Kamil Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Τι θα προτείνατε σε οικονομικο μεταχειρισμένο αυτοκινητο με ταβανι τα 3.000-3.500€ ? Περισσοτερο για κίνηση εντός της πρωτεύουσας αλλα να αντεχει και κανενα ταξιδι για τις ημερες των διακοπων (οποτε να χει και σχετικα εναν χ χωρο) . Να τονιστει πως θα ειναι για νεο οδηγο Προσωπικά εχω σκεφτεί το fiat punto 1.200cc To Seat ibiza , skoda fabia κλπ μοντελακια
angmar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Για να βγει το άχτι του insomnia, Starlet . Spoiler Ορίστε, πάει, τώρα μπορούν ν ακουστούν και σοβαρές προτάσεις 😂 3
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Σε αυτο το price range αν πας σε ibiza, fabia πας στα κλασσικα προβληματικα μοντελα 10ετιας και βαλε που καινε λαδια, καινε ηλεκτρονικα για πλακα , πολλαπλασιαστες, αισθητηρες λ, κεντρικα κλειδωματα κι οτι αλλο φανταστεις. Απλα μεινε μακρια και δες οποιοδηποτε αλλο κατασκευαστη θες (προσωπικα θα κοιταζα προς getz, απο τα καλοφημα αμαξια εκεινης της εποχης, κρατιουνται καλα ως σημερα αρκετα απο αυτα).
angmar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πέρα από την πλάκα, προσωπικά θα έκανα την εξής αναζήτηση. Αυτοκίνητα βενζίνης, μετά το 2002, με τουλάχιστον 4 αερόσακους, ABS, A/C, έως 1200 κυβικά με τουλάχιστον 75HP, και κόστος 3-3.5Κ όπως αναφέρεις. Παίζουν Micra, Getz, Yaris, Colt, Jazz που θεωρώ είναι αρκετά αξιόπιστα, αλλά και διάφορα άλλα, πιο όμορφα. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από angmar 2
meletis_m Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, angmar είπε Πέρα από την πλάκα, προσωπικά θα έκανα την εξής αναζήτηση. Αυτοκίνητα βενζίνης, μετά το 2002, με τουλάχιστον 4 αερόσακους, ABS, A/C, έως 1200 κυβικά με τουλάχιστον 75HP, και κόστος 3-3.5Κ όπως αναφέρεις. Παίζουν Micra, Getz, Yaris, Colt, Jazz που θεωρώ είναι αρκετά αξιόπιστα, αλλά και διάφορα άλλα, πιο όμορφα. Getz = Ανταλλακτικά με το κιλό και γνήσια. Jazz= Δέν θα βγάλει προβλήματα αλλά εδώ βάζουν μεγάλο καπέλο στα γνήσια π.χ τσιμουχάκια -ιμάντες. Τα αγοράζεις απο Αγγλία με κέρδος 40% γνήσια ξανά. Έχω το Accord για αυτό το γνωρίζω 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Kamil είπε Τι θα προτείνατε σε οικονομικο μεταχειρισμένο αυτοκινητο με ταβανι τα 3.000-3.500€ ? Περισσοτερο για κίνηση εντός της πρωτεύουσας αλλα να αντεχει και κανενα ταξιδι για τις ημερες των διακοπων (οποτε να χει και σχετικα εναν χ χωρο) . Να τονιστει πως θα ειναι για νεο οδηγο Προσωπικά εχω σκεφτεί το fiat punto 1.200cc To Seat ibiza , skoda fabia κλπ μοντελακια Σε λάθος forum είσαι, δεν θα πάρεις απάντηση,θα κλειδώσει σε λίγο. Κοιτά εσένα τι σου αρέσει, και ψάξε στα αντίστοιχα ειδικά φόρουμ για αντικειμενικές απαντήσεις.
panos_90 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Κοίταξε και το fiesta του 2006-7. Νεανικό αυτοκίνητο χωρίς να έχουν ακουστεί κακά πράγματα για την αξιοπιστία του 1
mp123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, jmmys είπε Σε λάθος forum είσαι, δεν θα πάρεις απάντηση,θα κλειδώσει σε λίγο. Κοιτά εσένα τι σου αρέσει, και ψάξε στα αντίστοιχα ειδικά φόρουμ για αντικειμενικές απαντήσεις. εγω δεν διαβαζω τα ειδικα φορουμ .τι θα πει ο αλλος ? πως οτι αγορασε του εχει βγαλει προβληματα ? καλο ειναι να διαβαζεις ολες τις αποψεις και ειδικα τις αντιθετες απο οτι πιστευεις να εχεις μια γενικη αποψη.μετα διαμορφονεις μια δικη σου εχοντας διαβασει τα καλα και τα ασχημα. ειναι π.χ να πας στην αντιπροσωπια της vw και να σου πει ο πωλητης ξερεις δεν ειναι καλο αυτο βγαζει προβληματα.δεν γινοντε αυτα. εχεις δικιο στο οτι λες να δει οτι του αρεσει αλλα οχι στα ειδικα φορουμ.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, Kamil είπε Τι θα προτείνατε σε οικονομικο μεταχειρισμένο αυτοκινητο με ταβανι τα 3.000-3.500€ ? Περισσοτερο για κίνηση εντός της πρωτεύουσας αλλα να αντεχει και κανενα ταξιδι για τις ημερες των διακοπων (οποτε να χει και σχετικα εναν χ χωρο) . Να τονιστει πως θα ειναι για νεο οδηγο Προσωπικά εχω σκεφτεί το fiat punto 1.200cc To Seat ibiza , skoda fabia κλπ μοντελακια Renault Clio II 1.4 98hp. Γύρω στα 3000 ευρώ τα βρίσκεις πλέον
aGka8l Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Ta 3 κ;ι τα 3.5κ τα χουν να τα δώσουν όλοι οπότε είναι δύσκολο να πετύχεις καλό τέτοιο αμάξι . Jazz k που αναφέρθηκe παραπάνω δεν παίζουν σε αυτή την τιμή. Φιέστα 03-07 βρίσκεις ,το οποίο είναι αρκετά καλό έχει διάφορες το 03 με το 07 σίγουρα εσωτερικά και ο προφυλακτήρας μπροστά δεν ξέρω αν έχουν κάποια άλλη διαφορά η βελτίωση 3κιλυνδρο πόλο /Ίμπιζα μόνο που το ακούς να δουλεύει ξενερώνεις . Το punto δεν πάει βήμα είναι ωραίο όμως οδηγικά . Προτίμησε κάποιο μετά του 08 με μωβ σήμα και όχι μπλε
Ntinaras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 19 ώρες πριν, angmar είπε Πέρα από την πλάκα, προσωπικά θα έκανα την εξής αναζήτηση. Αυτοκίνητα βενζίνης, μετά το 2002, με τουλάχιστον 4 αερόσακους, ABS, A/C, έως 1200 κυβικά με τουλάχιστον 75HP, και κόστος 3-3.5Κ όπως αναφέρεις. Παίζουν Micra, Getz, Yaris, Colt, Jazz που θεωρώ είναι αρκετά αξιόπιστα, αλλά και διάφορα άλλα, πιο όμορφα. γιατι οχι μεχρι 1.3? το οριο στα τελη κυκλοφοριας ειναι 1357cc και μετα ανεβαινει δυσαναλογα απο 135 ευρω σε 240
angmar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 My bad, νόμιζα ότι ήταν στα 1250 κάτι, οπότε ναι, μέχρι 1357 λοιπόν.
paylidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Και από εμένα φιέσταρα. Αν ανεβεις λίγο παίζει να βρεις και 09 κ έπειτα έχουν πέσει-είδα με 3600 ένα του 10 προχθές.
gia_nnis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 23 ώρες πριν, Kamil είπε Τι θα προτείνατε σε οικονομικο μεταχειρισμένο αυτοκινητο με ταβανι τα 3.000-3.500€ ? Περισσοτερο για κίνηση εντός της πρωτεύουσας αλλα να αντεχει και κανενα ταξιδι για τις ημερες των διακοπων (οποτε να χει και σχετικα εναν χ χωρο) . Να τονιστει πως θα ειναι για νεο οδηγο Προσωπικά εχω σκεφτεί το fiat punto 1.200cc To Seat ibiza , skoda fabia κλπ μοντελακια Κραταω οικονομικο-νεος οδηγος.. Εγω σου προτεινω picanto 1.1 -Εχει πραγματικα χαμηλη καταναλωση εντος 6-6.5λ! -Αμεση αποκριση γκαζιου.. νευρικο με καλες ρεπριζ! -Επειδη αποδιδει καλα χαμηλο-μεσαια και με κοντες σχεσεις σου δινει ανετο γκαζι μεχρι τα 120χλμ! -Θεωρειται αξιοπιστο με νορμαλ τιμες στα ανταλλακτικα.. -Μαζεμενο σε διαστασεις για νεο οδηγο.. Να ξερεις τα περισσοτερα καινε γενναιοδωρα απο 7λ και πανω!!!
desertman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Στις 26/8/2018 στις 5:32 ΜΜ, aGka8l είπε Το punto δεν πάει βήμα είναι ωραίο όμως οδηγικά . Προτίμησε κάποιο μετά του 08 με μωβ σήμα και όχι μπλε Δεν πάει βήμα το Punto 1200 16V???? Ειδικα για την χρήση που το θέλει είναι το ιδανικό αμάξι. Βρίσκει σε άριστη κατάσταση και με λίγα χιλιόμετρα. Σε αυτά τα λεφτά θα βρει Honda Jazz με τουλάχιστον 200.000 χλμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα