Onelove Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Καλημέρα, αντιμετωπίζω για πρώτη φορά αυτό το περίεργο πρόβλημα. Είχα βάλει το κινητό να φορτίζει το βράδυ ενώ λειτουργούσε και σήμερα που ξύπνησα το κινητό είναι κλειστό και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Του έβγαλα την μπαταρία, του έβαλα άλλη μπαταρία, κράτησα πατημένο power button αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς τι έχει γίνει και τι μπορεί να έπαθε ξαφνικά μόνο του?
saruman123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Το κλασικό φαινόμενο της lg....bootloop.
Onelove Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δεν θα επρεπε όμως να ανταποκρίνεται σε κάτι? Είναι τελείως νεκρό!
saruman123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Να υποθέσω ότι ούτε σε recovery mode μπαίνει! Επειδή του έβαλες και άλλη μπαταρία εκεί πατάω. Εκτός και αν έκαψε πλακέτα.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Τα πάντα μπορεί να έγιναν. Από το να χάλασε η οθόνη ως το να κάηκε η μητρική.
Onelove Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Τίποτα ούτε recovery mode τίποτα. Ένα κλειστό κινητό. Οθόνη νομίζω θα ένιωθα κάποια δόνηση όταν θα έκανε boot νομίζω. Τώρα αν κάηκε μητρική...δεν ξέρω τι να πω!
Onelove Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Το μόνο καλό είναι οτι η εγγύηση λήγει 31 Αυγούστου οπότε προλαβαίνω.
Mikeasdf Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Γρηγορα για service. Το ιδιο εγινε στο δικο μου s7 edge πριν 1 βδομαδα και ειχε καψει μητρικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα