andreas443 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα σας θέλω να αλλάξω την υδρόψυξη, τώρα έχω την corsair h100i gtx αλλά δεν μου τα λέει καλά την έχω και 3.5 χρόνια έχω τον i7 8700k και κουτί Coolermaster c700p τι μου προτείνεται να βάλω θέλω κάτι καλό για μέγιστες επιδόσεις όσο τον δυνατών μεγαλύτερη ψύξη σε έτοιμη λύση δεν θέλω custom Έχω βρει αυτήν αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Liquid-Cooling/Hydro-Series™-H150i-PRO-RGB-360mm-Liquid-CPU-Cooler/p/CW-9060031-WW Σας Ευχαριστώ
thetiesthatbind Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 23 λεπτά πριν, andreas443 είπε Καλησπέρα σας θέλω να αλλάξω την υδρόψυξη, τώρα έχω την corsair h100i gtx αλλά δεν μου τα λέει καλά την έχω και 3.5 χρόνια έχω τον i7 8700k και κουτί Coolermaster c700p τι μου προτείνεται να βάλω θέλω κάτι καλό για μέγιστες επιδόσεις όσο τον δυνατών μεγαλύτερη ψύξη σε έτοιμη λύση δεν θέλω custom Έχω βρει αυτήν αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Liquid-Cooling/Hydro-Series™-H150i-PRO-RGB-360mm-Liquid-CPU-Cooler/p/CW-9060031-WW Σας Ευχαριστώ Τι πάει να πει δε σου τα λέει καλά; Ναι αυτη ειναι η καλυτερη δυνατη λυση
andreas443 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Τι πάει να πει δε σου τα λέει καλά; Ναι αυτη ειναι η καλυτερη δυνατη λυση Καλησπέρα όσο είχα τον 6700k με αυτήν την υδρόψυξη ήταν όλα μια χαρά τώρα όμως έχω τον 8700k και ζεσταίνεται παραπάνω στο δωμάτιο δεν έχω κλιματισμό με αποτέλεσμα στο δωμάτιο να έχει πολύ ζέστη και τις τελευταίες 3 μέρες έχω το εξής πρόβλημα το ψυγείο το έχω στο τέρμα ρυθμίσει μέσα από το corsair link τους ανεμιστήρες τους έχω στα 2000rpm και μόνο όταν παίζω παιχνίδια το μηχάνημα θα κολλήσει τελείως και μετά από 5-6 δευτερόλεπτα και μόνο του θα κάνει επανεκκίνηση και θα μπει στα windows. Σήμερα το πρωί το ξανά έκανε πάλι από εκείνη την στιγμή έκανα το εξής έχω ανοίξει όλο το κουτί από παντού το πλαϊνό το τζάμι όλο ανοικτό να παίρνει αέρα από παντού και δεν το έχει ξανά κάνει και συνέχεια παίζω στο κουτί έχω 3 fan μπροστά που μπάζουν στα 1300 rpm και το πίσω βγάζει πάλι στα 1300rpm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα