Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΔΙΑΘΕΤΩ:

Ποσό που διαθέτουμε : Περιπου 250

Χρήση υπολογιστή : ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (τύπου  RUST, Skyrim (graphics modded), ESO, WoW, PUGB σε High/Ultra) 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: - 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Asus VG248QE

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΑΘΗΝΑ

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? -

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? -

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. ΟΧΙ

Για την αναβάθμιση

Μητρική: Gigabyte 970 Gaming

Κάρτα γραφικών: Nvidia Geforce GTX 660

RAM: 8GB

CPU: AMD FX-8320 8core

PSU: 850W

Θέλω στην παρούσα φάση να αναβαθμίσω ΜΟΝΟ!!! την κάρτα γραφικών με αυτή https://www.skroutz.gr/s/9526986/Palit-GeForce-GTX1060-6GB-Dual-NE51060015J9D.html

Ενδιαφέρομαι να μάθω αν θα κάνει μεγάλο bottleneck το σύστημα μου (η CPU κυριως δηλαδη) 

Επεξ/σία από SMN
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/8/2018 στις 1:41 ΜΜ, thetiesthatbind είπε

Ναι, θα έχεις θέμα με το bottleneck. Και στο λέει χρήστης που ειχε 8350 και 1060.  

Δηλαδη σε τετοιο επιπεδο που καλυτερα να μην κανω την αναβαθμιση? Εχω δει βιντεακια με ατομα που εχουν το δικο σου ή το δικο μου setup και δεν παραπονιουνται ιδιαιτερα. Δηλαδη λεγαν οτι η FX δουλευει καλα με την 1060

Επεξ/σία από SMN
Δημοσ.

Κοίταξε εγώ δεν είχα παράπονο αλλά θα σου πρότεινα να ψάξεις και μια αλλαγή πλατφόρμας σε Ryzen πάρε την κάρτα τώρα και μετά άλλαξε πλατφόρμα και σου μένει η καρτα

Δημοσ.
Στις 26/8/2018 στις 2:16 ΠΜ, SMN είπε

ΔΙΑΘΕΤΩ:

Ποσό που διαθέτουμε : Περιπου 250

Χρήση υπολογιστή : ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (τύπου  RUST, Skyrim (graphics modded), ESO, WoW, PUGB σε High/Ultra) 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: - 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Asus VG248QE

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΑΘΗΝΑ

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? -

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? -

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. ΟΧΙ

Για την αναβάθμιση

Μητρική: Gigabyte 970 Gaming

Κάρτα γραφικών: Nvidia Geforce GTX 660

RAM: 8GB

CPU: AMD FX-8320 8core

PSU: 850W

Θέλω στην παρούσα φάση να αναβαθμίσω ΜΟΝΟ!!! την κάρτα γραφικών με αυτή https://www.skroutz.gr/s/9526986/Palit-GeForce-GTX1060-6GB-Dual-NE51060015J9D.html

Ενδιαφέρομαι να μάθω αν θα κάνει μεγάλο bottleneck το σύστημα μου (η CPU κυριως δηλαδη) 

Έχεις κάνεις ΟC τον επεξεργαστή? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Έχεις κάνεις ΟC τον επεξεργαστή? 

Οχι αλλα μπορω να τον κανω, εχω καλο water-cooling συστημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...