Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θα προτείνατε σε οικονομικο μεταχειρισμένο αυτοκινητο με ταβανι τα 3.000-3.500€ ? Περισσοτερο για κίνηση εντός της πρωτεύουσας αλλα να αντεχει και κανενα ταξιδι για τις ημερες των διακοπων (οποτε να χει και σχετικα εναν χ χωρο) . Να τονιστει πως θα ειναι για νεο οδηγο

Προσωπικά εχω σκεφτεί το fiat punto 1.200cc

To Seat ibiza , skoda fabia κλπ μοντελακια

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να βγει το άχτι του insomnia, Starlet .

Spoiler

Ορίστε, πάει, τώρα μπορούν ν ακουστούν και σοβαρές προτάσεις 😂

• Like 3
Δημοσ.

Σε αυτο το price range αν πας σε ibiza, fabia πας στα κλασσικα προβληματικα μοντελα 10ετιας και βαλε που καινε λαδια, καινε ηλεκτρονικα για πλακα , πολλαπλασιαστες, αισθητηρες λ, κεντρικα κλειδωματα κι οτι αλλο φανταστεις. Απλα μεινε μακρια και δες οποιοδηποτε αλλο κατασκευαστη θες (προσωπικα θα κοιταζα προς getz, απο τα καλοφημα αμαξια εκεινης της εποχης, κρατιουνται καλα ως σημερα αρκετα απο αυτα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέρα από την πλάκα, προσωπικά θα έκανα την εξής αναζήτηση

Αυτοκίνητα βενζίνης, μετά το 2002, με τουλάχιστον 4 αερόσακους, ABS, A/C, έως 1200 κυβικά με τουλάχιστον 75HP, και κόστος 3-3.5Κ όπως αναφέρεις. Παίζουν Micra, Getz, Yaris, Colt, Jazz που θεωρώ είναι αρκετά αξιόπιστα, αλλά και διάφορα άλλα, πιο όμορφα.

Επεξ/σία από angmar
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, angmar είπε

Αυτοκίνητα βενζίνης, μετά το 2002, με τουλάχιστον 4 αερόσακους, ABS, A/C, έως 1200 κυβικά με τουλάχιστον 75HP, και κόστος 3-3.5Κ όπως αναφέρεις. Παίζουν Micra, Getz, Yaris, Colt, Jazz που θεωρώ είναι αρκετά αξιόπιστα, αλλά και διάφορα άλλα, πιο όμορφα.

Getz = Ανταλλακτικά με το κιλό και γνήσια.

Jazz= Δέν θα βγάλει προβλήματα αλλά εδώ βάζουν μεγάλο καπέλο στα γνήσια π.χ τσιμουχάκια -ιμάντες. Τα αγοράζεις απο Αγγλία με κέρδος 40% γνήσια ξανά. 

Έχω το Accord για αυτό το γνωρίζω

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kamil είπε

Τι θα προτείνατε σε οικονομικο μεταχειρισμένο αυτοκινητο με ταβανι τα 3.000-3.500€ ? Περισσοτερο για κίνηση εντός της πρωτεύουσας αλλα να αντεχει και κανενα ταξιδι για τις ημερες των διακοπων (οποτε να χει και σχετικα εναν χ χωρο) . Να τονιστει πως θα ειναι για νεο οδηγο

Σε λάθος forum είσαι, δεν θα πάρεις απάντηση,θα κλειδώσει σε λίγο.

Κοιτά εσένα τι σου αρέσει, και ψάξε στα αντίστοιχα ειδικά φόρουμ για αντικειμενικές απαντήσεις.

Δημοσ.

Κοίταξε και το fiesta του 2006-7. Νεανικό αυτοκίνητο χωρίς να έχουν ακουστεί κακά πράγματα για την αξιοπιστία του

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jmmys είπε

Σε λάθος forum είσαι, δεν θα πάρεις απάντηση,θα κλειδώσει σε λίγο.

Κοιτά εσένα τι σου αρέσει, και ψάξε στα αντίστοιχα ειδικά φόρουμ για αντικειμενικές απαντήσεις.

εγω δεν διαβαζω τα ειδικα φορουμ .τι θα πει ο αλλος ? πως οτι αγορασε του εχει βγαλει προβληματα ?  καλο ειναι να διαβαζεις ολες τις αποψεις και ειδικα τις αντιθετες απο οτι πιστευεις να εχεις μια γενικη αποψη.μετα διαμορφονεις μια δικη σου εχοντας διαβασει τα καλα και τα ασχημα. ειναι π.χ να πας στην αντιπροσωπια της vw και να σου πει ο πωλητης ξερεις δεν ειναι καλο αυτο βγαζει προβληματα.δεν γινοντε αυτα.  

εχεις δικιο στο οτι λες να δει οτι του αρεσει αλλα οχι στα ειδικα φορουμ. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Kamil είπε

Renault Clio II 1.4 98hp. Γύρω στα 3000 ευρώ τα βρίσκεις πλέον

Δημοσ.

Ta 3 κ;ι τα 3.5κ τα χουν να τα δώσουν όλοι οπότε είναι δύσκολο να πετύχεις καλό τέτοιο αμάξι . Jazz k  που αναφέρθηκe παραπάνω δεν παίζουν σε αυτή την τιμή. Φιέστα 03-07 βρίσκεις ,το οποίο είναι αρκετά καλό έχει διάφορες το 03 με το 07 σίγουρα εσωτερικά και ο προφυλακτήρας μπροστά δεν ξέρω αν έχουν κάποια άλλη διαφορά η βελτίωση 

3κιλυνδρο πόλο /Ίμπιζα μόνο που το ακούς να δουλεύει ξενερώνεις .

Το punto δεν πάει βήμα είναι ωραίο όμως οδηγικά . Προτίμησε κάποιο μετά του 08 με μωβ σήμα και όχι μπλε 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, angmar είπε

γιατι οχι μεχρι 1.3?

το οριο στα τελη κυκλοφοριας ειναι 1357cc και μετα ανεβαινει δυσαναλογα απο 135 ευρω σε 240

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Kamil είπε

Κραταω οικονομικο-νεος οδηγος..

Εγω σου προτεινω picanto 1.1 

-Εχει πραγματικα χαμηλη καταναλωση εντος 6-6.5λ!

-Αμεση αποκριση γκαζιου.. νευρικο με καλες ρεπριζ!

-Επειδη αποδιδει καλα χαμηλο-μεσαια και με κοντες σχεσεις σου δινει ανετο γκαζι μεχρι τα 120χλμ!

-Θεωρειται αξιοπιστο με νορμαλ τιμες στα ανταλλακτικα..

-Μαζεμενο σε διαστασεις για νεο οδηγο..

Να ξερεις τα περισσοτερα καινε γενναιοδωρα απο 7λ και πανω!!!

Δημοσ.
Στις 26/8/2018 στις 5:32 ΜΜ, aGka8l είπε

Το punto δεν πάει βήμα είναι ωραίο όμως οδηγικά . Προτίμησε κάποιο μετά του 08 με μωβ σήμα και όχι μπλε 

Δεν πάει βήμα το Punto 1200 16V????

Ειδικα για την χρήση που το θέλει είναι το ιδανικό αμάξι. Βρίσκει σε άριστη κατάσταση και με λίγα χιλιόμετρα. Σε αυτά τα λεφτά θα βρει Honda Jazz με τουλάχιστον 200.000 χλμ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...