Visehrad Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Πριν 3 χρόνια έκανα αναβάθμιση στον υπολογιστή και κράτησα μόνο κουτί και τροφοδοτικό. Αποφάσισα να αλλάξω και τα 2 τώρα. Το τροφοδοτικό έχει κλείσει αισίως 10 χρόνια (Thermaltake 750W). Νομίζω πως είναι υπερβολή να πάω σε τόσο μεγάλη ισχύ πάλι γι αυτό και παραθέτω παρακάτω το σύστημα μου ώστε να μου δώσετε και εσείς μία εικόνα τι θα μου ήταν αρκετό. Θα ήθελα ωστόσο να έχει λίγο αέρα να μην δουλεύει στα όρια λόγω θορύβου (να μην είναι στο τέρμα συνέχεια ο ανεμιστήρας του). Προτάσεις για τροφοδοτικό και κουτιά (midi tower - atx) ευπρόσδεκτες απλά να είναι μόνο από Eshop ή Πλαίσιο γιατί θέλω να μου κάνουν και το μοντάρισμα. Μπάτζετ και για τα 2 στα 200€. Intel i5 4690k Memory : 16gb Nvidia GeForce GTX960 2 μηχανικοι δίσκοι (Western Digital 2ΤΒ ο καθένας) 1 SSD SAMSUNG EVO 250GB Gigabyte GA-Z97P-D3 Ευχαριστώ! Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από Visehrad
apostolosl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/7593714/Corsair-RMx-Series-RM650x.html Ο ανεμιστήρας του λειτουργεί μόνο σε ζόρια.. Εγώ προσωπικά δεν τον έχω ακούσει ποτέ ακόμα και σε gaming.. Σε χρήση windows είναι κλειστός (τελείως....) Ανεπιφύλακτα από μένα σε budget των 100 eyro. Full modular και Gold. Σου βάζω και τα 10 χρόνια εγγύηση.. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από apostolosl 1
Leleouras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 https://www.skroutz.gr/s/12517808/Seasonic-Focus-Plus-650-Gold.html#specs seasonic και evga μόνο! ουγκ
Salvation81 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Καλυτερα να παρεις μεγαλυτερη ισχυ τροφοδοτικο και να μην την χρειαστεις ποτε παρα να την χρειαστεις και να μην την εχεις. Εγω κατω απο 750W δεν βαζω σε κανενα μηχανημα που χτιζω. Απο εκει και περα η Antec πλεον εχει την Seasonic που τους φτιαχνει τροφοδοτικα οποτε και αυτα ειναι πολυ καλα. Thermaltake επισης με walton chaintech και αλλες εχουν κορυφαια τροφοδοτικα. Corsair το ιδιο. Γενικα δυσκολα θα βρεις κακο τροφοδοτικο απο τις γνωστες μαρκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα