Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες το βράδυ παρέλαβα τη τηλεόραση από το σέρβις. Όλα λειτουργούν ομαλά. Ευτυχώς δε σβήστηκαν οι ρυθμίσεις γιατί θα βαριόμουν να τη ξανά στήσω. 

Έγινε αλλαγή στο πάνελ, σε όλη την οθόνη δηλαδή. 

Πάντως πολύ γρήγορη η όλη διαδικασία. 

Να τονίσω ότι βρίσκομαι Καλαμάτα. 

Πήγα απευθείας με την εγγύηση της Samsung και όχι με την επέκταση των Public. 

Δευτέρα πρωί δίνω τη βλάβη, μετά από 2 ώρες με καλεί ο τεχνικός εδώ, το ίδιο μεσημέρι έρχεται και την παίρνει. Τρίτη γίνεται παραγγελία στο πάνελ. Πέμπτη παρέλαβα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bill_viper είπε

Χθες το βράδυ παρέλαβα τη τηλεόραση από το σέρβις. Όλα λειτουργούν ομαλά. Ευτυχώς δε σβήστηκαν οι ρυθμίσεις γιατί θα βαριόμουν να τη ξανά στήσω. 

Έγινε αλλαγή στο πάνελ, σε όλη την οθόνη δηλαδή. 

Πάντως πολύ γρήγορη η όλη διαδικασία. 

Να τονίσω ότι βρίσκομαι Καλαμάτα. 

Πήγα απευθείας με την εγγύηση της Samsung και όχι με την επέκταση των Public. 

Δευτέρα πρωί δίνω τη βλάβη, μετά από 2 ώρες με καλεί ο τεχνικός εδώ, το ίδιο μεσημέρι έρχεται και την παίρνει. Τρίτη γίνεται παραγγελία στο πάνελ. Πέμπτη παρέλαβα. 

μια ερωτηση: παιζει το ιδιο καλα ή καλυτερα?

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manoskost είπε

μια ερωτηση: παιζει το ιδιο καλα ή καλυτερα?

Ακριβώς το ίδιο θα έλεγα. 

Δε μπορώ να καταλάβω κάποια διαφορά σε σχέση με πριν. 

Το ίδιο μαγευτικό είναι το 4k HDR. 🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα σου πω τον λογο που ρωτησα: οταν πηρα την πρωτη 55ks8000 τον μαρτιο 2017 , ειχε διαφορετικο panel απο την δευτερη που μου αλλαξαν μετα απο ενα μηνα, η πρωτη επαιζε πολυ καλυτερα απο την δευτερη. ψαχνοντας λοιπον στο internet και ρωτωντας, ανακαλυψα μια πληροφορια που δημοσιευτε σε καποιο γνωστο side το οποιο παραθετω παρακατω για τα panel που χρησιμοποιει η samsung. επειδη λοιπον και η δευτερη  τηλεοραση παρουσιασε προβλημα και πηγε για αλλαγη panel, θα μου την φερουν την δευτερα, και δεν ξερω τι θα συναντησω, το καλο panel της πρωτης ή το χειροτερο panel της δευτερης?     https://www.rtings.com/tv/learn/panel-lottery-samsung

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να μπω YouTube να τσεκάρω 4k ΗDR, πραγματικά το μάτι μου δε μπόρεσε να καταλάβει διαφορά. Τώρα αν είναι ίδια ή όχι τα panel φαντάζομαι δε θα το μάθουμε ποτέ.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, bill_viper είπε

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να μπω YouTube να τσεκάρω 4k ΗDR, πραγματικά το μάτι μου δε μπόρεσε να καταλάβει διαφορά. Τώρα αν είναι ίδια ή όχι τα panel φαντάζομαι δε θα το μάθουμε ποτέ.

Δεν ξερω για την δικη σου σειρα, αλλα στα μοντελα του 2016 που ειναι δικη μου, πιστευω οτι το κανουν.μολις εβγαλα την δευτερη τηλεοραση απο το κουτι της, ενας φιλος μου που με βοηθουσε, μου ειπε, αυτη η οθονη ειναι πιο σκουρα απο την προηγουμενη, και ας ηταν κλειστη. Οταν την ανοιξα μετα, ειχε πιο χαλια εικονα οσον αφορα τα ελληνικα καναλια, στο 4κ δεν βλεπετε ευκολα η διαφορα, αλλα που να τα δεις ολα 4κ. 

Δημοσ.

Παντως οπως εγραψα και παραπανω ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ σε high end tv series ..να παρουσιαζονται τοσο σοβαρες νλεβες σε 2-3 μηνες χρησης...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, heros είπε

Παντως οπως εγραψα και παραπανω ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ σε high end tv series ..να παρουσιαζονται τοσο σοβαρες νλεβες σε 2-3 μηνες χρησης...

λιγο τεχνικος ελεγχος δεν βλαπτει, αλλα ολα ομως στοιχιζουν δυστηχως, και τις πολυεθνικες τις ενδιαφερουν μονο τα νουμερα και τα κερδη.

Δημοσ.

κομπλε εισαι τοτε.. γενικα υπαρχει θεμα με τis tv τις καινουργιες.. εγω που εχω την q9fn η πρωτη μου ηρθε με 3 σημεια καμμενα πιξελ και ενα κολλημενο και το πλαισιο δεν ηταν σωστα βαλμενο.. η δευτερη που ηρθε γιατι μ εγινε αντικατσταση ηρθε με ενα κολλημενο πιξελ αλλα την κρατησα.. ειναι ρισκο γενικα τι θα σου κατσει..

Δημοσ.

και μιλαμε για τηλεοραση πανω απο 3000 ευρω, περιπου 6 μισθους, εκτος αν απευθυνονται σε βλακες. και το χειροτερο ειναι οτι σε τυχον καταγγελια, παιρνουν και το μερος των πολυεθνικων, προεχει λενε η επισκευη απο την αντικατασταση, ξυλο που θελετε ολοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι έχουν πάθει με τα πάνελ όλες η εταιρίες δυστυχώς, θυμάμαι το 2016 όταν πρώτο είχα τότε την 70 άρα ku 6000 και είχα θέμα με το uniformity Vertical banding και μου αλλάξανε 3 πάνελ, και τα 3 όμως  δεν είχανε ούτε και ένα καμένο πιξελ, απλά δεν γνώριζα τότε ότι όσο πιο μεγαλύτερο πάνελ φαίνονται η ατέλειες, εμένα είχανε γραμμές κατά την κίνηση, banding και dirty screen effect, τοτε δεν γνωριζα τι είναι αυτό και δεν το αποδέχομουν, επειδή έπαιζα fifa αθλητικά παιχνίδια κτλ είχα θέμα. Από το 2016 έχουν περάσει πάνω από 6 τηλεόρασεις στα χέρια μου, ολες είχαν τα μικροθεματακια τους, που για έναν μέσο χρήστη φυσικά  δεν θα έδινε καν σημασία. Αλλά πάει το μάτι σου εκεί, από την στιγμή που έσκασες ένα κάρο λεφτά, δεν το δέχεσαι.

Επεξ/σία από woox-2
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...