβα χτες και απόψε θα του βάλω τον M.2 και θα σετάρω τα windows. Θα επανέλθω τις επόμενες μέρες με εντυπώσεις. 

Update:

Δυστυχώς είμαι άτυχος καθώς το κομμάτι που μου ήρθε έχει θέμα με το Panel. Έχει έντονο light bleed στην αριστερή πάνω γωνία σε σημείο που καταντά ενοχλητικό σε σκοτεινό φόντο.

Δεν κάνει μάλλον καλή επαφή το panel σε εκείνο το σημείο και εκλύεται το φώς έντονα σε βαθμό πολύ άσχημο. Θα επιστραφεί και θα ζητήσω να μου στείλουν άλλο. Εκτός απο το θέμα πάντως με το panel που έτυχε στο κομμάτι μου, φαίνεται πολύ ποιοτικό σαν κατασκευή και επιβεβαιώνω ότι είναι full metal body. Καμία σχέση σε ποιότητα με το Thomson.

Πρώτη φορά μου συμβαίνει και πιστεύω να ξεμπερδέψω γρήγορα. :( 

iota.jpg

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 3
Δημοσ.

To παρέλαβα χτες και απόψε θα του βάλω τον M.2 και θα σετάρω τα windows. Θα επανέλθω τις επόμενες μέρες με εντυπώσεις. 

Update:

Δυστυχώς είμαι άτυχος καθώς το κομμάτι που μου ήρθε έχει θέμα με το Panel. Έχει έντονο light bleed στην αριστερή πάνω γωνία σε σημείο που καταντά ενοχλητικό σε σκοτεινό φόντο.

Δεν κάνει μάλλον καλή επαφή το panel σε εκείνο το σημείο και εκλύεται το φώς έντονα σε βαθμό πολύ άσχημο. Θα επιστραφεί και θα ζητήσω να μου στείλουν άλλο. Εκτός απο το θέμα πάντως με το panel που έτυχε στο κομμάτι μου, φαίνεται πολύ ποιοτικό σαν κατασκευή και επιβεβαιώνω ότι είναι full metal body. Καμία σχέση σε ποιότητα με το Thomson.

Πρώτη φορά μου συμβαίνει και πιστεύω να ξεμπερδέψω γρήγορα. :( 

iota.jpg

Με το καλό η αλλαγή φιλτατε, μην μασάς το επόμενο καλύτερο εύχομαι... Να δούμε τελικά και πόσο "χάλια" είναι οι appollo lake και gemini lake... Μια χαρά άνετο θα είναι για την χρήση που το θες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς μετά από επικοινωνία στο chat, το laptop δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, μελλοντικά μπορεί να γίνει αλλά δεν ξέρουν.

Θα μου στείλουν return label και οδηγίες μέσω email και θα μου γίνει refund.

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

H μαλακία είναι οτι η διαδικασία refund θα πάρει 30 μέρες και θα πρέπει εγώ να το πάω στο ταχυδρομείο για να γυρίσει πίσω....

Είμαι σε φάση να σκέφτομαι να το κρατήσω. Αν εξαιρέσεις το σημείο αυτό δεν έχει άλλο θέμα το Panel. 

Ρίξτε τα φώτα σας. 

Δημοσ.

Nαι θα το κρατήσω μάλλον, άλλωστε δεν είναι πια διαθέσιμο και στα 190 ευρώ ήταν καλό deal.

Έχω και περιθώριο μέχρι 8/10 με βάση τη συγκεκριμένη φόρμα επιστροφής που μου έστειλαν. :) 

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Nαι θα το κρατήσω μάλλον, άλλωστε δεν είναι πια διαθέσιμο και στα 190 ευρώ ήταν καλό deal.

Έχω και περιθώριο μέχρι 8/10 με βάση τη συγκεκριμένη φόρμα επιστροφής που μου έστειλαν. :) 

Το αμαζον προβλεπει κανενα partial refund;  Να σου δωσει ρε παιδι μου πισω κανενα 30αρι για την ιδιαιτεροτητα της οθονης. Θα γινει και πιο ευκολη η αποφαση σου. 

Για κανε κανεναν διακανονισμο :)

Καλοριζικο κιολας

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papafigos84 είπε

Το αμαζον προβλεπει κανενα partial refund;  Να σου δωσει ρε παιδι μου πισω κανενα 30αρι για την ιδιαιτεροτητα της οθονης. Θα γινει και πιο ευκολη η αποφαση σου. 

Για κανε κανεναν διακανονισμο :)

Καλοριζικο κιολας

Aυτός με τον οποίο μίλησα στο chat ήταν πολύ δυσκοίλιος. Το σκέφτηκα για μια στιγμή αλλά δεν άφηνε περιθώρια.

Θα δώ, ίσως να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου. Ευχαριστώ για τα καλορίζικα! :) 

• Like 1
Δημοσ.

Aυτός με τον οποίο μίλησα στο chat ήταν πολύ δυσκοίλιος. Το σκέφτηκα για μια στιγμή αλλά δεν άφηνε περιθώρια.

Αφού το κρατάς καλορίζικο και από μένα φιλτατε. Περιμένουμε εμπειρία χρήσης από σένα όμως σε μερικές μέρες να μας δώσεις τα φώτα σου κυρίως για την cpu... Με το καλό!

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Το Amazon κάνει partial refund. Προσπάθησε το. Εμένα μου έχουν κάνει. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...