Προς το περιεχόμενο

Macos 10.9.5 αδυναμια εγκαταστασης 10.10

geotrian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω ένα macbook air 13 early 14 και μου εμφανίζει ότι έχει εγκαταστήσει το sierra μεσα στο app store όταν πάω στο about this mac Μου βγάζει 10.9.5. γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κανω ή τι πήγε λάθος κατα την εγκατάσταση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν παω στο app store μου το βγαζει Installed. αν παω να κανω εγκατασταση καποια εφαρμογη μου εμφανιζει οτι πρεπει να εχω απο 10.10 και πανω...

ναι μου το βγαζει Installed. οσο το εψαξα ολοι λενε clear install απ την αρχη.. αλλα εινια αυτο που θελω να αποφυγω.. :P και λεω μηπως καποιος ειχε καμια πιο light λυση

Θα δοκίμαζα Reinstall (χωρίς φορμάτ), από κάποιον Installer (USB Stick ή Network).  Αν όμως όλοι λένε για clean, φαντάζομαι θα το έχουν ψάξει. Είμαι και στο κινητό με χάλια Internet για να ψάξω. Ελπίζω να βοηθήσει κάποιος άλλος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Όταν πας να κάνεις εγκατάσταση νεάς έκδοσης από το Mac App Store, στην ουσία αυτό που κατεβάζεις είναι ο οδηγός εγκατάστασης του λειτουργικού. Δηλαδή τα απαραίτητα αρχεία για να στο πω απλά που χρειάζεται για να κάνεις την εγκατάσταση. Αφού κατέβει λοιπόν, θα έχεις μια νέα εφαρμογή στον υπολογιστή σου που λέγεται Install Mac OS X Sierra ή κάτι τέτοιο. Τρέχεις αυτή την εφαρμογή και στη συνέχεια απλά ακολουθείς τις οδηγίες ώστε να γίνει πραγματικά η εγκατάσταση του λειτουργικού. Άρα λοιπόν σωστά στο βγάζει αυτή τη στιγμή installed στο App Store και σωστά στο About this Mac σου βγάζει την έκδοση 10.9.5

Επεξ/σία από zarzonis

36 λεπτά πριν, zarzonis είπε

Καλησπέρα,

Όταν πας να κάνεις εγκατάσταση νεάς έκδοσης από το Mac App Store, στην ουσία αυτό που κατεβάζεις είναι ο οδηγός εγκατάστασης του λειτουργικού. Δηλαδή τα απαραίτητα αρχεία για να στο πω απλά που χρειάζεται για να κάνεις την εγκατάσταση. Αφού κατέβει λοιπόν, θα έχεις μια νέα εφαρμογή στον υπολογιστή σου που λέγεται Install Mac OS X Sierra ή κάτι τέτοιο. Τρέχεις αυτή την εφαρμογή και στη συνέχεια απλά ακολουθείς τις οδηγίες ώστε να γίνει πραγματικά η εγκατάσταση του λειτουργικού. Άρα λοιπόν σωστά στο βγάζει αυτή τη στιγμή installed στο App Store και σωστά στο About this Mac σου βγάζει την έκδοση 10.9.5

ωραια? και που θα μου εβφανισει να το κανω κανονικα install?

7 λεπτά πριν, geotrian είπε

ωραια? και που θα μου εβφανισει να το κανω κανονικα install?

Αυτό που κατέβασες από το App Store, όπως είπα είναι εφαρμογή με τα απαραίτητα αρχεία εγκατάστασης. Δες τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες και βρες αυτή με όνομα Install OS X Sierra ή κάτι σχετικό. Την ανοίγεις, ακολουθείς τις οδηγίες που λέει και θα ξεκινήσει η εγκατάσταση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...