Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/8/2018 στις 11:09 ΠΜ, GeorgeMan είπε

Μια χαρά είναι, ήμαρτον. Πάρε NUC να παίζεις παιχνίδια του 2014 στα low 😛 

Ντροπή βρε είχες και nuc, για το μέγεθος του, την κατανάλωση του, τα bluetooth, wifi, usb-c, κλπ μια χαρά τουμπανάκι είναι... Εντάξει λίγο ακριβό αλλά είναι μικρότερο και από itx... ύβρης διαπράχθηκε θεωρώ! :-)

Στις 30/8/2018 στις 8:41 ΜΜ, dimtsef είπε

δεν φταις εσύ , όλοι αυτοί οι fanboys της amd

κοίτα τι θα μπορούσες να είχες στήσει στο φίλο σου ! με τα ίδια λεφτά και ισως λιγότερα αφου και με φθηνότερη ram κάνεις τη δουλειά σου +20 FPS για να κλείνουν μερικά στόματα

Το εσκισες εντελώς όμως... Είναι η γνωστή πατάτα που γινόταν και παλαιότερα με τον g3250 ξέρω πως λεγόταν δεν θυμάμαι, που όταν άρχισαν να βγαίνουν παιχνίδια που υποστήριζαν 4 πυρήνες και πάνω στον pentium ούτε που φόρτωναν καν. Η καλύτερη επιλογή είναι σαφώς ένας 2400g και αναμονή μέχρι να μαζευτεί ένα ποσό για κάρτα γραφικών... Μέχρι τότε μια χαρά παίζει ο 2400g... Ακούς εκεί να κλείσουν στόματα με τον pentium... Μου φαίνεται όταν έρθει ο j5005 μου με μια 1050ti θα σας τρώω όλους ρε!!! Λες να χτυπήσω μια (ναι ξέρω ότι δεν θα παίξει); Χαχα :-)

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Ντροπή βρε είχες και nuc, για το μέγεθος του, την κατανάλωση του, τα bluetooth, wifi, usb-c, κλπ μια χαρά τουμπανάκι είναι... Εντάξει λίγο ακριβό αλλά είναι μικρότερο και από itx... ύβρης διαπράχθηκε θεωρώ! :-)

Το εσκισες εντελώς όμως... Είναι η γνωστή πατάτα που γινόταν και παλαιότερα με τον g3250 ξέρω πως λεγόταν δεν θυμάμαι, που όταν άρχισαν να βγαίνουν παιχνίδια που υποστήριζαν 4 πυρήνες και πάνω στον pentium ούτε που φόρτωναν καν. Η καλύτερη επιλογή είναι σαφώς ένας 2400g και αναμονή μέχρι να μαζευτεί ένα ποσό για κάρτα γραφικών... Μέχρι τότε μια χαρά παίζει ο 2400g... Ακούς εκεί να κλείσουν στόματα με τον pentium... Μου φαίνεται όταν έρθει ο j5005 μου με μια 1050ti θα σας τρώω όλους ρε!!! Λες να χτυπήσω μια (ναι ξέρω ότι δεν θα παίξει); Χαχα :-)

Τελικά το θεμα ήταν ένα καλώδιο , ούτε ο 2400g , ούτε το ένα στικάκι ram 

Το βιντεάκι στο καλάθι τον αχρήστων παρακαλώ !!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...