Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μόνο με 95€ αγόρασα την παρακάτω φωτογραφική μηχανή η οποία πατάει κάτω όλα τα κινητά και τις ADSL φωτογραφικές μηχανές

Spoiler

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, panospc είπε

Εγώ μόνο με 95€ αγόρασα την παρακάτω φωτογραφική μηχανή η οποία πατάει κάτω όλα τα κινητά και τις ADSL φωτογραφικές μηχανές

Απόκρυψη περιεχομένων

ADSL ? που να δεις και το νεο μοντελο το VDSL τραβαει με μεγαλυτερη ταχυτητα.:P

Δημοσ.
5 ώρες πριν, toyo73 είπε

Ελα να αρχισουν τα σχολια απο τους κινηταδες, περι megapixel  και φωτο απο αυτα.Ελα να γουσταρουμε.Τι να μας πουν  οι παλιο panasonic-sony και fujifilm - Olympus.

πες τα ρε φιλε και γω λεω γιατι οταν βγαζω φωτογραφια την π@@α μου με αυτες τις φωτογραφικες φαινεται μικρη. Δε μπορουσαν να βαλουν πιο ευρυγωνιο φακο να πουμε : ) κατι σαν τα κινητα ενα πραμα

Δημοσ.

Αναρωτιεμαι ποιος χρειαζεται μια μηχανη με αισθητήρα Micro Four Thirds,στα 12,8 Megapixels στην τιμη των $999,επισης αυτο που φλωμονουν τον κοσμο οτι θα εχει φωτογραφια χωρις κοκκο στα  ISO (25600) απλα με ξεπερναει !

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, p@n0ss είπε

Αναρωτιεμαι ποιος χρειαζεται μια μηχανη με αισθητήρα Micro Four Thirds,στα 12,8 Megapixels στην τιμη των $999,επισης αυτο που φλωμονουν τον κοσμο οτι θα εχει φωτογραφια χωρις κοκκο στα  ISO (25600) απλα με ξεπερναει !

απο παντα ήταν ακριβες οι φωτογραφικες μηχανες δεν λες κατι απλα στην τιμη αυτη προοριζονται για αλλη χρηση. Τα iso ολοι ειναι ενα θεμα σημαντικο που καθε χρονο ολοι τα βελτιωνουν οχι για να βλεπεις μεσα στο σκοταδι χωρις κοκο αλλα για φωτογραφικους/κινηματογραφικους παραγοντες.

οι μ4/3 ειναι ισαξιοι ολων των αλλων βρωμο aps-c. Eχουν καλους φακους και σε κροπαρισμα ερχονται στα ισια

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Agraf είπε

απο παντα ήταν ακριβες οι φωτογραφικες μηχανες δεν λες κατι απλα στην τιμη αυτη προοριζονται για αλλη χρηση. Τα iso ολοι ειναι ενα θεμα σημαντικο που καθε χρονο ολοι τα βελτιωνουν οχι για να βλεπεις μεσα στο σκοταδι χωρις κοκο αλλα για φωτογραφικους/κινηματογραφικους παραγοντες.

οι μ4/3 ειναι ισαξιοι ολων των αλλων βρωμο aps-c. Eχουν καλους φακους και σε κροπαρισμα ερχονται στα ισια

αν την προοριζει για αλλη χρηση τοτε θα πρεπει τα χαρακτηριστικα της να το δικαιολογουν πραγμα που δεν κανει.

Αν καποιος θελει να κανει cinematography δεν νομιζω οτι θα επιλεξει την compact LX100 ΙΙ ! θα παει σε μια EOS-1D C οπως κανουν και οι περισσοτεροι στο χωρο .....

ο αισθητηρας προφανως και δεν ειναι ισαξιος αφου φυσικα εχει αλλες διασταστεις απο τους aps-c,full frame,etc

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panospc είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

κλαιωωω ρεε...😅😅🤣

Δεν εβλεπα ποτε Polis αλλα μονο για αυτο το σποτ σιγουρα θα αξιζε!

αμα βαλεις στο youtube το speed στο 0.5 λεει πιο πολυ!🤣

Δημοσ.
8 ώρες πριν, AtiX είπε

Το φωτογραφικό hobby έγινε ακριβό sport ή μου φαίνεται???

ήταν και είναι,δεν έγινε τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τη μεγαλύτερη έλλειψη της πρώτης γενιάς, δηλαδή την έλλειψη περιστρεφόμενης οθόνης δεν την διόρθωσε πάντως. Η G7x mark2 παραμένει top.

Επεξ/σία από vasilipap

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...