Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.....Είμαι σε αναζήτηση συσκευής value for money στα χρήματα μας:

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 220e max
2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε: πάνω από 5,5'
3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα, Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Αδιάφορο
4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα): Οπωσδήποτε. 
5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Dual όχι, τα άλλα ναι.
6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ελληνικό μενού 
7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono: amoled και stereo 
😎 Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία; ταχύτητα, κάμερες, αυτονομία 
9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή: honor 6x

Θα με ενδιέφερε και μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση.

Τι λετε;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλιώς κοίτα  Xiaomi mi a2,samsung galaxy s7 edge  μεταχειρισμένο αυτο..

Επεξ/σία από kp1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από διάφορα μηνύματα που έχω πάρει, φαίνεται να μου προτείνουν 3 συσκευέςm στα 220Ε:
1). LG G6 μεταχειρισμένο φυσικά,σε άριστη κατάσταση και 1-1,5 χρόνο υπόλοιπο εγγύησης και
2). Xiaomi redmi note 5, καινούργιο στα 188 ευρώ
3). Xiaomi Mi A2 (32GB) στα 222 ευρώ.

Τώρα. ανάμεσα στα 3, τι διαλέγουμε;;;; 'Η υπάρχει και κάποια άλλη εναλλακτική;

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά amoled μόνο το meizu pro 6 plus, που είναι super amoled και έχει dac ήχου από τα ακουστικά, ο ήχος που δίνει είναι πάρα πολύ ωραίος.

Μετά πρέπει να ανέβεις ή να πας σε κανένα μεταχειρισμένο όπως το s7 edge

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεις να δεις και τα:

Moto Z 

https://m.banggood.com/Lenovo-Moto-Z-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Qualcomm-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1274219.html?rmmds=search

και Moto Z2 Play

https://m.banggood.com/Lenovo-Moto-Z2-Play-5_5-Inch-NFC-Fingerprint-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-626-Octa-core-4G-Smartphone-p-1278541.html?rmmds=search

Το Moto Z εχει δυνατοτερο επεξεργαστη αλλα μικρη για τα σημερινα δεδομενα μπαταρια.

Εαν το nfc & η Amoled δεν ειναι σημαντικα τοτε το Note 5 ή το mi A2 ειναι η καλυτερη συσκευη που μπορεις να παρεις.

Εαν η 800αρα δεν ειναι σημαντικη ελλειψη τοτε μπορεις να δεις το Meizu Pro 6 Plus το οποιο εχει και Amoled και καλη καμερα και καλο επεξεργαστη. Εχει και NFC αλλα ειναι απενεργοποιημενο στην global εκδοση (πιθανα λογω αδειων) αλλα εαν ασχολείσαι και σκαλιζεις μπορεις λογικα να το ενεργοποιησεις.

https://m.banggood.com/Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-5_7-Inch-2K-AMOLED-4GB-RAM-64GB-ROM-Exynos-8890-Octa-Core-Smartphone-p-1266097.html?rmmds=search

Το LG G6 αν και εξαιρετικο τηλεφωνο δεν εχει Amoled αν και η οθονη του ειναι απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν ομως.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chios είπε

Σε αυτά τα λεφτά amoled μόνο το meizu pro 6 plus, που είναι super amoled και έχει dac ήχου από τα ακουστικά, ο ήχος που δίνει είναι πάρα πολύ ωραίος.

Μετά πρέπει να ανέβεις ή να πας σε κανένα μεταχειρισμένο όπως το s7 edge

2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Εαν η 800αρα δεν ειναι σημαντικη ελλειψη τοτε μπορεις να δεις το Meizu Pro 6 Plus το οποιο εχει και Amoled και καλη καμερα και καλο επεξεργαστη. Εχει και NFC αλλα ειναι απενεργοποιημενο στην global εκδοση (πιθανα λογω αδειων) αλλα εαν ασχολείσαι και σκαλιζεις μπορεις λογικα να το ενεργοποιησεις.

https://m.banggood.com/Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-5_7-Inch-2K-AMOLED-4GB-RAM-64GB-ROM-Exynos-8890-Octa-Core-Smartphone-p-1266097.html?rmmds=search

Το LG G6 αν και εξαιρετικο τηλεφωνο δεν εχει Amoled αν και η οθονη του ειναι απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν ομως.

Επειδή δεν έχω παραγγείλει πάλι από Κίνα, πως πρέπει να το παραγγείλω ώστε να μην έχω θέμα με το τελωνείο;

Επ'ισης πάνω-πάνω στο link, γράφει 10% off for first order. Ισχύει αυτο; Αν ναι πως το δηλώνεις στην παραγγελία;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Green Dragon είπε

Επειδή δεν έχω παραγγείλει πάλι από Κίνα, πως πρέπει να το παραγγείλω ώστε να μην έχω θέμα με το τελωνείο;

Επ'ισης πάνω-πάνω στο link, γράφει 10% off for first order. Ισχύει αυτο; Αν ναι πως το δηλώνεις στην παραγγελία;

Ισχυει. Κανεις εγγραφη και φαινεται οτι ειναι η πρωτη σου αγορα. Επιλεγεις τροπο αποστολης «priority mail» και θα σου ερθει χωρις τελωνειο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...