Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μπει συνδρομή στα σοβαρά κανάλια. Κανάλια αισχρα που απλά σου καίνε εγκεφαλικά κύτταρα όπως 2J pewdiepie η ο καθυστερημένος ο Μάνος και αρκετοι άλλοι του είδους τους μακάρι να εξαφανιστούν από προσώπου γης. Μέσα στη σαβούρα τους υπάρχουν και εξαιρετικά κανάλια αλλά η μάζα πάει στα χειρότερα για αυτό έχει κάψει φλάντζα χρόνια τώρα. 

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Comic maniak είπε

Youtube Vanced στο κινητο και Opera με Adblock στο pc. Τι περιμενει η google? Να μην κανω πειρατεια με τοσες διαφημισεις; .......Καλα θα το εκανα ουτως ή αλλως. Δηλωνω ενοχος😂😂.

Σε μενα, ο οπερα αρχισε να μη παιζει μερικα βιντεο. Τι να πω? Δεν ειμαι βεβαιος οτι τα μπλοκαρει το Youtube, λογω ενσωματωμενου adblock. Θα το παρακολουθησω πως θα παει για να βεβαιωθω.

Υποπτο ομως. Πολυ υποπτο ετσι ξαφνικα...😒

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Le Perv είπε

Σε μενα, ο οπερα αρχισε να μη παιζει μερικα βιντεο. Τι να πω? Δεν ειμαι βεβαιος οτι τα μπλοκαρει το Youtube, λογω ενσωματωμενου adblock. Θα το παρακολουθησω πως θα παει για να βεβαιωθω.

Υποπτο ομως. Πολυ υποπτο ετσι ξαφνικα...😒

Εμενα δεν μου εχει παρουσιασει ποτε προβλημα😁.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Comic maniak είπε

Εμενα δεν μου εχει παρουσιασει ποτε προβλημα😁.

Κι εμενα ποτε. Αλλα απο σημερα, πετυχα 2 βιντεο με μουσικη που τα εκοψε και μου πεταξε μαυρη οθονη. Αν και προλαβα να δω τα πρωτα1-2 frames. Υποπτο, λεω, πολυ υποπτο ολο αυτο, με τη χρονικη περιοδο που αλλαζει την πολιτικη των διαφημισεων κι εγω βλεπω μαυρα πλαισια με προειδοποιητικα για προβληματα με το HTML5 (που αν θυμαμαι καλα ειναι embedded στον browser)

Μπορει να φταιει και το μηχανημα μου ομως. Ποτε δε ξερεις. Για να το παρακολουθησω.

• Like 1
Δημοσ.

uBlock Origin και uMatrix και το Internet γίνεται ασύγκριτα πιο ευχάριστο. Ούτε διαφημίσεις, ούτε popups, ούτε trackers, ούτε malware, ούτε τίποτα. Και φορτώνουν όλα τα sites στον μισό χρόνο και λιγότερο.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, dim_mnia είπε

μια είναι η αντιμετώπιση.....AI vs AI B) Κάποιος θα φτιάξει ΑΙ που θα εντοπίζει τα ads που έγιναν injected με το άλλο AI B) Έρχεται ο Πόλεμος Των Bots(R)

Με μοναδική διαφορά.... Η Google έχει τερατώδες υπολογιστική δύναμη να διάθεση στην ai εσύ το πολύ το pc μάντεψε ότι είναι μερικά ms για την Google για σένα θα είναι ώρες

Δημοσ.
2 hours ago, Arkin said:

Να μπει συνδρομή στα σοβαρά κανάλια. Κανάλια αισχρα που απλά σου καίνε εγκεφαλικά κύτταρα όπως 2J pewdiepie η ο καθυστερημένος ο Μάνος και αρκετοι άλλοι του είδους τους μακάρι να εξαφανιστούν από προσώπου γης. Μέσα στη σαβούρα τους υπάρχουν και εξαιρετικά κανάλια αλλά η μάζα πάει στα χειρότερα για αυτό έχει κάψει φλάντζα χρόνια τώρα. 

Αν είχαν όλα συνδρομή, μόνο τα σοβαρά θα έμεναν. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Με μοναδική διαφορά.... Η Google έχει τερατώδες υπολογιστική δύναμη να διάθεση στην ai εσύ το πολύ το pc μάντεψε ότι είναι μερικά ms για την Google για σένα θα είναι ώρες

όχι...δεν θα είμαι μόνος... θα διαθέσω την υπολογιστική μου δύναμη εγώ, εσύ και όλος ο ελεύθερος κόσμος B) Combine our powers, AI FOR THE PEOPLE, BY THE PEOPLE, ενάντια στα τερατουργήματα AI των μεγάλων B)

Δημοσ.

Βλέπω για άλλη μια φορά μπάχαλο γίνετε! Λοιπόν: αποτοξίνωση λέω εγώ χαχαχα!

Μάλλον χάσαμε την μπάλα....κι άλλα λεφτά, και παραπάνω!Και πιο γρήγορα κιόλας λες και έρχονται εξωγήινοι, να κατασκευασουμε τπτ να μας πάει στον Άρη! 

Άλλος έχει καλό περιεχόμενο και θέλει να πάρει και αυτός λεφτά και να μην το βλέπουν τζάμπα! Κάποια στιγμή σε όλους άρεσε το τζάμπα!Μετά αλλάξανε στρατόπεδο γιατί είδαν ότι έβγαζαν λεφτά και αλλάξανε και φιλοσοφία!Έσκασε λεφτά για εξοπλισμό χωρίς να τον αναγκάζει κανείς και πρέπει να του κάτσει η όλη φάση. Κάνε το κέφι σου θα έλεγα εγώ!Και εάν θέλεις να το κάνεις επάγγελμα να έχεις και υπομονή!Αυτά τα: γίνε πλούσιος σε μια βδομάδα δεν ξέρω και εγώ τι, που λένε στο YouTube είναι διαφήμιση να πας να αγοράσεις εξοπλισμό η να κάνεις σεμινάριο!Ναι, την πάτησες(εάν δεν έχεις υπομονή και δεν πιάνεις το νόημα γρήγορα)

Άλλος βλέπει 5 βίντεο που αξίζουν, την ημέρα στο YouTube! Σε αυτόν λοιπόν, να βάλουν 1 λεπτό διαφήμιση! Εγώ βλέπω ευκαιρία για κάτι άλλο! Ας φτιάξουν αυτοί οι καλοί,όπως λέμε μερικοί με τόσα λεφτά που εχουν(Και μην ακούω ότι δεν βγάζουν και τέτοια), μια καινούρια υπηρεσία με καλύτερη εμπειρία από το YouTube! Θα πλακωσουν και οι διαφημιστές! Αυτοί πλακωνο
υν παντούουουου!Θα περάσει η κλαψα τους!

Μην ξεχνάμε ότι το YouTube μπορεί να έχει έξοδα, αλλα εδώ που έφτασε δεν έφτασε μόνη της! Βοηθησαμε όλοι!Ας αφήσει λοιπόν την κλαψα και τα παραμύθια! 

Αυτό θα γινόταν παίδες όπως και δηποτε.Ηδη υπάρχουν εναλλακτικες!Λιγότερα βίντεο από εδώ και πέρα!Και υπομονή. Πιστεύω αυτό θα αλλάξει, είτε απο την Google είτε από τους δημιουργούς περιεχομένου!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, elorant είπε

uBlock Origin και uMatrix και το Internet γίνεται ασύγκριτα πιο ευχάριστο. Ούτε διαφημίσεις, ούτε popups, ούτε trackers, ούτε malware, ούτε τίποτα. Και φορτώνουν όλα τα sites στον μισό χρόνο και λιγότερο.

To uBlock Origin το έχω εδώ και καιρό!
Το uMatrix δεν το ήξερα!
Να είσαι καλά παίκτη!

Δημοσ.
Στις 26/8/2018 στις 10:06 ΜΜ, isay είπε

Για android σημειώστε και ψάξτε (απο σοβαρη πηγη) το NewPipe.

Σε υπολογιστή παρατηρω οτι τα adblocks βαστάνε ακομα

Σε smart tv ... δυσκολα τα πραγματα, οποτε μάλλον box

σε αυτό δε γίνεται να μη παίζει fullscreen;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

σε αυτό δε γίνεται να μη παίζει fullscreen;

Αν θες κάτι σε android που να μοιαζει με το interface του youtube (βιντεο και απο κάτω οι προτάσεις) τοτε κοιταξε το Tubemate( http://tubemate.net/ ). Επισης δεν αφήνει τις διαφημισεις.

Το new pipe εχει και popup οποτε βλεπεις το βιντεο σε παραθυρο και κάνεις οτι αλλο θες στο  κινητο

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, isay είπε

Αν θες κάτι σε android που να μοιαζει με το interface του youtube (βιντεο και απο κάτω οι προτάσεις) τοτε κοιταξε το Tubemate( http://tubemate.net/ ). Επισης δεν αφήνει τις διαφημισεις.

Το new pipe εχει και popup οποτε βλεπεις το βιντεο σε παραθυρο και κάνεις οτι αλλο θες στο  κινητο

σε android ενδιαφέρομαι.

το newpipe είναι ωραίο, δε το ήξερα. αλλά με χαλάει που το video παίζει σε fullscreen μόνο.

το pop up το είδα. λίγο δύσχρηστο με το resize. χάθηκε ο κόσμος να έπαιζε όπως στο app του youtube. Δε βλέπω καμιά ρύθμιση να αλλάζει αυτό

θα κοιτάξω και τ άλλα.

ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...