MedicGod Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα, Έχω εδώ και καιρό που έχω αγοράσει ενα Repeater απο την Tp-Link αλλα υπάρχουν συνέχεια αποσυνδέσεις σε συσκευές WiFi. Απο ότι είδα με το WiFi Analyzer στο κινητό, στο συγκεκριμένο κανάλι που είναι το Ρούτερ(6) υπάρχουν δύο συσκευές με το ίδιο όνομα που είναι προφανώς το Repeater και το Router. Η ερωτήσεις μου είναι οι εξής: Ποια είναι η διαφορά Powerline με Repeater και αν θα υπάρξουν αποσυνδέσεις στο WiFi με ενα Powerline. Ευχαριστώ.
jkoukos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Το Repeater κάνει αναμετάδοση κάποια ασύρματης εκπομπής. Με απλά λόγια τοποθετείται σε τέτοιο σημείο που θα έχει ικανή λήψη της ασύρματης εκπομπής του router ώστε να το αναμεταδώσει και να πάει σε μεγαλύτερη απόσταση. Το Powerline μεταφέρει το δικτυακό σήμα μέσω της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης του σπιτιού. Με απλά λόγια συνδέεται ενσύρματα με τον router, μεταφέρει το σήμα του σε μία διπλανή ηλεκτρολογική πρίζα και μέσω της εγκατάστασης φθάνει σε άλλες πρίζες. Σε κάποια από αυτές συνδέουμε άλλο ένα PLC και σε αυτό τον υπολογιστή μας. Κάποια PLC έχουν δυνατότητα εκτός της ενσύρματης σύνδεσης να μοιράζουν και ασύρματα, αλλά αυτή η λειτουργία δεν είναι αναμετάδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα