voltmod Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Η LX100 II της Panasonic έρχεται με μεγαλύτερης ανάλυσης αισθητήρα Micro Four Thirds σε σχέση με την 1η γενιά της compact ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής της εταιρείας LX100. Πρόκειται για μία πρόταση που απευθύνεται σε όσους φωτογράφους ενδεχομένως επιθυμούν να έχουν στα χέρια τους μία κάμερα με μεγαλύτερο αισθητήρα από αυτόν που διαθέτουν μοντέλα όπως η RX100 VΙ της Sony. Η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο LX100 είναι ο υψηλότερης ανάλυσης αισθητήρας Micro Four Thirds (MFT) των 17 Megapixels έναντι των 12,8 Megapixels του προηγούμενου μοντέλου. Τα επίπεδα θορύβου είναι σημαντικά μικρότερα, ακόμα και με υψηλό ISO και επομένως μπορείτε να περιμένετε καθαρές φωτογραφίες ακόμα και σε περιπτώσεις που θα χρησιμοποιηθεί το μέγιστο ISO (25600). Επιπλέον διαθέτει οθόνη αφής, και έτσι μπορείτε ευκολότερα να ορίσετε σημεία εστίασης, την έκθεση και άλλες λειτουργίες. Κατά τα άλλα, η LX100 II έχει ακριβώς την ίδια κλασική εμφάνιση και ντιζάιν με το πρώτο μοντέλο, ενώ όμοιο παραμένει το σύστημα φακών Leica 24-75mm (35mm Equivalent) με /1.7-2.8 όπως και το wide-screen οφθαλμοσκόπιο ανάλυσης 2.764k-dot αλλά και τα 11fps όσον αφορά στο burst mode. Όπως και το προηγούμενο μοντέλο, η LX100 II τραβάει βίντεο ανάλυσης 4K ενώ επιπλέον διαθέτει και το χαρακτηριστικό 4K Photo, που επιτρέπει στον φωτογράφο να τραβήξει φωτογραφίες με 30 καρέ το δευτερόλεπτο, για να κρατήσει αυτή που θέλει από την σκηνή. Η εταιρεία επίσης προσέθεσε δύο νέες λειτουργίες λήψεις, τις L.Monochrome και L.Monochrome D για τονισμένα shadows και highlights με διατήρηση της λεπτομέρειας. H κάμερα εξοπλίζεται με Bluetooth LE και με WiFi. Το κόστος της είναι $999, που είναι ένα αρκετά υψηλό χρηματικό ποσό, αλλά και που παράλληλα είναι χαμηλότερο από αυτό που ζητάει η Sony για την RX100 VI ($1199,99). Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Dihen Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μια μικρή διόρθωση, η RX100 VI έχει ήδη κυκλοφορήσει μάλιστα κει που εχε@@ φύτρωσε η LX100 II 1 1
AtiX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Το φωτογραφικό hobby έγινε ακριβό sport ή μου φαίνεται??? 1
whoever81 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι πραγματικά δυνατό εργαλείο όπως ήταν και ο προκάτοχος του. Δεν έπεσε η ριμάδα η τιμή της LX100 τόσα χρόνια. Έμεινε κολλημένη γύρω στα 500 ευρώ. Δεν νομίζω ότι αξίζει τα διπλά λεφτά, ειδικά αν έχεις την πρώτη. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από whoever81
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Αν ηταν σοβαρη θα βαζε μονο 35mm φακό (υσοδυναμα) οπως η σειρα της fuji X100 αλλά αυτό δεν γινεται λογω Leica για να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη. Για καποιον που δεν τον νοιαζουν οι φακοι και θελει να φωτογραφιζει γενικα οτι του αρεσει στο ματι ειναι ωραια επιλογη, οπως και η Pen-F της Olympus αλλά εδω παίρνει και δυο φακούς στα 17mm (34mm).
aris1986 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Ευτυχώς πιο κάτω από χιλιάρικο. Αξίζει... Άμα κόστιζε απο 1000+ δεν θα τους έκανα την τιμή. 1
Federer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Το 2012 η Νokia εβαζε σε τηλέφωνο αισθητήρα 41 Megapixels και έρχεται σήμερα η Panasonic και μας δίνει 17, μετά απο 6 χρόνια; Δε ντράπηκαν; 😡 1 4
toyo73 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Ελα να αρχισουν τα σχολια απο τους κινηταδες, περι megapixel και φωτο απο αυτα.Ελα να γουσταρουμε.Τι να μας πουν οι παλιο panasonic-sony και fujifilm - Olympus. 1
ethereum Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 πολύ ωραία ποιοτική μηχανή , σε καλή τιμή για τον κόσμο της φωτογραφίας πάντα , φανταστική 👍👍👍
djdidi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Πράγματικα δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει τόσο μεγάλο και φραγκάτο κοινό για τις premium compact.
TheAccountant Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, AtiX είπε Το φωτογραφικό hobby έγινε ακριβό sport ή μου φαίνεται??? Ειδος πολυτελείας. Μου φαινεται σε λιγο η αγορά τους θα δηλώνεται στο Ε1 και θα εχουν και Ποθεν Εσχες. Εγω σκέφτομαι να παρω μια Panasonic TZ80 και σκέφτομαι αν αξιζει τα 300... για 1000αρικο ουτε λογος.
TopicStrarter Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, AtiX είπε Το φωτογραφικό hobby έγινε ακριβό sport ή μου φαίνεται??? Καλημέρα 1 φακός μου κάνει μόνο όσο η συγκεκριμένη του άρθρου και δεν θεωρείται και ακριβός φακός... 1
Undertaker25 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, toyo73 είπε Ελα να αρχισουν τα σχολια απο τους κινηταδες, περι megapixel και φωτο απο αυτα.Ελα να γουσταρουμε.Τι να μας πουν οι παλιο panasonic-sony και fujifilm - Olympus. Έτσι μου είχε πει μια φορά ένας με ένα Sony Xperia Ζ5. "Τι να τη κάνω τη φωτογραφική αφού το κινητό μου έχει περισσότερα megapixel και τραβάει καλύτερες φωτογραφίες". Δεν μπήκα ΚΑΝ στο κόπο να του εξηγήσω γιατί έλεγε κοτσάνες και απλά μειδίασα... 3
AdventChild Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Ne ala to kinito mu exi pio Pola megapixel ine kalitero xdxdxd
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, TopicStrarter είπε Καλημέρα 1 φακός μου κάνει μόνο όσο η συγκεκριμένη του άρθρου και δεν θεωρείται και ακριβός φακός... Τι καθεσαι και απαντας; Εμενα φιλος μου ειπε τα λεφτα που εδωσες για την A6000 τον 35/1.8 και τον 18-105/f4 θα ειχες αγορασει iphone και θα εβγαζες καλυτερες φωτογραφιες και εγω λεω γ@μω την φτωχια μου που δεν μπορω να εχω καλυτερη μηχανη και φακους. 2 ώρες πριν, TopicStrarter είπε Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από LLLEFTERIS 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα