Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με το wristrest που είχα αναφέρει πιο επάνω.

Προτίμησα να δώσω ένα-δυο ευρώ παραπάνω και να το πάρω από το e-shop, γιατί ήθελα και κάποια ακόμη πραγματάκια. Ήταν σχετική απογοήτευση, γιατί άλλο περίμενα και άλλο ήταν. Πίστευα ότι θα ήταν ένα κομμάτι από σκληρό και άκαμπτο πλαστικό που θα είχε μια παχιά επικάλυψη αφρού/υφάσματος, αλλά τελικά είναι ένα πάρα πολύ παχύ mousepad. Δεν προσαρμόζεται μα κάποιον τρόπο στο πληκτρολόγιο, αλλά κάθεται μπροστά του και παραμένει ανεξάρτητο. Προφανώς είναι φτιαγμένο για universal χρήση, αλλά τουλάχιστον είναι αρκετά ποιοτικό και αισθητικά εναρμονίζεται άψογα.

uc?export=download&id=1joyAMUyt6g7ezVCMU

Επεξ/σία από Voodooman
  • Like 2
Δημοσ.

οχι αλλα ειναι συχνο φαινομενο σε πολλα πληκτρολογια.

rattle λεγεται, και μπορει να εμφανιστει σε ολα τα μεγαλα πληκτρα πχ enter shift κτλ. 

https://www.daskeyboard.com/blog/fix-that-squeaky-key-on-your-mechanical-keyboard/

δεν ειναι  ελαττωμα ωστοσο ουτε προβληματιζει στη λειτουργια η την αντοχη του πληκρολογιου.

εγω που εχω 2 pro το μικρο S δεν εχει καθολου rattle, το μεγαλο ειχε σε αρκετα πληκτρα, οποτε πηρα το παρακατατω

αν σε ενοχλει ιδιαιτερα γενικα στο reddit αυτο προτεινουν https://www.kalkantzakos.com/Product/80/super-lube-3oz-sunthetiko-grasso-

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψήνομαι άγρια για το M καθώς το είχα στο παρελθόν και το έδωσα. Εξαιρετικό keyboard τόσο από ποιότητα όσο και από μέγεθος για μένα.

Όμως αν το πάρω θα είναι το 6ο μηχανικό που έχω στην κατοχή μου αυτή τη στιγμή.

Οι τιμές που τα δίνει ο Κώτσος είναι σκότωμα, αξίζουν με χίλια τόσο το L όσο και το M για αυτούς που θέλουν κάτι πιο μαζεμένο- compact για περιορισμένες επιφάνειες εργασίας. 

4 ώρες πριν, Voodooman είπε

Σχετικά με το wristrest που είχα αναφέρει πιο επάνω.

Προτίμησα να δώσω ένα-δυο ευρώ παραπάνω και να το πάρω από το e-shop, γιατί ήθελα και κάποια ακόμη πραγματάκια. Ήταν σχετική απογοήτευση, γιατί άλλο περίμενα και άλλο ήταν. Πίστευα ότι θα ήταν ένα κομμάτι από σκληρό και άκαμπτο πλαστικό που θα είχε μια παχιά επικάλυψη αφρού/υφάσματος, αλλά τελικά είναι ένα πάρα πολύ παχύ mousepad. Δεν προσαρμόζεται μα κάποιον τρόπο στο πληκτρολόγιο, αλλά κάθεται μπροστά του και παραμένει ανεξάρτητο. Προφανώς είναι φτιαγμένο για universal χρήση, αλλά τουλάχιστον είναι αρκετά ποιοτικό και αισθητικά εναρμονίζεται άψογα.

Είδα το πόστ σου και μόλις σήμερα παρέλαβα από e-shop point στα 14,9€ το συγκεκριμένο L μαξιλαράκι για το Logi G810. Αν και δεν είναι της εταιρείας του έκατσε ακριβώς στο μήκος και στο ύψος λές και βγήκε για αυτό. Πολύ ποιοτικό και ξεκούραστο, αξίζει για μένα με χίλια τα 15 ευρώ. :) 

CM.jpg

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, iakoboss7 είπε

σε ολους "παιζει/τριζει" η αριστερη μερια του space?

Σε εμένα όλα τα πλήκτρα λίγο-πολύ παίζουν, το space πιο πολύ από όλα λόγω μεγέθους λογικά. Αλλά δεν το βρίσκω κακό, ο τρόπος που τα πλήκτρα πιάνουν πάνω στους διακόπτες φαίνεται ότι αφήνει περιθώρια για να παίζουν λίγο. Δεν βλέπω κάτι ενοχλητικό ή παράξενο, τρίξιμο δεν έχω.

Δημοσ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον topic starter. Σφραγισμένο απο Κωτσόβολο Ευκαρπίας Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς ήταν το τελευταίο τεμάχιο.

Δημοσ.

ευχαριστώ τον @Voodooman για την ενημέρωση, τσιμπησα και εγώ ενα απο κατάστημα, ανοιχτό το κουτί ολοκαινουργιο δε μέσα το keyboard.

Μένει να συνηθίσω πάλι στα μηχανικά (ειχα ξεκινήσει με τα θρυλικά ΙΒΜ...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...