paranoidwow Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα ξαφνικα δεν λειτουργεί η οθόνη .. την άλλαξα με αλλη που έβγαλα απο κινητό φίλου και μου κάνει τα ίδια ... απο ότι διάβασα στο Ίντερνετ το πρόβλημα λέγεται touch ic chip . Ξέρει κανεις πως να το φτιάξω ; ειδα κάτι βίντεο αλλα με μπερδεύουν κάτι υγρά και κόλες που βάζουν . αν γνωρίζει κάποιος τι υλικά θα χρειαστώ για επισκευή ας μου πει ευχαριστώ
postfire Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) δεν νομιζω πως σε συμφερει εκτος οτι θελει πολυ καλες γνωσεις θελει και εργαλεια τα οποια κοστοιζουν μαζι με τα υλικα καλυτερα να το δωσεις καπου εξω για επισκευη https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=+iphone+6+touch+ic+chip&_sacat=0 Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από postfire 1
simon2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε φίλε πραγματικά όμως δλδ τι πράγματα είναι αυτά που ρωτάς;;;; Από τα βίντεο βλέπεις ότι χρειάζονται πράγματα που δεν έχεις καν ιδέα τι είναι!!! Δλδ εσυ θες να το φτιάξεις με πιστολάκι μαλλιών;;; Αμα θες σου γράφω εγώ τα ανταλλακτικά και όλα τα υλικά που χρειάζεσαι... Το να αλλάζει κάποιος μια οθόνη οκ το καταλαβαίνω δεν είναι κάτι αλλά το να κανείς και επισκευή μητρικής τι να πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα