Προς το περιεχόμενο

[Περιφερειακά/Μηχανικό πληκτρολόγιο] Coolermaster MasterKeys Pro L White LED @Κωτσόβολος €55,99

Voodooman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-keyboards/165071-coolermaster-masterkeys-pro-l-white-led

Επόμενη τιμή στο Skroutz  €99,9. Προσοχή, το Large, όχι το M.

Για όσους ψήνονται, ας γράψω μερικά πράγματα.

Ψάχνω πάνω από μήνα για πληκτρολόγιο μιας και το 12χρονο Logitech Media keyboard elite έχει γίνει υπερβολικά πλαδαρό. Είπα να δοκιμάσω τα περίφημα μηχανικά, αλλά το ένα μου ξύνιζε, το άλλο μου βρώμαγε, το άλλο ήταν ακριβό. Σήμερα πήγα στον Κωτσό για mousepad, αλλά έπεσα πάνω σε αυτό το keyboard και μου φάνηκε συμπαθητικό, βγήκα έξω, έκανα έναν έλεγχο στο net (...) και το τσίμπησα. Δεν το μετάνοιωσα, εξαιρετικό από κάθε άποψη, ιδίως σε αυτήν την τιμή. MX cherry brown δεν είμαι σίγουρος ότι βρίσκονται σε αυτά τα χρήματα, ενώ είναι και όσο πιο σοβαρό γίνεται, δεν μπορείς να το μετατρέψεις σε χριστουγεννιάτικο δένδρο, γιατί έχει μόνο λευκό φωτισμό...

Στο πληκτρολόγιο μου έκανε μεγάλη εντύπωση το βάρος του, δεν ήξερα ότι τα μηχανικά είναι τόσο βαριά. Αρχικά μου φάνηκε υπερβολικά μικρό, αλλά σε δυο-τρεις ώρες το συνήθισα και μάλιστα μου άρεσε.

Οι MX brown είναι ωραίοι. Το logitech μου, αν και μεμβράνης, έκανε ήδη αρκετή φασαρία, ίσως και περισσότερη (και σίγουρα πιο δυσάρεστη) από το coolermaster. Πολύ ωραία αίσθηση, αν και κάποια με red που δοκίμασα μου φάνηκαν και αυτά ωραία με το "κλικ" τους. 

Αν πρέπει να βρω ένα μειονέκτημα, αυτό είναι η έλλειψη wristrest, το οποίο για εμένα είναι απαραίτητο, αλλά αυτό διορθώνεται και μάλιστα εργοστασιακά. Ακόμη και στα €70 συνολικά, πάλι καλή τιμή μου φαίνεται. Επίσης, δεν έχει software ούτε προαιρετικά, όλα γίνονται με τα πλήκτρα, με τρόπο σχετικά εύκολο, αλλά η έλλειψη mapping είναι για εμένα σημαντική. Ήθελα να μπορώ να ορίσω πλήκτρα για chrome, control panel, explorer, calculator κτλ αλλά δεν γίνεται, αναγκάστηκα να το κάνω μέσω των windows.

Για ένα πράγμα μετανοιώνω, που δεν είχα πάρει μηχανικό πληκτρολόγιο νωρίτερα.

Επεξ/σία από Voodooman
  • Like 5
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 10€ παραπάνω το rgb: https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-keyboards/165069-coolermaster-masterkeys-pro-l-rgb

Επεξ/σία από g@m3r
  • Like 2

16 λεπτά πριν, Voodooman είπε

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-keyboards/165071-coolermaster-masterkeys-pro-l-white-led

Επόμενη τιμή στο Skroutz  €99,9. Προσοχή, το Large, όχι το M.

Ψάχνω πάνω από μήνα για πληκτρολόγιο μιας και το 12χρονο Logitech Media keyboard elite έχει γίνει υπερβολικά πλαδαρό. Είπα να δοκιμάσω τα περίφημα μηχανικά, αλλά το ένα μου ξύνιζε, το άλλο μου βρώμαγε, το άλλο ήταν ακριβό. Σήμερα πήγα στον Κωτσό για mousepad, αλλά έπεσα πάνω σε αυτό το keyboard και μου φάνηκε συμπαθητικό, βγήκα έξω, έκανα έναν έλεγχο στο net (...) και το τσίμπησα. Δεν το μετάνοιωσα, εξαιρετικό από κάθε άποψη, ιδίως σε αυτήν την τιμή. MX cherry brown δεν είμαι σίγουρος ότι βρίσκονται σε αυτά τα χρήματα, ενώ είναι και όσο πιο σοβαρό γίνεται, δεν μπορείς να το μετατρέψεις σε χριστουγεννιάτικο δένδρο, γιατί έχει μόνο λευκό φωτισμό...

Αν πρέπει να βρω ένα μειονέκτημα, αυτό είναι η έλλειψη wirstrest, το οποίο για εμένα είναι απαραίτητο, αλλά αυτό διορθώνεται και μάλιστα εργοστασιακά. Ακόμη και στα €70 συνολικά, πάλι καλή τιμή μου φαίνεται. Επίσης, δεν έχει software ούτε προαιρετικά, όλα γίνονται με τα πλήκτρα, με τρόπο σχετικά εύκολο. \

Για ένα πράγμα μετανοιώνω, που δεν είχα πάρει μηχανικό πληκτρολόγιο νωρίτερα.

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα, μπορείς να μου πεις το μήκος του καλωδίου του; Είναι μικρότερο από 2 μέτρα;

Μόλις τώρα, hminer3 είπε

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα, μπορείς να μου πεις το μήκος του καλωδίου του; Είναι μικρότερο από 2 μέτρα;

Ναι, 1.5 είναι. Αλλά είναι αποσπώμενο με micro USB,  οπότε μπορείς να αγοράσεις εσύ άλλο.

Το έχω γύρω στους 10 μήνες και είναι εξαιρετικό πληκτρολόγιο από κάθε άποψη.

Μόνο αρνητικό όπως αναφέρθηκε η έλλειψη media keys-προγραμματισμού αφού δεν υπάρχει software.

Σε αυτή τη τιμή είναι σίγουρη αγορά για κάθε χρήση.

μπορεις να προγραμματισεις χωρις λογισμικο. το μονο ισως αρνητικο για καποιους ειναι οτι ακριβως οπως θα πατησεις το macro κατα την καταγραφη ετσι ακριβως θα το εκτελεσει. δεν μπορεις πχ να δωσεις με ακριβεια συγκεκριμενη καθυστερηση πχ.

απ την αλλη ειναι OS independent, και δεν χρειαζεται λογισμικο. τουλαχιστον απο ελληνικη αγορα και για μενα ειναι το κορυφαιο που πωλειται αυτη τη στιγμη

23 λεπτά πριν, Despotas είπε

Το έχω γύρω στους 10 μήνες και είναι εξαιρετικό πληκτρολόγιο από κάθε άποψη.

Μόνο αρνητικό όπως αναφέρθηκε η έλλειψη media keys-προγραμματισμού αφού δεν υπάρχει software.

Σε αυτή τη τιμή είναι σίγουρη αγορά για κάθε χρήση.

Για εκθεσιακό δεν μιλάμε? 

Για να γράφει διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα,είναι σχεδόν σίγουρο οτι είναι εκθεσιακά κομμάτια.

Αν ναι, καλό είναι να γραφτεί στο  πρώτο ποστ για να ξερουν οι ενδιαφερόμενοι.

• Like 1

Στις 25/8/2018 στις 10:23 ΜΜ, g@m3r είπε

ναι στην Καλαμάτα....... :p 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, mcrae13 είπε

Για εκθεσιακό δεν μιλάμε? 

Για να γράφει διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα,είναι σχεδόν σίγουρο οτι είναι εκθεσιακά κομμάτια.

Αν ναι, καλό είναι να γραφτεί στο  πρώτο ποστ για να ξερουν οι ενδιαφερόμενοι.

οχι κατι τετοιο δεν ειναι απαραιτητο, μπορει να ειναι εκθεσιακο σε καποιο μπορει του κουτιου σε καποιο, δεν βγαζουν ολα τα πληκρολογια σε δειγμα. ειναι στοκ που απλα εχει ξεμεινει σε μαγαζια και δεν το εχουν στις αποθηκες. σιγουρα ειναι καλη προσφορα που αξιζει μια βολτα για οποιον θελει μηχανικο και ειναι  κοντα σε καταστημα.

αλλα και εκθεσιακο να ειναι καπου, το δοκιμαζεις μια να βεβαιωθεις οτι η αισθηση σε ολα τα πληκτρα ειναι καλη και δεν εχεις να φοβηθεις κατι αν δεν εχει εμφανη ελλατωματα στα πλαστικα. δεν ειναι κανενα ευαισθητο ειδος  οπως πχ tv η κινητο, ειδικα εφοσον εχεις και  κανονικα 2  χρονια εγγυηση.

Επεξ/σία από rofl

10 λεπτά πριν, rofl είπε

οχι κατι τετοιο δεν ειναι απαραιτητο, μπορει να ειναι εκθεσιακο σε καποιο μπορει του κουτιου σε καποιο, δεν βγαζουν ολα τα πληκρολογια σε δειγμα. ειναι στοκ που απλα εχει ξεμεινει σε μαγαζια και δεν το εχουν στις αποθηκες. σιγουρα ειναι καλη προσφορα που αξιζει μια βολτα για οποιον θελει μηχανικο και ειναι  κοντα σε καταστημα.

αλλα και εκθεσιακο να ειναι καπου, το δοκιμαζεις μια να βεβαιωθεις οτι η αισθηση σε ολα τα πληκτρα ειναι καλη και δεν εχεις να φοβηθεις κατι αν δεν εχει εμφανη ελλατωματα στα πλαστικα. δεν ειναι κανενα ευαισθητο ειδος  οπως πχ tv η κινητο, ειδικα εφοσον εχεις και  κανονικα 2  χρονια εγγυηση.

Δεν είπα οτι είναι κακό να είναι εκθεσιακό. Άλλωστε ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του εαν αξίζει η αγορά ή όχι.

Το σύνηθες όμως στον κοτσο  οταν γράφει μόνο σε καταάστημα διαθέσιμο,ειναι για εκθεσικά κομμάτια. Μου έχει τύχει προσωπικά και το έχω διαβάσει πολλές φορές και εδώ στις προσφορές ;) 

• Like 1

Θα έκανα ποστ αλλα δε ξέρω αν χρειάζεται αλλα να ξέρετε οτι έχει και την έκδοση M προσφορα στα 48ε. Ειναι λίγο πιο μεγάλο απο tenkeyless. https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-keyboards/165072-coolermaster-masterkeys-pro-m-white-led?nosto=frontpage-nosto-3

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...