bade Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα, Είμαι φοιτητής στα Χανια και πρόσφατα άλλαξα σπίτι και επειδή δεν θέλω να βαλω σταθερό τηλέφωνο σκευτόμουν να έπερνα το ασύρματο internet της wind που δείνει 30gb με 20 ευρω. Για σησκευή θα εχω ενα παλιό smartphone σαν access point. Το μόνο που με προβληματίζει ειναι το σήμα της Wind, θα εχω πρόβλημα στα Χανια. 1
isay Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Η καλυψη σήματος δεν ειναι ανα νομο, αλλα ανα περιοχή και πολλές φορές ανα σπιτι. Εχω φιλο με cosmote που μενει στο Χαλάνδρι, οπως μενουν και οι δικοί του σε σπιτι 2 τετράγωνα πιο πέρα. Στο δικό του σπιτι η cosmote ειναι προβλημα, ενω στους δικους τους πολύ καλύτερα. το σπιτι των δικών του ειναι σε αλλο οροφο και αλλο προσανατολισμο. Αρα αντι να ρωτάς αν θα εχεις σημα με wind στα χανια, πρεπει να κάνεις δοκιμές. Επισης αυτό με τη wind (30g/μηνα) δε στο προτείνω εκτος αν εισαι διατεθειμενος να κάνεις υποχωρήσεις σε ταχυτητες και bandwidth (ειδικά αυτό). Ξεχνάς youtube, streaming, βαρια downloads, κλπ. Δες μήπως υπάρχει κάποιος γειτονας με καλό wifi και πες του να του δινεις το μισό πάγιο για να σου δώσει τον κωδικό.
bade Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Το simpleFi on the go 30gb δεν ειναι 4G?
isay Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Αν εκει που βρισκεσαι δεν εχει καλο σημα, τοτε δεν θα εχεις 4G ή θα μεταπηδα συνεχεια απο 4g ->3G. Κάνε πρωτα δοκιμή με συνδεση wind (κάποιου αλλου) και μετα πάρε οτι κρίνεις.
bade Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Και το 3G δεν με χαλάει, αλλά θα παω αυριο και θα δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα