Leleouras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 η logitech imo είναι μονόδρομος πλέων στα περιφερειακά . Με τέτοιο budget ποντίκι ακουστικά ενσύρματα εν έτη 2018??? μέγα λάθος. Ασύρματα μόνο. https://www.skroutz.gr/s/12837215/Logitech-G903.html?keyphrase=logitech+g+903#specs https://www.skroutz.gr/s/14283076/Logitech-Powerplay-Wireless-Charging-System.html?from=drop https://www.skroutz.gr/s/10771262/Logitech-G533.html https://www.skroutz.gr/s/8481137/Logitech-G810-Orion-Spectrum.html κ αν είσαι fun του rgb όλα συγχρονίζουν με όμορφο αποτέλεσμα. Μπορεί να σου φαίνονται πολλά τα λεφτά αλλά είναι επένδυση πως να το κάνουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Εγώ δεν θα πήγαινα σε τέτοια επιλογή. Δεν λέω για το budget. Καταρχήν δεν θα έπαιρνα 4κ οθόνη. Και ιδιαίτερα με 1080ti. Η 1080ti σήμερα μπορεί να βγάλει αντε 60fps. Του χρόνου δεν θα βγάζει ούτε αυτά. Θα έχεις σκάσει 4χιλιάρικα για να παίζεις στα 45-50fps? Ξανασκέψου το σοβαρά για 1440p κατά την γνώμη μου. Σε 29-32 ίντσες είναι μια χαρά, δεν θα σου βγει και ο λαιμός με το πέρα δώθε σε 34αρα :P. Επίσης θα έχεις αξιοπρεπή high fps. 100+ Επίσης σε 4.500 budget Να μην πάρεις την πιο καλή (υπερτιμολογιμένη) κάρτα είναι κάπως. 1440p + 29-32 montitor + 2080ti + 8700k. Σκληρό δίσκο δεν θα πάρεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Καλή καρέκλα θα πεις ότι εινια μια καρέκλα όταν θα πας και θα κάτσεις επάνω της, άρα μην πας σε τυφλή αγορά, νομίζω Arozzi εχει και στα Public για να δεις και απο κοντα αν σε βολεύει. Γιατι το πληκτρολογιο δε θες να το αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο και η ποιότητα κατασκευής και η απόκριση του Corsair ειναι από τις top της αγοράς. Το Sensei ειναι κομπλε ποντικι παρε αυτο 3 λεπτά πριν, greg4 είπε Εγώ δεν θα πήγαινα σε τέτοια επιλογή. Δεν λέω για το budget. Καταρχήν δεν θα έπαιρνα 4κ οθόνη. Και ιδιαίτερα με 1080ti. Η 1080ti σήμερα μπορεί να βγάλει αντε 60fps. Του χρόνου δεν θα βγάζει ούτε αυτά. Θα έχεις σκάσει 4χιλιάρικα για να παίζεις στα 45-50fps? Ξανασκέψου το σοβαρά για 1440p κατά την γνώμη μου. Σε 29-32 ίντσες είναι μια χαρά, δεν θα σου βγει και ο λαιμός με το πέρα δώθε σε 34αρα :P. Επίσης θα έχεις αξιοπρεπή high fps. 100+ Επίσης σε 4.500 budget Να μην πάρεις την πιο καλή (υπερτιμολογιμένη) κάρτα είναι κάπως. 1440p + 29-32 montitor + 2080ti + 8700k. Σκληρό δίσκο δεν θα πάρεις? Ειπε οτι θα κάνει χρήση του Step up ο άνθρωπος, διαβάστε λίγο το τοπικ πριν γράψετε στα κουτουρού απλά για να γράψετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Αν ξαναδιαβάσεις το post μου γενικά θεωρώ ότι το 4k gaming δεν είναι βιώσιμο με το σημερινό hardware και θεωρώ ότι το 1440p σου προσφέρει αρκετά καλύτερο experience. Τώρα αν το θεωρείς κουτουρού αυτή την άποψη, δεν πειράζει και ιδιαίτερα. Να βοηθήσουμε είμαστε εδώ, ο TS δεν είναι άσχετος από pc, διαβάζει και κρίνει. υ.γ. το step-up να το κάνει τι, αφού και να έρθει η κάρτα γραφικών θα περιμένει την cpu (η οποία δεν έχει ανακοινωθεί καν). Άρα 2080ti μια και καλή Imo. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Leleouras said: η logitech imo είναι μονόδρομος πλέων στα περιφερειακά . Με τέτοιο budget ποντίκι ακουστικά ενσύρματα εν έτη 2018??? μέγα λάθος. Ασύρματα μόνο. https://www.skroutz.gr/s/12837215/Logitech-G903.html?keyphrase=logitech+g+903#specs https://www.skroutz.gr/s/14283076/Logitech-Powerplay-Wireless-Charging-System.html?from=drop https://www.skroutz.gr/s/10771262/Logitech-G533.html https://www.skroutz.gr/s/8481137/Logitech-G810-Orion-Spectrum.html κ αν είσαι fun του rgb όλα συγχρονίζουν με όμορφο αποτέλεσμα. Μπορεί να σου φαίνονται πολλά τα λεφτά αλλά είναι επένδυση πως να το κάνουμε Συμφωνώ, θα ψάξω reviews για τα συγκεκριμένα. Γενικά πάντα έδινα μεγάλη βαρύτητα σε οθόνη και καρέκλα, όχι στα υπόλοιπα. Σκέψου είμαι ακόμα με ένα sidewinder X6 keyboard 🙊 Για τα φωτάκια I don't give a damn 😛 Για το υπόλοιπο build έχεις να κάνεις κάποια πρόταση? 54 minutes ago, greg4 said: Εγώ δεν θα πήγαινα σε τέτοια επιλογή. Δεν λέω για το budget. Καταρχήν δεν θα έπαιρνα 4κ οθόνη. Και ιδιαίτερα με 1080ti. Η 1080ti σήμερα μπορεί να βγάλει αντε 60fps. Του χρόνου δεν θα βγάζει ούτε αυτά. Θα έχεις σκάσει 4χιλιάρικα για να παίζεις στα 45-50fps? Ξανασκέψου το σοβαρά για 1440p κατά την γνώμη μου. Σε 29-32 ίντσες είναι μια χαρά, δεν θα σου βγει και ο λαιμός με το πέρα δώθε σε 34αρα :P. Επίσης θα έχεις αξιοπρεπή high fps. 100+ Επίσης σε 4.500 budget Να μην πάρεις την πιο καλή (υπερτιμολογιμένη) κάρτα είναι κάπως. 1440p + 29-32 montitor + 2080ti + 8700k. Σκληρό δίσκο δεν θα πάρεις? 3440x1440, ουσιαστικά ultrawide 2560x1440 είναι, όχι 4Κ. Άρα θα την παλεύει καλύτερα. Είναι σα να έχεις 2 οθόνες η μία δίπλα στην άλλη, δεν βγαίνει κανένας λαιμός. Σκληρό έχω βάλει 500ρη NVME SSD και 1TB απλό SSD ή 1TB NVME SSD, δε θα βάλω μηχανικό εν έτει 2018. 51 minutes ago, thetiesthatbind said: Καλή καρέκλα θα πεις ότι εινια μια καρέκλα όταν θα πας και θα κάτσεις επάνω της, άρα μην πας σε τυφλή αγορά, νομίζω Arozzi εχει και στα Public για να δεις και απο κοντα αν σε βολεύει. Γιατι το πληκτρολογιο δε θες να το αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο και η ποιότητα κατασκευής και η απόκριση του Corsair ειναι από τις top της αγοράς. Το Sensei ειναι κομπλε ποντικι παρε αυτο Ειπε οτι θα κάνει χρήση του Step up ο άνθρωπος, διαβάστε λίγο το τοπικ πριν γράψετε στα κουτουρού απλά για να γράψετε. Δεν το ήξερα για τα Public, θα κάνω μια επίσκεψη ναι. Αλλά και να καθίσεις για 1 λεπτό ποιος σε βεβαιώνει ότι 4 ώρες μετά θα είσαι οκ? Το μόνο που θέλω είναι υφασμάτινη, κι ας καθαρίζει πιο δύσκολα. Σχετικά με το πληκτρολόγιο, δεν ξέρω, θέλω να δω αν μπορώ να το συνηθίσω για καθημερινή χρήση. 😕 35 minutes ago, greg4 said: Αν ξαναδιαβάσεις το post μου γενικά θεωρώ ότι το 4k gaming δεν είναι βιώσιμο με το σημερινό hardware και θεωρώ ότι το 1440p σου προσφέρει αρκετά καλύτερο experience. Τώρα αν το θεωρείς κουτουρού αυτή την άποψη, δεν πειράζει και ιδιαίτερα. Να βοηθήσουμε είμαστε εδώ, ο TS δεν είναι άσχετος από pc, διαβάζει και κρίνει. υ.γ. το step-up να το κάνει τι, αφού και να έρθει η κάρτα γραφικών θα περιμένει την cpu (η οποία δεν έχει ανακοινωθεί καν). Άρα 2080ti μια και καλή Imo. Σου απάντησα ήδη για το 4Κ, δεν παίρνω 4Κ. Το step up είναι χρήσιμο γιατί για τη δουλειά που τη θέλω μου φτάνει και η 1080 Ti σήμερα. Οπότε επωφελήθηκα της προσφοράς και ΑΝ η 2080/Ti δίνει πολλά παραπάνω που να δικαιολογεί την ακρίβειά της, μπορεί να πάω προς τα εκεί. Αλλιώς απλά πήρα μια κορυφαία 1080 Ti σε πολύ καλή τιμή. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 16gb ειναι αρκετα. στη τελικη οποτε θες προσθετεις 650w τροφοδοτικο. 850 ειναι για sli/xf. καλυτερα σκετος ο 970 για ποντικι θα προτεινα logitech ασυρματο. ειδικα αμα μπορεις να πετυχεις το g900 σε καμια προσφορα κατω απο 100€ εκτος αν σκοπευεις να τα μοιρασεις μεσα στο χωρο τα 5.1 δεν εχουν ουσια, πηγαινε σε 2.1 ηχεια. καποτε η logitech ειχε καλα ηχεια (καμια 10ετια πριν) τωρα θα σ ελεγα να δεις αλλες εταιρειες και να δωσεις και κανα 50ρικο ποιο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 θελει αρκετη μελετη το συστημα που θες να στησεις. σε πρωτη αναγνωση, εκτος απο Corsair kai EVGA, κοιτα για τροφοδοτικο και αυτο σαν εναλλακτικη προταση. Platinum, full modular και 10 χρονια εγγυηση, μιας εκ των κορυφαιων κατασκευαστριων PSU..! επισης, δεν καταλαβαινω γιατι πας σε "πεθαμενη" πλατφορμα για την επομενη 5ετια..!!! αυτη τη στιγμη, το Momentum ειναι υπερ της AMD και της ZEN αρχιτεκτονικης. και σκεψου μονο οτι ειναι σκαρτο 1,5 χρονο στην αγορα. που σημαινει οτι στο μελλον μονο καλυτερα μπορει να παει. ενω η INTEL αυτη την στιγμη, "βρισκει τοιχο" και σε αρχιτεκτονικη και σε λιθογραφια...!! με το μπατζετ που εχεις πας σε TR4 πλατφορμα και εχεις ολα τα "τερατα" στη διαθεση σου για την επομενη 3ετια....!!!! θα σου ελεγα να το σκεφτεις πολυ σοβαρα...! ναι μεν η Ιντελ εχει ωριμη πλατφορμα, ΤΩΡΑ, αλλα σε 1-2 χρονια...??? επισης, μπορεις καλλιστα να βαλεις τον "φθηνο" 1900X (8c/16t) με 330€ ή τον 1920X (12c/24t) 1ης γενιας με 450€. τωρα που επεσαν και οι τιμες .........!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 34 minutes ago, Lezantas26 said: 16gb ειναι αρκετα. στη τελικη οποτε θες προσθετεις 650w τροφοδοτικο. 850 ειναι για sli/xf. καλυτερα σκετος ο 970 για ποντικι θα προτεινα logitech ασυρματο. ειδικα αμα μπορεις να πετυχεις το g900 σε καμια προσφορα κατω απο 100€ εκτος αν σκοπευεις να τα μοιρασεις μεσα στο χωρο τα 5.1 δεν εχουν ουσια, πηγαινε σε 2.1 ηχεια. καποτε η logitech ειχε καλα ηχεια (καμια 10ετια πριν) τωρα θα σ ελεγα να δεις αλλες εταιρειες και να δωσεις και κανα 50ρικο ποιο πανω Για το 650W PSU λέω όχι, γιατί πρέπει να τροφοδοτήσει και overclock και αντλία/ανεμιστήρια υδρόψυξης. Προσθέτω RAM ναι, αλλά ψάξε βρες τον ίδιο ακριβώς κωδικό... Ο 970 καλύτερα σκέτος, αλλά και το μισό τέρα παραπάνω δεν είναι και αμελητέο, στα ίδια ακριβώς λεφτά. Θα το κοιτάξω το συγκεκριμένο Logitech mouse. Η αλήθεια είναι ότι το πίσω δεξιά θα με δυσκολέψει για τα 5.1, αλλά τι στην ευχή έχει συμβεί; Έχει μόνο 14 σετ στο Skroutz, ενώ 2.1 έχει πολλαπλάσια... 8 minutes ago, cabdik said: θελει αρκετη μελετη το συστημα που θες να στησεις. σε πρωτη αναγνωση, εκτος απο Corsair kai EVGA, κοιτα για τροφοδοτικο και αυτο σαν εναλλακτικη προταση. Platinum, full modular και 10 χρονια εγγυηση, μιας εκ των κορυφαιων κατασκευαστριων PSU..! επισης, δεν καταλαβαινω γιατι πας σε "πεθαμενη" πλατφορμα για την επομενη 5ετια..!!! αυτη τη στιγμη, το Momentum ειναι υπερ της AMD και της ZEN αρχιτεκτονικης. και σκεψου μονο οτι ειναι σκαρτο 1,5 χρονο στην αγορα. που σημαινει οτι στο μελλον μονο καλυτερα μπορει να παει. ενω η INTEL αυτη την στιγμη, "βρισκει τοιχο" και σε αρχιτεκτονικη και σε λιθογραφια...!! με το μπατζετ που εχεις πας σε TR4 πλατφορμα και εχεις ολα τα "τερατα" στη διαθεση σου για την επομενη 3ετια....!!!! θα σου ελεγα να το σκεφτεις πολυ σοβαρα...! ναι μεν η Ιντελ εχει ωριμη πλατφορμα, ΤΩΡΑ, αλλα σε 1-2 χρονια...??? επισης, μπορεις καλλιστα να βαλεις τον "φθηνο" 1900X (8c/16t) με 330€ ή τον 1920X (12c/24t) 1ης γενιας με 450€. τωρα που επεσαν και οι τιμες .........!! Έλα καλώς τον! Τροφοδοτικό το είδα το συγκεκριμένο, άψογο είναι, αλλά θέλω μπλιμπλίκι corsair link digital... Συμφωνώ για τα Ryzen, αλλά: Θέλω επιδόσεις τώρα και όχι στο μέλλον. Το CEMU ξεζουμίζει έως 3 threads, και 3 threads στα 5GHz καταλαβαίνεις ότι είναι καλύτερα από 3 ισάξια στα 4.2... Οι 6 πυρήνες φάνταζαν υποδεέστεροι από τους 8 των Ryzen με το καλύτερο SMT κιόλας για το μέλλον, ωστόσο πλέον θα αποκτήσουν και τα Intel 8. ΔΕΝ θα έπαιρνα cpu με TIM. Ή AMD (soldered) ή der8auer με εγγύηση από caseking σε Intel. Ήμουν εντελώς κάθετος σε αυτό. Τώρα όμως θα το φτιάξουν κι αυτό... TR δεν κοιτάω καν, δεν θα βάλω πολλαπλές κάρτες και δεν το θέλω για επαγγελματική χρήση. Καθαρά την συσσωρευμένη $%@$# τόσων ετών βγάζω, τώρα που μπορώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πολλα χρηματα για το τροφοδοτικο corsair παντως. 150+ευρω για gold τροφοδοτικο οταν στα ιδια χρηματα βρισκεις platinum δεν ξερω κατα ποσο αξιζει. Αν θες να παιξεις με το συστημα που εχει η corsair στα i τροφοδοτικα οκ,απλα το λεω επειδη ειπες παραπανω για πεταμενα λεφτα. Για οθονη και επεξεργαστη δεν χρειαζεται να σου πω κατι παραπανω απο αυτα που ανεφερες. Για μητρικη παρολα αυτα θα σου προτεινα να πηγαινες σε κατι δυνατο(μιας και το budget/συστημα ειναι τετοιο),μην κανεις υποχωρησεις σε αυτο το κομματι. Gigabyte gaming 7,Asrock Taichi,Asus Hero κλπ Για επεξεργαστη παλι δεν προτεινω amd 1)Γιατι σε gaming υστερουν(που σε ενδιαφερει λογω και της οθονης) 2)Οταν ξανααλλαξεις θα αλλαξεις ολοκληρη πλατφορμα λογω ddr5 μνημων και νεας αρχιτεκτοντικης. Για μνημες το εχω ξαναπει απειρες φορες αλλα για gaming ειναι οτι πιο πεταμενα λεφτα υπαρχουν καθαρα και μονο απο πλευρας τιμων πως ξεφευγουν χωρις σημαντικες διαφορες. 3000 μνημες να ξεκινανε στα 273 ευρω https://www.skroutz.gr/s/14526684/G-Skill-Aegis-32GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16D-32GISB.html 3200αρες μνημες δεν αξιζουν γιατι βλεπω οτι στα ιδια χρηματα παιζουν 3600αρες εκτος αν θες χαμηλα CL που θα τα χρυσοπληρωσεις χωρις καμια διαφορα στα παιχνιδια για τα παραπανω χρηματα. Αν τις θες γενικα και δεν σε ενδιαφερει το κοστος προφανως αγορασεις οποιες φτανει η τσεπη σου/σου αρεσουν. Για πληκτρολογια τωρα αφου θες να δεις τι λενε τα μηχανικα θα σου προτεινα να αγοραζες το φθηνοτερο επωνυμο μηχανικο(για να μην εχεις εγγυηση κουκουρουκου οπως το motospeed με 1 χρονο εγγυηση Κινας)με brown διακοπτες κατα προτιμηση (ή σαν δευτερη επιλογη τους κοκκινους απο cherry ή romerg απο logitech) που ειναι οι διακοπτες για ολες τις χρησεις που λεμε. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Πιο λογικό να δώσεις έξτρα 15-20€ και να πάρεις το αντίστοιχο HX850i ή HX750i παρά το RM850i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) τελικά εκεί που φτάσανε η τιμες και τα 4500 budget δεν φτάνουν για καινούργιο full setup, monitor kai gpu 2500e !! https://www.skroutz.gr/s/12177840/Samsung-CHG90.html HDR https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=11G-P4-2383-KR + 1200e cpu + mobo +32 ram 3200 cas15 https://www.skroutz.gr/s/12687231/AMD-Ryzen-Threadripper-1900X-Box.html https://www.skroutz.gr/s/13233704/Gigabyte-X399-Designare-EX-rev-1-0.html https://www.skroutz.gr/s/10024454/Corsair-Vengeance-Led-32GB-DDR4-3200MHz-CMU32GX4M2C3200C16B.html Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από sharke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 14 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Για το 650W PSU λέω όχι, γιατί πρέπει να τροφοδοτήσει και overclock και αντλία/ανεμιστήρια υδρόψυξης. Προσθέτω RAM ναι, αλλά ψάξε βρες τον ίδιο ακριβώς κωδικό... Ο 970 καλύτερα σκέτος, αλλά και το μισό τέρα παραπάνω δεν είναι και αμελητέο, στα ίδια ακριβώς λεφτά. Θα το κοιτάξω το συγκεκριμένο Logitech mouse. Η αλήθεια είναι ότι το πίσω δεξιά θα με δυσκολέψει για τα 5.1, αλλά τι στην ευχή έχει συμβεί; Έχει μόνο 14 σετ στο Skroutz, ενώ 2.1 έχει πολλαπλάσια... Έλα καλώς τον! Τροφοδοτικό το είδα το συγκεκριμένο, άψογο είναι, αλλά θέλω μπλιμπλίκι corsair link digital... Συμφωνώ για τα Ryzen, αλλά: Θέλω επιδόσεις τώρα και όχι στο μέλλον. Το CEMU ξεζουμίζει έως 3 threads, και 3 threads στα 5GHz καταλαβαίνεις ότι είναι καλύτερα από 3 ισάξια στα 4.2... Οι 6 πυρήνες φάνταζαν υποδεέστεροι από τους 8 των Ryzen με το καλύτερο SMT κιόλας για το μέλλον, ωστόσο πλέον θα αποκτήσουν και τα Intel 8. ΔΕΝ θα έπαιρνα cpu με TIM. Ή AMD (soldered) ή der8auer με εγγύηση από caseking σε Intel. Ήμουν εντελώς κάθετος σε αυτό. Τώρα όμως θα το φτιάξουν κι αυτό... TR δεν κοιτάω καν, δεν θα βάλω πολλαπλές κάρτες και δεν το θέλω για επαγγελματική χρήση. Καθαρά την συσσωρευμένη $%@$# τόσων ετών βγάζω, τώρα που μπορώ. εννουσα το 1tb 970 σιγα τα watt που τρωει η υδροψυξη και τα φαν, πες 50w. ποσο για cpu με oc 200? καρτα γραφικων πες 400. και ολα αυτα ειναι υπερβολες, δεν θα αφηνα το συστημα ετσι σε καθημερινη χρηση. φτανουν τα 650w και αμα θες να ξεπατωσεις το pc για κανα benchmark τα καλα τροφοδοτικα μπορουν να δωσουν ανετα 50-100w παραπανω χωρις προβλημα αμα δεν τα τρεχεις παντα ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Fulgore said: 1) Πολλα χρηματα για το τροφοδοτικο corsair παντως. 150+ευρω για gold τροφοδοτικο οταν στα ιδια χρηματα βρισκεις platinum δεν ξερω κατα ποσο αξιζει. Αν θες να παιξεις με το συστημα που εχει η corsair στα i τροφοδοτικα οκ,απλα το λεω επειδη ειπες παραπανω για πεταμενα λεφτα. 2) Για οθονη και επεξεργαστη δεν χρειαζεται να σου πω κατι παραπανω απο αυτα που ανεφερες. 3) Για μητρικη παρολα αυτα θα σου προτεινα να πηγαινες σε κατι δυνατο(μιας και το budget/συστημα ειναι τετοιο),μην κανεις υποχωρησεις σε αυτο το κομματι. Gigabyte gaming 7,Asrock Taichi,Asus Hero κλπ 4)Για επεξεργαστη παλι δεν προτεινω amd 1)Γιατι σε gaming υστερουν(που σε ενδιαφερει λογω και της οθονης) 2)Οταν ξανααλλαξεις θα αλλαξεις ολοκληρη πλατφορμα λογω ddr5 μνημων και νεας αρχιτεκτοντικης. 5)Για μνημες το εχω ξαναπει απειρες φορες αλλα για gaming ειναι οτι πιο πεταμενα λεφτα υπαρχουν καθαρα και μονο απο πλευρας τιμων πως ξεφευγουν χωρις σημαντικες διαφορες. 3000 μνημες να ξεκινανε στα 273 ευρω https://www.skroutz.gr/s/14526684/G-Skill-Aegis-32GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16D-32GISB.html 3200αρες μνημες δεν αξιζουν γιατι βλεπω οτι στα ιδια χρηματα παιζουν 3600αρες εκτος αν θες χαμηλα CL που θα τα χρυσοπληρωσεις χωρις καμια διαφορα στα παιχνιδια για τα παραπανω χρηματα. Αν τις θες γενικα και δεν σε ενδιαφερει το κοστος προφανως αγορασεις οποιες φτανει η τσεπη σου/σου αρεσουν. 6) Για πληκτρολογια τωρα αφου θες να δεις τι λενε τα μηχανικα θα σου προτεινα να αγοραζες το φθηνοτερο επωνυμο μηχανικο(για να μην εχεις εγγυηση κουκουρουκου οπως το motospeed με 1 χρονο εγγυηση Κινας)με brown διακοπτες κατα προτιμηση (ή σαν δευτερη επιλογη τους κοκκινους απο cherry ή romerg απο logitech) που ειναι οι διακοπτες για ολες τις χρησεις που λεμε. 1) Ok, όντως για 25€ παραπάνω θα το σκεφτώ το HXi. Βασικά μπορείς να συγχρονίσεις το icue και με άλλα corsair περιφερειακά πέραν του τροφοδοτικου. 2) Τέλεια. 3) Η ekwb παραδοσιακά ΔΕΝ βγάζει για Asrock monoblocks, άρα δυστυχώς μένει εκτός. Η Hero προβλέπεται στην 300ρα, το ίδιο και η top Gigabyte. +50% τιμή για μητρική, η οποία τι θα μου δώσει ακριβώς; 4) Ούτε εγώ (δυστυχώς), ακριβώς για τους λόγους που ανέφερες. 5) Όντως όσο έχει ένα βασικό 32GB σετ έχει ένα πολύ καλό 16ρι. Οι διαφορές που είδα ήταν της τάξης του 2-5% το πολύ, σε Intel πλατφόρμα. 6) Βασικά το Motospeed έχει ελληνική αντιπροσωπεία και μπορείς να το πάρεις ακόμα και με ελληνικό layout, δεν είναι τυχαίες οι 350 (!) αξιολογήσεις που έχει στο skroutz. Για ποντίκι/καρέκλα τι λες; Για το κουτί; 52 minutes ago, thetiesthatbind said: Πιο λογικό να δώσεις έξτρα 15-20€ και να πάρεις το αντίστοιχο HX850i ή HX750i παρά το RM850i Γιατί όμως; Για 2% καλύτερο efficiency, δηλαδή για 3€ το χρόνο εξοικονόμηση ρεύματος? (Τυχαίο νούμερο για έμφαση) 44 minutes ago, sharke said: τελικά εκεί που φτάσανε η τιμες και τα 4500 budget δεν φτάνουν για καινούργιο full setup, monitor kai gpu 2500e !! https://www.skroutz.gr/s/12177840/Samsung-CHG90.html HDR https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=11G-P4-2383-KR + 1200e cpu + mobo +32 ram 3200 cas15 https://www.skroutz.gr/s/12687231/AMD-Ryzen-Threadripper-1900X-Box.html https://www.skroutz.gr/s/13233704/Gigabyte-X399-Designare-EX-rev-1-0.html https://www.skroutz.gr/s/10024454/Corsair-Vengeance-Led-32GB-DDR4-3200MHz-CMU32GX4M2C3200C16B.html Ω ναι, καλωσήρθατε στο 2018! Κανένα σχόλιο για το πρόχειρο setup μου? 36 minutes ago, Lezantas26 said: εννουσα το 1tb 970 σιγα τα watt που τρωει η υδροψυξη και τα φαν, πες 50w. ποσο για cpu με oc 200? καρτα γραφικων πες 400. και ολα αυτα ειναι υπερβολες, δεν θα αφηνα το συστημα ετσι σε καθημερινη χρηση. φτανουν τα 650w και αμα θες να ξεπατωσεις το pc για κανα benchmark τα καλα τροφοδοτικα μπορουν να δωσουν ανετα 50-100w παραπανω χωρις προβλημα αμα δεν τα τρεχεις παντα ετσι. Συμφωνώ, αλλά γιατί να τσιγκουνευτώ ένα 50ρικο για ένα τέτοιο build στην πηγή τροφοδοσίας του? Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δεν ξέρω με το τροφοδοτικό τι παίζει και το Corsair Link, εγώ θα κρατούσα το τροφοδοτικό της EVGA και έχω ήδη πει στο θέμα των Turing ότι το bundle από EVGA είναι σίγουρα πιο VFM από 2080, έχεις και το option του step up οπότε είναι ιδανική επιλογή, ακόμα κι αν έχουμε κάποια τρελή έκπληξη. Αλλά αν το θες ντε και καλά, ε ΟΚ. Για mouse/keyboard/καρέκλα/ηχεία δεν μπορώ να βοηθήσω, ανήκουν στην κατηγορία 'περί ορέξεως...', απλά θα επισημάνω ότι έχω ακούσει ανάμεικτα σχόλια για τις Arozzi και γενικότερα δεν είμαι φαν των "gaming chairs", προτιμώ μια καλή "κλασσική". Για CPU/Mobo, σίγουρα πας για 9700/9900Κ, μένει να δούμε thermals+OC για να ξέρουμε τι συμφέρει. Για μητρική θα απέφευγα μητρικές τύπου Prime-A, ειδικά για 8C/16T. Taichi/Gaming 7 αξίζουν σε τέτοια περίπτωση, είτε σαν Ζ370, είτε σαν Ζ390. RAM αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις απ'το Hyper-V, λογικά βολεύεσαι με 2x8 3600/16 ή 3200/14. Monitor σίγουρα είναι πολύ καλή επιλογή η Alienware, κι εγώ προς τα εκεί θα πήγαινα αν αγόραζα οθόνη αυτή την περίοδο. Στους δίσκους θα πήγαινα για το split 500 nvme 1TB SSD, προτιμώ τον εξτρά χώρο σε 2ο δίσκο για "αποθήκη". Λογικά πρέπει να μένουν και αρκετά ρέστα αν δεν το παρακάνεις με τα περιφερειακά, άρα θα μπορείς να στήσεις και το loop πιο γρήγορα (ή ακόμα και αμέσως, πρέπει να βγαίνει οριακά εκτός budget έτσι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε 6) Βασικά το Motospeed έχει ελληνική αντιπροσωπεία και μπορείς να το πάρεις ακόμα και με ελληνικό layout, δεν είναι τυχαίες οι 350 (!) αξιολογήσεις που έχει στο skroutz. Δεν γνωριζω αν εχει ΕΛληνικη αντιπροσωπεια και αν καλυπτονται ολα τα motospeed που ειναι στο σκρουτζ(μπορει δηλαδη μερικοι να τα εχουν φερει απο Κινα. Αυτο το γραφω γιατι ολοι 1 χρονο εγγυηση δινουν που αν ηταν ''Ελληνικης εισαγωγης'' θα επρεπε να δινανε το λιγοτερο 2 χρονια εγγυηση. Για ποντικι αν εισαι με αριστερο χερι γενικα σκουρα τα πραγματα=λιγες επιλογες,εκτος αν δεν θες να χρησιμοποιησεις τα πλαινα. Πιο πολυ σε ambidextrus ποντικια θα βγαλεις ακρη,καλη ωρα πχ https://www.slant.co/topics/1889/~best-ambidextrous-gaming-mice Τα παραπανω απλα τα αναφερω σαν μερικα παραδειγματα,δεν ξερω τι ποντικι σε βολευει(μετα παμε σε claw ή palm grip,ενσυρματο/ασυρματο κλπ). Για καρεκλα αν δεν θες να πας σε κατι gaming τυπου πιο οικονομικο οι περισσοτεροι προτεινουν απο τα Ικεα της marcus ή markus αν θυμαμαι καλα αλλιως κοιτας στις γνωστες Dxracer/akracing που ανεβαινουν αρκετα σε τιμη(ωραιες αν και ασχημες ειχε και το Πλαισιο τις ergohuman αλλα ξεφευγουν σε τιμη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα