SMN Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα, σκοπευω να παρω καινουργια καρτα γραφικών και ειμαι αναμεσα στις δυο παρακάτω: https://www.skroutz.gr/s/9526986/Palit-GeForce-GTX1060-6GB-Dual-NE51060015J9D.html https://www.skroutz.gr/s/9643036/Gigabyte-GeForce-GTX1060-6GB-GV-N1060WF2OC-6GD.html τείνω προς την Palit για οικονομικούς λόγους, καλα κάνω; ή ειναι καλύτερη η αλλη; 1
panoskatos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Είχα palit, μια χαρά είναι. Όπως λέει και ο φίλος από πάνω πάρε την palit. Μεγάλη διαφορά τιμής χωρίς λόγο. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από panoskatos 1
nikjuve Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Και εγώ μια palit έχω την 6αρα. Super είναι μην το σκέφτεσαι καθόλου αν έχει διαφορά στα χρήματα με την άλλη.
akoinonitos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Να σας πω και εγω την εμπειρια μου απο την palit. Aγορασαμε για ενα φιλο μια 1080ti super jetstream τον Ιανουαριο και ειχε προβλημα ,ακομα καρτα δεν εχει εχει παει δυο φορες πισω στην palit για rma και δεν εχει ερθει ακομα... Ενα κακο της palit επισης ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις απευθειας εσυ rma πρεπει να την στειλεις στο καταστημα και να την στειλουν αυτοι ,ετσι δεν μπορεις να μιλησεις απευθειας με την εταιρια... Οποτε η palit μπορει να συμφερει στην τιμη αλλα στα aftersale ειναι ενα χαλι... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από akoinonitos 1
leros2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Να σας πω και εγω την εμπειρια μου απο την palit. Aγορασαμε για ενα φιλο μια 1080ti super jetstream τον Ιανουαριο και ειχε προβλημα ,ακομα καρτα δεν εχει εχει παει δυο φορες πισω στην palit για rma και δεν εχει ερθει ακομα... Ενα κακο της palit επισης ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις απευθειας εσυ rma πρεπει να την στειλεις στο καταστημα και να την στειλουν αυτοι ,ετσι δεν μπορεις να μιλησεις απευθειας με την εταιρια... Οποτε η palit μπορει να συμφερει στην τιμη αλλα στα aftersale ειναι ενα χαλι... Και με την gigabyte αυτό ισχύει... Την πας στο κατάστημα τη στέλνει Γερμανία και περιμένεις 1+ μήνα. Στη δική μου περίπτωση μια r9 380 έκανε σχεδόν 3 μήνες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα