Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω 2 LenovoTab7 και έχω το εξής πρόβλημα: όταν απενεργοποιω την οθόνη μάλλον μπαίνει σε κατάσταση αδράνειας και κλείνει το Wi Fi. Κατέβασα το πρόγραμμα Keep Alive αλλά τίποτα. Ξέρετε αν υπάρχει κάποια ρύθμιση;

Ελεγξα μήπως φταίει το δίκτυο αλλά όλα ΟΚ με άλλο tablet και με κινητό.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν θέλουμε η σύνδεση με το WiFi να παραμένει ενεργή και όταν η συσκευή είναι σε standby mode, πηγαίνουμε στο "Ρυθμίσεις συστήματος > Wi-Fi > Σύνθετα > Να παραμένει ενεργοποιημένο..." και επιλέγουμε "Πάντα".

Δημοσ.

Είναι επιλεγμένο στο "Πάντα" για αυτό μου κάνει εντύπωση... Δε μπορώ να βρω τι φταίει. Παίζει να είναι κάτι άλλο;

Δημοσ.

Όχι αυτό είναι δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Καντου μια επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων μπορεί να έχει κολλήσει.

Δημοσ.

Μίλησα με την Lenovo και μου είπαν να κάνω τα updates... Τα έκανα όλα αλλά τίποτα. Από τις επιλογές μπαταρίας ξεκίνησα. Έχει υποχρεωτική επιλογή standby, αλλά όπως ανέφερα έχω επιλέξει "Πάντα ενεργοποιημένο" ακόμα και σε κατάσταση standby.

Αύριο θα επιχειρήσω να κάνω επαναφορά μήπως αλλάξει τίποτα και θα επιστρέψω.

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν έχω εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα γενικά. Ήταν για συγκεκριμένη χρήση - παραγγελιοληψία σε καφέ. Το μόνο που είχε ήταν το πρόγραμμα της παραγγελιοληψίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δοκίμασα και αυτό... Όταν το κλείνω για να μην καταναλώνεται η μπαταρία ή να μην πατιέται κάποιο κουμπί, κάποιες φορές δεν απενεργοποιείται το Wi-Fi, ενώ άλλες πάλι πρέπει να το κλείσω και να το ξανα-ανοίξω. Παλιότερα μόλις το ενεργοποιούσα έπαιζε κατευθείαν.

Μένει η εργοστασιακή επαναφορά που δεν έχω προλάβει να κάνω, μήπως και παίξει εκεί...

Επεξ/σία από charavge

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...