red_man81 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας.. Πριν 2 μήνες είχα ένα ατύχημα στο οποίο ο άλλος οδηγός(ηταν με μηχανακι) χτύπησε το χέρι του. Να σημειώσω ότι δεν έφταιγα Εγώ αλλά ο άλλος οδηγός δεν παραδέχεται την παράβαση του(πέρασε με κόκκινο). Μαρτυρας δυστυχ'ως κανείς... Μόλις χτες πήρα τη δικογραφία από την τροχαία. Διαβάζοντάς την είδα ότι στην κατάθεση του ο άλλος, λέει διαφορετικά πράγματα σε σχέση με το πόρισμα του αστυνομικού. Προφανώς τα είπε όπως τον βόλευε Λέει δηλαδή ότι ήταν αριστερή λωρίδα Και ότι πάτησε φρένο ενώ στο πόρισμα ο αστυνομικός γράφει ότι πρέπει να ήταν δεξιά(μιας και το μηχανάκι ήταν τέρμα δεξιά πεσμένο) καθώς και ότι δεν υπήρχαν ιχνη απο φρεναρισμα. Η δικιά μου κατάθεση συμπιπτει με ότι λέει το πόρισμα. Πόσο σοβαρά θα λάβουν στο δικαστήριο το πορισμα του αστυνομικου σε σχέση με τις καταθέσεις μας? Υπάρχει περίπτωση να δικαιωθώ? Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από red_man81
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Αφου η συγκαταθεση σου ειναι συμφωνη με το πορισμα γιατι να εχεις ευθυνη ? Απλα του ειπαν και τα ειπε.... 1
newnick Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Το δικαστήριο δεν θα κοιτάξει ούτε την δική σου ούτε την δική του κατάθεση. Θα διαβάσει μόνο το πόρισμα της αστυνομίας. Να ξέρεις πάντως ότι πολύ δύσκολα δίνει 100% φταίξιμο σε κάποιον. Συνήθως είναι 50-50 70-30 και κάτι τέτοιο. Τώρα για την συγκεκριμένη περίπτωση σου μπορείς να πας με το πόρισμα της αστυνομίας σε έναν φίλο-δικηγόρο και να σε ενημερώσει
Guerriero4 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Έχουν θράσος και αντί να ζητήσουν συγγνώμη ζητάνε και τα ρέστα. Ελπίζω να δικαιωθείς φίλε μου. 1
talibanakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 21 ώρες πριν, newnick είπε Να ξέρεις πάντως ότι πολύ δύσκολα δίνει 100% φταίξιμο σε κάποιον. Συνήθως είναι 50-50 70-30 και κάτι τέτοιο. Πως κατεληξες σε αυτο;
newnick Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 38 λεπτά πριν, talibanakos είπε Πως κατεληξες σε αυτο; Από εμπειρία φίλου πραγματογμώμονα.
talibanakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, newnick είπε Από εμπειρία φίλου πραγματογμώμονα. Ειναι εμπιστος;Γιατι δεν εχω ακουσει κατι τετοιο. Οχι οτι δεν εχω ακουσει ποτε για συνυπαιτιοτητα η 70/30,αλλα πιο πολυ ηταν σαν εξαιρεσεις στον κανονα ας πουμε.
newnick Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, talibanakos είπε Ειναι εμπιστος;Γιατι δεν εχω ακουσει κατι τετοιο. Οχι οτι δεν εχω ακουσει ποτε για συνυπαιτιοτητα η 70/30,αλλα πιο πολυ ηταν σαν εξαιρεσεις στον κανονα ας πουμε. Κοίτα αν έρθει και καρφωθεί από πίσω σου είναι σίγουρα 100% αυτός φταίχτης αλλά σε πλαϊνές συγκρούσεις μπορεί να σκεφτεί ότι δεν άναψε φλας, έτρεχε κτλ κτλ....
talibanakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, newnick είπε Κοίτα αν έρθει και καρφωθεί από πίσω σου είναι σίγουρα 100% αυτός φταίχτης αλλά σε πλαϊνές συγκρούσεις μπορεί να σκεφτεί ότι δεν άναψε φλας, έτρεχε κτλ κτλ.... Ακομα και σε αυτη την περιπτωση μπορει να αποδειχθει οτι δεν ειναι 100% φταιξιμο του πισω. Το ξερεις οτι απαγορευεται να κοκκαλωσεις το οχημα σου χωρις σοβαρο λογο; Το αν μπορει να αποδειχθει ή οχι ειναι αλλο θεμα. Και εγω επεσα πισω απο ενα μπαρμπα που τελευταια στιγμη ενω στη μεσαια λωριδα ειχαμε πρασινο κοκκαλωσε για να μπει πρωτος στην αριστερη, που ειχε κοκκινο,και μαλιστα βγηκε να ζητησει και τα ρεστα.Εκει με μαρτυρες ηταν αυτος παρανομος και υπευθυνος για το τρακαρισμα.Βεβαια αυτη η υποθεση δεν εχει προχωρησει,αλλα τι να κανεις.. Παντως ακομα και το οτι ετρεχε καποιος και συγκρουστηκε με καποιον που "πεταχτηκε" απο στοπ δεν αντιμετωπιζεται οπως πρεπει στο Ελλαδισταν. Πριν λιγες μερες συνφορουμιτης ελεγε οτι ετρεχε πανω απο το οριο,βγηκε καποιος απο στοπ και τελικα οι ασφαλιστικες το εκαναν γαργαρα και δεν πληρωσε τιποτα,αντι να τα πληρωσει ολα εκεινος. Οταν βλεπεις εντος πολης σμπαραλιασμενα αυτοκινητα αντι για γουβες και σπασμενα φλας τοτε ειναι ψιλοξεκαθαρο ποιος φταιει.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα