Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βάλε όταν μπορείς αλλά 8gb ίδια ram για dual channel η πούλα αυτήν που έχεις και παρ 2χ4gb γενικά οι APU και ειδικά Ryzen θελουν  ιδανικά dual channel και 3200mhz 

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, dimtsef said:

τι τους θέλετε αυτους τους παλιό ryzen όλο προβλήματα..

Μια χαρά είναι, ήμαρτον. Πάρε NUC να παίζεις παιχνίδια του 2014 στα low 😛 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε

Μια χαρά είναι, ήμαρτον. Πάρε NUC να παίζεις παιχνίδια του 2014 στα low 😛 

δεν παίζω παιχνίδια λεβέντη μου..

Δημοσ.
Στις 26/8/2018 στις 6:14 ΜΜ, tester426 είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ,

Αντιμετωπίζω ένα θέμα με τον παραπάνω επεξεργαστή με intergrated graphics Vega rx 11 όπως φυσικά θα γνωρίζεται, λοιπόν, έστησα ένα build με μητρική Asus A320, τον ryzen φυσικά και από ραμ 1 8gb στα 2800-2900 δεν θυμάμαι, και φυσικά ssd και λοιπά. Windows 10, αφού πλέον οι drivers φτιάχνονται μόνο για αυτή την έκδοση, drivers εγκατεστημένοι όλα σωστά. Μόλις τον παρέδωσα στον φίλο μου, μου λέει παίζω LOL στα 30 fps λέει.. ! Τρελένομαι, πάω σπίτι του, ξεκινάω ένα γκέιμ από περιέργεια χωρίς να ξέρω, με 5 άτομα βλέπω 140φπς σε very high graphics. Λέω ρε θα με τρελάνεις? και μόλις μπει σε 10άρι γκέιμ αρχίζει η πτώση.. Με λίγα λόγια δεν ακόμα και σε low γραφικά δεν αποδίδει όσο πρέπει.. Τι παίζει με τους ryzen? τι πρέπει να κάνω για να τον φτάσω στην μέγιστη απόδοση? Ευχαριστώ!

δεν φταις εσύ , όλοι αυτοί οι fanboys της amd

κοίτα τι θα μπορούσες να είχες στήσει στο φίλο σου ! με τα ίδια λεφτά και ισως λιγότερα αφου και με φθηνότερη ram κάνεις τη δουλειά σου +20 FPS για να κλείνουν μερικά στόματα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και τελείως offtopic:

1) Στο βιντεάκι δε βλέπω τα 0.1% low.

2) Σε θέμα επεξεργαστικής δύναμης ο 2400G είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τον Penitum. Αργότερα μπορείς να βάλεις και όποια κάρτα θέλεις, αφού ο 2400G είναι 4c/8t, ενώ ο Pentium 2c/4t και γονατίζει στα πάντα με μια κάρτα επιπέδου RX 570/580, GTX 1060.

3) Οι τιμές δεν είναι όπως τις παρουσιάζει, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα GTX 1050 έχει 130€ και Pentium G5400 58€ σύνολο 188€, ενώ ο Ryzen 2400G έχει 150€. Για ένα πακέτο με πολύ ισχυρότερο επεξεργαστή και iGPU που κάνεις άνετα τη δουλειά σου.

Ας τελειώνουμε εδώ με το offtopic. Τέρμα από μένα.

Επεξ/σία από LambisElef
  • Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, dimtsef είπε

όχι πολλά λόγια παιδιά, το βιντέακι μόνο !!!

Αγάπη μόνο δλδ... 

Εγώ πάντως σε πιστεύω, είναι και intel gold ο επεξεργαστής  άρα σίγουρα θα είναι λίγο καλύτερος

• Sad 1
Δημοσ.

2400g και μετά μια κάρτα γραφικών. Ακόμα και Nvidia να είναι, μπορείς να έχεις freesync, τα μάθατε; Ο 2400g λογικά αντέχει μέχρι και gtx 1080 επίπεδο χωρίς να είναι σοβαρό bottleneck. Repent!

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε, υπήρχε πρόβλημα στο καλώδιο hdmi και κάπως καταλάβαινε την κάρτα γραφικών της κάρτας, και αν το έβγαζες και το ξανά έβαζες έφτιαχνε χδ, μαγεία.. με λίγο overclock στις ραμ και στον gfx μου χτύπησε στα medium high 170fps, μετά από λίγο μειώθηκε σταθερά στα 90-110fps. very high.. Όπως και να έχει ευχαριστώ παίδες, ελπίζω αυτό να γίνει μάθημα για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με ryzen, να πάρει μια γνώμη παραπάνω :)

• Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, tester426 είπε

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε, υπήρχε πρόβλημα στο καλώδιο hdmi και κάπως καταλάβαινε την κάρτα γραφικών της κάρτας, και αν το έβγαζες και το ξανά έβαζες έφτιαχνε χδ, μαγεία.. με λίγο overclock στις ραμ και στον gfx μου χτύπησε στα medium high 170fps, μετά από λίγο μειώθηκε σταθερά στα 90-110fps. very high.. Όπως και να έχει ευχαριστώ παίδες, ελπίζω αυτό να γίνει μάθημα για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με ryzen, να πάρει μια γνώμη παραπάνω :)

Εν τέλει δεν άλλαξες RAM λοιπόν, σωστά; Με ένα stick παίζεις δηλαδή.

Δημοσ.
Στις 30/8/2018 στις 1:17 ΠΜ, dimtsef είπε

τι τους θέλετε αυτους τους παλιό ryzen όλο προβλήματα..

Εσύ τι τις θέλεις τις κούπες με τις μπύρες. Πιε και λίγο νεράκι.

Δημοσ.
Στις 31/8/2018 στις 8:39 ΠΜ, LambisElef είπε

Εν τέλει δεν άλλαξες RAM λοιπόν, σωστά; Με ένα stick παίζεις δηλαδή.

Σωστά αλλά έχω σκοπό να αλλάξω :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...