isay Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Black Demis είπε όλα αυτά μέχρι να γίνονται embeded αυτοματα στο video εκει τπτ και για κανέναν τρόπο δεν θα τα παραβλέπει........... τοσο απλα και ομορφα 9 λεπτά πριν, theoklis είπε Ή όποιος είναι tech savvy παίζει μπάλα με αυτό εδώ https://pi-hole.net/ Ήδη ειναι embed απο τους servers της youtube που στριμάρει και τα κανονικά βιντεο, για αυτό λύσεις τυπου pi-hole, dns server, κλπ σταμάτησαν να δουλευουν στο youtube των smart tv/κινητών. Εχω πολύ καιρό περασμενο το adguard dns στο router και έκοβε τα πάντα και σε smart tv youtube και σε κινητα youtube. Οταν πριν (περιπου) 3 εβδομάδες άρχισαν να εμφανιζονται διαφημισεις έμεινα λιγο παγωτό και μετά απο ψάξιμο κατεληξα οτι οι διαφημισεις έρχονται απο την "ιδια ροή" με τα βιντεο, οποτε για τώρα οι δυνατοι τρόποι "διαφυγής" ειναι custom apks και browser extentions. 4 λεπτά πριν, jp77s είπε Από την στιγμή που το δοκίμασα (newpipe) δεν ξαναχρησιμοποιησα το YouTube ούτε μια φορά. Άσε που ακόμα και σε συσκευές με 512mb ram δουλεύει απροβλημάτιστα. Θα συμφωνήσω και μάλιστα το ειχα διαβασει σαν προταση εδω στο insomnia. Στις συσκευές μου το newpipe πήρε θέση στην αρχική οθόνη και το εικονιδιο του youtube κάπου παραπισω να αραχνιάζει. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από isay 2 2
rigo0sotirhs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Και τι έγινε που θα βάλουν διαφημίσεις; Είχα πάνω από χρόνο να δω video εκεί και μόνο τον τελευταίο μήνα είδα 3-4. Ας βάλουν να τα βλέπουν μόνοι τους.
jp77s Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, isay είπε Θα συμφωνήσω και μάλιστα το ειχα διαβασει σαν προταση εδω στο insomnia. Στις συσκευές μου το newpipe πήρε θέση στην αρχική οθόνη και το εικονιδιο του youtube κάπου παραπισω να αραχνιάζει Αν το διάβασες εδώ μεγάλη μου τιμή.😀 1
aris1986 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Εγω παντως εχω το mytube! σε υπολογιστη και ειναι σαν app για android. μακαρι να υπηρχε και σε android μονο σε ξεχασμενα windows phone παιζει... Βεβαια εχω και addblock στους browsers παλι δεν εβλεπα, στο κινητο δυσκολα τα πραγματα ομως...
Arkin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Vanced παιδια και τελος. Στο youtube δεν εχω δει ποτε διαφημισεις και γενικα πουθενα μονο στη smart tv που ακομα δεν πιαστηκα με dns που κοβουν διαφημισεις απευθειας απο το router.
val1990 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 και σε λιγο θα λεγεται youadd αφου μονο διαφημισεις θα βλεπουμε ουστ ρε 1
busellatos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Οπως λενε και στα Ελληνομογγολεζικα "ςαμ αιραπαπ ατσ "
BELL Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 32 λεπτά πριν, isay είπε Για android σημειώστε και ψάξτε (απο σοβαρη πηγη) το NewPipe. Σε υπολογιστή παρατηρω οτι τα adblocks βαστάνε ακομα Σε smart tv ... δυσκολα τα πραγματα, οποτε μάλλον box Λινκ πλιζζ🙂 32 λεπτά πριν, isay είπε Για android σημειώστε και ψάξτε (απο σοβαρη πηγη) το NewPipe. Σε υπολογιστή παρατηρω οτι τα adblocks βαστάνε ακομα Σε smart tv ... δυσκολα τα πραγματα, οποτε μάλλον box Λινκ πλιζζ🙂
isay Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Πάντως διαβάζοντας διάφορα σχόλια σε ελληνικά και ξένα sites, γελώ με τους "καπετάνιους" με απαντησεις του στυλ "Ειναι αλητες που βαζουν υποχρεωτικές διαφημίσεις". Αμα μεθαυριο βάλει κάποια υποχρεωτική συνδρομή (στυλ RED αλλά για όλα) οι ιδιοι θα λενε "Είναι αλήτες που το εκαναν συνδρομητικό" Αμα εθιστείς στο τζάμπα και καλό, σου κακοφαίνεται να πρεπει να κάνεις το αυτονοητο, δηλαδη να πρεπει να δωσεις ανταλλαγματα 11 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 ωραια τωρα θα παρει άνοδο το idclips.com
Comic maniak Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Youtube Vanced στο κινητο και Opera με Adblock στο pc. Τι περιμενει η google? Να μην κανω πειρατεια με τοσες διαφημισεις; .......Καλα θα το εκανα ουτως ή αλλως. Δηλωνω ενοχος😂😂. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από Comic maniak 1
jp77s Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, BELL είπε Λινκ πλιζζ🙂 Λινκ πλιζζ🙂 https://f-droid.org/en/packages/org.schabi.newpipe/ ή για απ ευθείας download https://f-droid.org/repo/org.schabi.newpipe_66.apk Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από jp77s Προσθήκη link 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, isay είπε Πάντως διαβάζοντας διάφορα σχόλια σε ελληνικά και ξένα sites, γελώ με τους "καπετάνιους" με απαντησεις του στυλ "Ειναι αλητες που βαζουν υποχρεωτικές διαφημίσεις". Αμα μεθαυριο βάλει κάποια υποχρεωτική συνδρομή (στυλ RED αλλά για όλα) οι ιδιοι θα λενε "Είναι αλήτες που το εκαναν συνδρομητικό" Αμα εθιστείς στο τζάμπα και καλό, σου κακοφαίνεται να πρεπει να κάνεις το αυτονοητο, δηλαδη να πρεπει να δωσεις ανταλλαγματα Ότι να ναι λες.
isay Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, gdimitris είπε Ότι να ναι λες. H γνώμη σας θα καταγραφεί και αρχειοθετηθεί δεόντως. 1
blackdeagle Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Ήταν αναμενόμενο αυτό,θα γίνει και από άλλα γνωστά site,ειναι και ο λόγος που έχουν πέσει παγκόσμια οι διαφημιστικές δαπάνες και τέτοιες είδους διαφημίσεις,και όταν χάνεις έσοδα, πρέπει να υπάρξει δράση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα