logistoulis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 52 λεπτά πριν, vbeka9733 είπε Το ανθρωπινο ματι η επιστημη ελεγε οτι βλεπει 10 frames per second και οτι κανανε 24 fpr για να μη φαινεται η εναλλαγη της εικονας. Τι σκατα αλλαξε εγινε Upgrade στο DNΑ και δε πηραμε χαμπαρι? εχουμε βιονικους ανθρωπους τυπου φλας που βλεπουν τo real time σε slow motion? Ποια επιστήμη το λέει αυτό; 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpgr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε No HDR No G-sync/V-sync No Gaming No party Μια χαρα ειναι για την επομενη 5ετια μιας και hdr περιεχομενο δε υπαρχει ουτε για δειγμα και τα αξιολογα hdr μονιτορ ειναι στο θεο σε τιμες... G-sync/Freesync μαλλον εννοεις, ok θα μπορουσε να εχει αλλα δεν ειναι και μεγαλο οφελος.. Party κανεις και χωρις οθονη samsung.:P 16 λεπτά πριν, logistoulis είπε Ποια επιστήμη το λέει αυτό; Νομιζω για 25-30 λεγεται οτι βλεπει το ματι οχι 10.. οπως και να εχει το ματι δε δουλευει οπως μια οθονη υπολογιστη αρα συγκρινουμε ανομοια πραματα, διαφορες βλεπεις μεχρι και 240hz ευκολα...γιατι στη πραγματικοτητα .... google it... Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από cpgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC useras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, vbeka9733 είπε Το ανθρωπινο ματι η επιστημη ελεγε οτι βλεπει 10 frames per second και οτι κανανε 24 fpr για να μη φαινεται η εναλλαγη της εικονας. Τι σκατα αλλαξε εγινε Upgrade στο DNΑ και δε πηραμε χαμπαρι? εχουμε βιονικους ανθρωπους τυπου φλας που βλεπουν τo real time σε slow motion? Δεν ξέρω αν είναι 10 ή 30, πάντως κι εγώ το ίδιο νόμιζα... Αλλά αν το δοκιμάσεις θα δεις ότι τελικά έχει διαφορά το να παιζεις σε μια κλασική οθόνη με 50-60 fps και σε μια οθόνη 144Hz με πάνω από 150fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radeon9700 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν δυο μοντέλα το CJG50 και το CJG52. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε το παρακάτω http://bit.ly/2weq5SX Η 52 θα χει ένα κόστος για αρχή στα 350 euro περίπου τόσο είχε amazon και η 50 την είχαν προσφορα προ ημερών στα 300 euro προ παραγγελιες τέλος μηνα θα κυκλοφορούσαν έγραφαν. Για monitor 27'' curved 144hz στα 1440p είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτή την τιμή καλός η κακός. Προσωπικά το HDR ουδόλως με ενδιαφέρει μονο για ταινίες θα το ήθελα και αυτό έχω την 4k TV έτσι δεν θα βλέπω στο monitor ταινίες οποτε για τα παιχνίδια μου είναι αδιάφορο όπως και για τα windows. Aμα είχε G-sync η τιμή θα ήταν 100-150 euro παραπάνω γιατί η nvidia το χρεώνει θα μπορούσε να είχε freesync αλλα και πάλι έτσι πως έχουν γίνει η AMD GPU .... για να παίξεις 1440p games θες τουλαχιστον VEGA 64 όπου για το ρεύμα που καίει και την τιμή που έχει και τις επιδόσεις δεν θα την αγόραζα ... αναγκαστικά για 1440p gaming πας σε nvidia και 1080/2070. Αυτό που θα με ενδιάφερε είναι να μην έχουν τα γνωστά θέματα των ακριβότερων Samsung με τα 144hz με HDR με Freesync μοντέλων ... δηλαδή να χρειαστεί να πάρεις και να γυρίσεις πίσω 3-4 monitor μέχρι να βρείς κάποιο χωρίς προβλήματα. Εάν επιτέλους διορθώθηκαν αυτές οι παιδικές ασθένειες είναι VFM gaming monitor αυτή την στιγμή. Επίσης παιδιά λυπηθείτε μας με το ποσα FPS βλέπει το μάτι γιατί ok δεν αντέχω άλλους γιατρούς επιστήμονες από τα Lidl στο forum καλοκαιριάτικα !!! Οποιος είχε την τύχη να παίξει το FPS game που αγαπά και παίζει καθημερινά σε monitor με 144hz ... e ok λίγο να νιώθει αντιλαμβάνεται στο πρώτο λεπτό την διαφορα με το monitor σπίτι του στα 60hz. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από radeon9700 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cpgr είπε Μια χαρα ειναι για την επομενη 5ετια μιας και hdr περιεχομενο δε υπαρχει ουτε για δειγμα και τα αξιολογα hdr μονιτορ ειναι στο θεο σε τιμες... G-sync/Freesync μαλλον εννοεις, ok θα μπορουσε να εχει αλλα δεν ειναι και μεγαλο οφελος.. Party κανεις και χωρις οθονη samsung.:P Νομιζω για 25-30 λεγεται οτι βλεπει το ματι οχι 10.. οπως και να εχει το ματι δε δουλευει οπως μια οθονη υπολογιστη αρα συγκρινουμε ανομοια πραματα, διαφορες βλεπεις μεχρι και 240hz ευκολα...γιατι στη πραγματικοτητα .... google it... First of all, the core statement is a nonsense. There have been many reports from different reaction tests that people can react to visual signals in less than 1 ms - this corresponds to 1000 FPS. - Human's eye can see up to 1000 FPS and, perhaps, above. - 60Hz monitor will always show 60 FPS, no matter how much FPS your game is able to provide. - High refresh rates are noticeable only in dynamic scenes; in slow or static scenes you rarely will see any difference beyond 30 FPS. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από Black Demis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραία όλα αυτά αλλά δεν νομίζω ότι οι curved οθόνες προσφέρουν κάτι παραπάνω από τις συμβατικές πέρα από...αντισυμβατικότητα I guess. Δεν είχα ποτέ αλλά δεν βρίσκω και το λόγο να αποκτήσω. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από whoever81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ctsiri Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, Black Demis είπε First of all, the core statement is a nonsense. There have been many reports from different reaction tests that people can react to visual signals in less than 1 ms - this corresponds to 1000 FPS. Reference? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpgr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, radeon9700 είπε Επίσης παιδιά λυπηθείτε μας με το ποσα FPS βλέπει το μάτι γιατί ok δεν αντέχω άλλους γιατρούς επιστήμονες από τα Lidl στο forum καλοκαιριάτικα !!! Οποιος είχε την τύχη να παίξει το FPS game που αγαπά και παίζει καθημερινά σε monitor με 144hz ... e ok λίγο να νιώθει αντιλαμβάνεται στο πρώτο λεπτό την διαφορα με το monitor σπίτι του στα 60hz. Eνα απλο τεστ για το καθενα θα το πεισει αν καταλαβαινει διαφορα η οχι .. πας στο παμπλικ της γειτονιας σου βαζεις ενα ipad διπλα σε ενα ipad pro 10.5 (120hz) και κανε ταυτοχρονα κινησεις να δεις ποσο ποιο ομαλα η οχι φαινονται ολα στα παραπανω hz... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Όταν με 50 λίρες ακόμα πας στην 3240c της viewsonic με ρυθμιζόμενη σε ύψος βάση, freesync και (έστω) hdr10, ετούτη δεν πάει ούτε μέχρι το περίπτερο.Ειδικα εάν έχει τα ίδια θέματα το πάνελ της σαν της hg70. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Ομορφες επιλογες. Εχω το περσινο μοντελο C27HG70 (1440p, 144Hz, 1ms, S-VA 3000:1, FreeSync, HDR10, Quantum Dot) απο τον περασμενο Δεκεμβρη και ειμαι πολυ πολυ ευχαριστημενος (πριν απο αυτη ειχα αλλαξει αρκετες Dell 1440p οπως και διαφορες 120-144Hz TN panels, κτλ). Η οθονη ειναι αριστη και επιτελους μετα απο μια 10ετια εχω μια οθονη με αριστη ποιοτητα εικονας (αναλυση, χρωματα, αντιθεση, φωτεινοτητα, μαυρα γωνιες θεσης... εξαιρετικα! Backlight bleed ΜΗΔΕΝ) και παραλληλα πολυ γρηγορη (144hz, μηδεν input lag, και αξιοπρεπη χρονο αποκρισης) κατι το οποιο πριν λιγο καιρο δεν υπαρχει σαν κατηγορια. Η συγκεκριμενη οθονη που εχω εχει και HDR και freesync. Και τα δυο αχρηστες τεχνολογιες καθως (αξιολογο) HDR περιεχομενο δεν υπαρχει, και ακομα και σε περιπτωσεις που υπαρχει δεν μου αρεσει ιδιαιτερα σε Gaming, αλλοιώνει την εικονα. Οσο για το freesync ειναι αχρηστο καθως η AMD δεν εχει κανενα αξιολογο GPU τωρα τελευταια. Αν ειχε Gsync θα το εκτιμουσα αλλα με 1080ti που ειμαι δεν μου λειπει κιολας, δεν εχω tearing καθως εχω παντου ψηλα fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xapos79 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 16 ώρες πριν, logistoulis είπε Ποια επιστήμη το λέει αυτό; Παιδιά 450/500€λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allen19m Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 20 ώρες πριν, vbeka9733 είπε Το ανθρωπινο ματι η επιστημη ελεγε οτι βλεπει 10 frames per second και οτι κανανε 24 fpr για να μη φαινεται η εναλλαγη της εικονας. Τι σκατα αλλαξε εγινε Upgrade στο DNΑ και δε πηραμε χαμπαρι? εχουμε βιονικους ανθρωπους τυπου φλας που βλεπουν τo real time σε slow motion? Φίλε, τα 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο είναι η ταχύτητα που το ανθρώπινο μάτι αντιλαμβάνεται ότι βλέπει εικόνες και όχι βίντεο. Δε σημαίνει οτι δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά στην κίνηση ενός βίντεο από 30fps, 60fps και 144fps. Επίσης μην πιστεύεις οτι ένας competitive Gamer βλέπει και αντιλαμβάνεται την κίνηση το ίδιο με εσένα που μπορεί να βλέπεις ακόμα Βιντεοκασέτες του 1993... Α και κάτι ακόμα, όλοι οι άνθρωποι αναλόγως της αδρεναλίνης που κυλά στον εγκέφαλό τους την εκάστοτε στιγμή, βλέπουν σε διαφορετικά "fps" και αυτό είναι έμφυτος μηχανισμός του εγκεφάλου για την αποφυγή κινδύνου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Καταιγισμός απο οθόνες 32 ιντσών, σορυ αλλά σε πόση απόσταση τις κοιτάτε αυτές και πόσο μεγάλο είναι το γραφείο σας? Για αν είναι ένα κλασικό γραφείο 120χ60 και κοιτάς από το μισό ή 3/4 του μέτρου που είναι το σύνηθες θα πάθεις στραβισμό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TELE Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 το προηγούμενο μοντέλο ήτανε 1ms αυτό γιατί το κάνανε στα 4ms , και όσο αφορά το ανθρωπινό μάτι από άτομο σε άτομο πρώτον έχει διαφορά στην απόδοση και δεύτερον το μάτι εκπαιδεύετε και προσαρμόζετε δεν είναι κάτι στάσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 20 ώρες πριν, ctsiri είπε Reference? λιγο google εχει μπολικες σιστιτησεις γυρο απο αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα