panospc Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Εγώ μόνο με 95€ αγόρασα την παρακάτω φωτογραφική μηχανή η οποία πατάει κάτω όλα τα κινητά και τις ADSL φωτογραφικές μηχανές Spoiler
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 57 λεπτά πριν, panospc είπε Εγώ μόνο με 95€ αγόρασα την παρακάτω φωτογραφική μηχανή η οποία πατάει κάτω όλα τα κινητά και τις ADSL φωτογραφικές μηχανές Απόκρυψη περιεχομένων ADSL ? που να δεις και το νεο μοντελο το VDSL τραβαει με μεγαλυτερη ταχυτητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, toyo73 είπε Ελα να αρχισουν τα σχολια απο τους κινηταδες, περι megapixel και φωτο απο αυτα.Ελα να γουσταρουμε.Τι να μας πουν οι παλιο panasonic-sony και fujifilm - Olympus. πες τα ρε φιλε και γω λεω γιατι οταν βγαζω φωτογραφια την π@@α μου με αυτες τις φωτογραφικες φαινεται μικρη. Δε μπορουσαν να βαλουν πιο ευρυγωνιο φακο να πουμε : ) κατι σαν τα κινητα ενα πραμα
p@n0ss Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Αναρωτιεμαι ποιος χρειαζεται μια μηχανη με αισθητήρα Micro Four Thirds,στα 12,8 Megapixels στην τιμη των $999,επισης αυτο που φλωμονουν τον κοσμο οτι θα εχει φωτογραφια χωρις κοκκο στα ISO (25600) απλα με ξεπερναει ! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, p@n0ss είπε Αναρωτιεμαι ποιος χρειαζεται μια μηχανη με αισθητήρα Micro Four Thirds,στα 12,8 Megapixels στην τιμη των $999,επισης αυτο που φλωμονουν τον κοσμο οτι θα εχει φωτογραφια χωρις κοκκο στα ISO (25600) απλα με ξεπερναει ! απο παντα ήταν ακριβες οι φωτογραφικες μηχανες δεν λες κατι απλα στην τιμη αυτη προοριζονται για αλλη χρηση. Τα iso ολοι ειναι ενα θεμα σημαντικο που καθε χρονο ολοι τα βελτιωνουν οχι για να βλεπεις μεσα στο σκοταδι χωρις κοκο αλλα για φωτογραφικους/κινηματογραφικους παραγοντες. οι μ4/3 ειναι ισαξιοι ολων των αλλων βρωμο aps-c. Eχουν καλους φακους και σε κροπαρισμα ερχονται στα ισια
p@n0ss Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 19 λεπτά πριν, Agraf είπε απο παντα ήταν ακριβες οι φωτογραφικες μηχανες δεν λες κατι απλα στην τιμη αυτη προοριζονται για αλλη χρηση. Τα iso ολοι ειναι ενα θεμα σημαντικο που καθε χρονο ολοι τα βελτιωνουν οχι για να βλεπεις μεσα στο σκοταδι χωρις κοκο αλλα για φωτογραφικους/κινηματογραφικους παραγοντες. οι μ4/3 ειναι ισαξιοι ολων των αλλων βρωμο aps-c. Eχουν καλους φακους και σε κροπαρισμα ερχονται στα ισια αν την προοριζει για αλλη χρηση τοτε θα πρεπει τα χαρακτηριστικα της να το δικαιολογουν πραγμα που δεν κανει. Αν καποιος θελει να κανει cinematography δεν νομιζω οτι θα επιλεξει την compact LX100 ΙΙ ! θα παει σε μια EOS-1D C οπως κανουν και οι περισσοτεροι στο χωρο ..... ο αισθητηρας προφανως και δεν ειναι ισαξιος αφου φυσικα εχει αλλες διασταστεις απο τους aps-c,full frame,etc 1
DrStein Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, panospc είπε Εγώ μόνο με 95€ αγόρασα την παρακάτω φωτογραφική μηχανή η οποία πατάει κάτω όλα τα κινητά και τις ADSL φωτογραφικές μηχανές Απόκρυψη περιεχομένων κλαιωωω ρεε...😅😅🤣 Δεν εβλεπα ποτε Polis αλλα μονο για αυτο το σποτ σιγουρα θα αξιζε! αμα βαλεις στο youtube το speed στο 0.5 λεει πιο πολυ!🤣
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, AtiX είπε Το φωτογραφικό hobby έγινε ακριβό sport ή μου φαίνεται??? ήταν και είναι,δεν έγινε τώρα.
vasilipap Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Τη μεγαλύτερη έλλειψη της πρώτης γενιάς, δηλαδή την έλλειψη περιστρεφόμενης οθόνης δεν την διόρθωσε πάντως. Η G7x mark2 παραμένει top. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από vasilipap
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα