Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/8/2018 στις 6:51 ΜΜ, desertman είπε

Δεν πάει βήμα το Punto 1200 16V????

Ειδικα για την χρήση που το θέλει είναι το ιδανικό αμάξι. Βρίσκει σε άριστη κατάσταση και με λίγα χιλιόμετρα. Σε αυτά τα λεφτά θα βρει Honda Jazz με τουλάχιστον 200.000 χλμ. 

Πέτυχα πριν 2 χρόνια σε συνεργείο, Honda Jazz που είχε πάει για αλλαγή λαδιών. Είχε 880.000 χλμ και ο κινητήρας κελαηδουσε.

Οταν έφυγε ο ιδιοκτήτης ρώτησα τον υπεύθυνο του συνεργείου για το αυτοκίνητο. Μου είπε: ο ιδιοκτήτης τυπικός στα σέρβις και πέρα απο αυτό δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Δεν έχω honda αλλά από τότε, πραγματικά τα ζηλεύω.

Επεξ/σία από jp77s
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγα ειδα πολλα φιεστα. 1400 ολα πετρελαιο και βενζινη. Τα πιο πολλα ειχαν αεριο πανω, τοποθετημενο απο τριτο, οχι εργοστασιακο. Που απο τι εψαξα, βγαινει και ετσι, με καποιες αλλαγες που κανει η φορντ στους κυλίνδρους.

Πήγα ειδα πολλες εκδοσης και την τιτανιουμ.

Ξεκινουσανε απο 6000 και φτανανε τα 11500€ που δεν τα έδινα. Καλα ενα που εκανε 8500 ψιλοαξιζε γιατι ηταν του 2014, αλλα πετρελαιο που δεν το πολυηθελα

Εριξα ακυρο σε μερικα που ειχαν φθορες οπως να λειπει λαστιχο απο το παρμπρίζ, σπασμενη μασκα, να χανει λαδια στο καπακι των βαλδιβων, σε καποια που τα δουλευανε μονο με το αεριο και ειχαν 150000χλμ. Ειδικα στον εναν του είπα δεν θελω να δωσω 7000+ και να ασχοληθω με το αμαξι, ουτε για μια γρατζουνιά. Μονο για το σερβις του.

Μπήκα μεσα μου φανηκε οτι τα κουμπιά της κονσολας ηταν μακρια.

Για κακη μου τυχη ή καλη μου πήγα στον τελευταιο εμπορο. Ειχε ενα φιεστα φουλ εξτρα(λεμε τωρα) σε μπλε μεταλλικο 2010 και απεναντι ενα χοντα σιβικ 10/2008. Βλέπω το φιεστα, μπαινω μεσα, το εβαλα μπρος. Ολα καλα. Το έδινε 7000€. Λεω δεν φερνεις να δω και το σιβικ. Μπηκα μεσα, επαθα εγκεφαλικό. Ολα τακτοποιημενα, ο κινητηρας φυσουσε, σαλονι αψαγο. 6αρι κιβωτιο.

Τα εβαλα κατω και το ειδα μακροπροθεσμα, μην πω σε δυο χρονια ηρθε κανενα παιδι θελει να πάρω αλλο 5θυρο. Συγκρινα χωρους, άνεση. Το σιβικ ελληνικο, το αλλο εισαγωγη απο ιταλια, δεν με ενοιαζε πολύ αυτο.

Και τα δυο 1400, όμως το φορντ ειχε σήμα 255€ ενω το σιβικ 135 ηταν στην πιο κατω κλιμακα. Το χοντα 140000χλμ, το φιεστα 110000. Το χοντα μονο βενζινη, το φιεστα συν αεριο που δεν το ηθελα.

Με κερδισε το χοντα. Εκανα πίσω λιγο στην ομορφια και τις βλεψεις να το τροποποιησω εξωτερικα και ειπα κοιταω για αμαξι που θα το κρατησω πανω απο 5ετια.

Ας ελπισω να βγει σωστο.

Μου δίνει και 3μηνες εγγυηση αλλα θελω να ελπιζω οτι δεν θα χρειστει να την χρησιμοποιησω.

Τιμη 6400 και το φιεστα με λιγο παζαρι τοσο θα μου το εδινε.

Επεξ/σία από Liverpool89
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Αρκεί να μην σε ενδιαφέρουν καθόλου οι επιδόσεις. 

Δηλαδη;

Το φιεστα ειναι πιο δυνατο; 

Μαλλον θα μεινω ευχαριστημενος με το χοντα, δεν εψαχνα κανένα τερας με 180 αλογα.

Έβλεπα στην αρχη φιεστα, λεον. Ολα τα λεον τα δινανε εξωπραγματικά ακριβα του 2008 καπου στα 7000, τα απερριψα. Το χοντα δεν το ειχα καθολου στο μυαλο μου. 

Εψαχνα ενα αυτοκίνητο που να μην το αλλαξω σε δυο χρονια λογο χωρων. Για να μην παρεξηγηθω το φιεστα ειναι και αυτο πολυ όμορφο αμαξι και αξιολογο. Και μαλλον αντεχει γιατι ολες οι εταιρίες εχουν φιεστα σαν αμαξι, συν οτι στην κωμόπολη οου μενω 4 στους δεκα τουλάχιστον εχουν φιεστα.

Δημοσ.

180 άλογα δεν το λες τέρας αλλά και πάλι από τα 100 του Civic μέχρι τα 180 υπάρχουν και άλλα ενδιάμεσα. 

Ήδη δεν είναι ελαφρύ αμάξι και αν βάλεις και κόσμο μέσα ξεπερνάς εύκολα τον 1.5 τόνο. 

Καλό θα είναι να το οδηγήσεις πρώτα όπως και οποιοδήποτε άλλο υποψήφιο. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NickTG είπε

180 άλογα δεν το λες τέρας αλλά και πάλι από τα 100 του Civic μέχρι τα 180 υπάρχουν και άλλα ενδιάμεσα. 

Ήδη δεν είναι ελαφρύ αμάξι και αν βάλεις και κόσμο μέσα ξεπερνάς εύκολα τον 1.5 τόνο. 

Καλό θα είναι να το οδηγήσεις πρώτα όπως και οποιοδήποτε άλλο υποψήφιο. 

Ναι δεν λεω τα 180 ειναι καλα αλλα μονο σε δίπορτα και με τουρμπο.

Κανονικο συμβατικο αμαξι τοσα αλογα οαιζουν σχεδον τα 14αρια, απλα τωρα ειναι της μοδας μικρα κυβικα συν τουρμπο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποια η αποψη σας για το suzuki ignis 2006 ? Η εκδοση με βενζινοκινητήρα. Ειναι οικονομικο αυτοκινητο και αξιοπιστο ή ζηταει πράγματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...