K7D Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Καλησπερα παιδια Ειμαι κατοχος του Νοκια 8 και η αληθεια ειναι οτι απογοητευτηκα απο καποια πραγαμτα οπως η μπαταρια η καμερα το δαχτυλικο αποτυπωμα και τα κουμπια του ηχου.Απο παλια ονειρευομουν το blackberry passport παρολο που γνωριζα οτι γενικα δεν βρισκεις εφαρμογες.Πλεον φανατζομαι οτι τα πραγματα εχουν χειροτερεψει κι αλλο και δεν υπαρχει υποστηριξη.Παρολα αυτα σκεφτομαι να το αγορασω καινουργιο με την προοπτικη οτι θελω ενα κινητο που θα μπορω να κανω με ευκολια browsing θα μπορω να στελνω κανα μηνυμα στο messenger,να μπαινω στο facebook,να βγαζω ωραιες φωτο,να μπαινω στο ebanking να εχω μουσικη και το κυριοτερο η μπαταρια να μου κραταει μια μερα σιγουρα.Το εχω αποθημενο να αγορασω αυτο τοκινητο αλλα δεν θελω να το παρω και να μην μπορω να κανω την δουλεια μου.Περιεργες εφαρμογες δεν χρησιμοποιω ιδιατερα.Να σημειωθει οτι ειμαι φοιτητης και θα ηθελα γενικα να αποκοπω απο τα σοσιαλ μεδια σιγα σιγα για να ασχολουμαι πειρσσοτερο με την σχολη. Σας ευχαριστω πολυ!!!!
CaptainChris Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Η συσκευή είναι πάρα πολύ καλή, αλλά δεν ενημερώνεται πλέον και δεν υποστηρίζεται πια. Βέβαια τι δουλειά σου θα την κάνεις, και αφού δεν σε ενδιαφέρουν οι εφαρμογές, όχι ότι δε υπάρχουν κι εδώ, με την πλοήγηση μπορείς να δεις και να κάνεις τα πάντα. Οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές και με σταθεροπιοιτη και HDR. Ο ήχος από τα ηχεία δεν υπάρχει τέτοιας ποιότητας σε σημερινά κινητά και η μπαταρία κρατάει δύο μέρες. Αφού είχες το Nokia 8 η οθόνη του είναι παρόμοια ποιότητας! Το λειτουργικό είναι άψογο και πολύ εύκολο και βολικό. Οι κλήσεις είναι πολύ καλές, έχει σήμα εκεί που άλλες συσκευές δεν έχουν. Μην ξεχνάς όμως ότι είναι συσκευή του 2014.
chios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 καθαρά επαγγελματικό τηλέφωνο , μπαταρία ατελείωτη , πολύ καλή ποιότητα κλήσης, αλλά είναι μιας άλλης εποχής αν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά που προσφέρουν τα σύγχρονα τηλέφωνα και το android δοκίμασε το, η γνώμη μου αν πάρεις ένα σωστό android κινητό με μεγάλη μπαταρία (4000mah) την μέρα θα την βγάζεις άνετα. κακή επιλογή το νόκια
K7D Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, CaptainChris είπε Η συσκευή είναι πάρα πολύ καλή, αλλά δεν ενημερώνεται πλέον και δεν υποστηρίζεται πια. Βέβαια τι δουλειά σου θα την κάνεις, και αφού δεν σε ενδιαφέρουν οι εφαρμογές, όχι ότι δε υπάρχουν κι εδώ, με την πλοήγηση μπορείς να δεις και να κάνεις τα πάντα. Οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές και με σταθεροπιοιτη και HDR. Ο ήχος από τα ηχεία δεν υπάρχει τέτοιας ποιότητας σε σημερινά κινητά και η μπαταρία κρατάει δύο μέρες. Αφού είχες το Nokia 8 η οθόνη του είναι παρόμοια ποιότητας! Το λειτουργικό είναι άψογο και πολύ εύκολο και βολικό. Οι κλήσεις είναι πολύ καλές, έχει σήμα εκεί που άλλες συσκευές δεν έχουν. Μην ξεχνάς όμως ότι είναι συσκευή του 2014. Σε ευχαριστώ πολύ!! 9 ώρες πριν, chios είπε καθαρά επαγγελματικό τηλέφωνο , μπαταρία ατελείωτη , πολύ καλή ποιότητα κλήσης, αλλά είναι μιας άλλης εποχής αν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά που προσφέρουν τα σύγχρονα τηλέφωνα και το android δοκίμασε το, η γνώμη μου αν πάρεις ένα σωστό android κινητό με μεγάλη μπαταρία (4000mah) την μέρα θα την βγάζεις άνετα. κακή επιλογή το νόκια Στο νοκια με ξενερωσαν κάποια πράματα και για αυτό θέλω να το δώσω και να πάρω το πασσππορτ
SeNNinhA Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Εγω απορω παντως. Λες: θελω ενα κινητο που θα μπορω να κανω με ευκολια browsing θα μπορω να στελνω κανα μηνυμα στο messenger,να μπαινω στο facebook,να βγαζω ωραιες φωτο,να μπαινω στο ebanking να εχω μουσικη και τοκυριοτερο η μπαταρια να μου κραταει μια μερα σιγουρα. Τα παραπανω τα κανει ολα ανετα το Nokia 8 και ακομη και φωτογραφιες βγαζει πια καλες εαν βαλεις την gcam. Τα παραπανω τα κανου εξαιρετικα ολες σχεδον οι middle range συσκευες μαλιστα. Λες: απογοητευτηκα απο καποια πραγαμτα οπως η μπαταρια η καμερα το δαχτυλικο αποτυπωμα και τα κουμπια του ηχου. Μπαταρια μπορεις να βρεις καλυτερη στα 4.000mAh σε πολλες συσκευες. Το δαχτυλικο αποτυπωμα αν και δεν καταλαβα που υστερει το Nokia 8 βρισκεις εξαιρετικες σε αυτο ακομη και αγνωστες κινεζικες και τα κουμπια του ηχου θα πρεπει να μας εξηγησεις τι ακριβως ειναι αυτο που σε χαλασε! Για ολα τα προηγουμενα να πας τελικα σε μια συσκευη ξεχασμενη, χωρις επιλογες, με πολυ μετρια στην καλυτερη περιπτωση γοα τα σημερινα δεδομενα καμερα, με επεξεργαστη του 2014! και μπαταρια 3.400mAh που διαρκει πολυ απλα και μονο γιατι αναγκαστικα χρησιμοποιεις ελαχιστα το τηλεφωνο??? Γιατι??? Θελεις λοιπον να σου πουμε και εμεις οτι μπραβο καλα κάνεις;;; Εγω αρνουμαι να σου δικαιολογησω την λατρεια σου για κατι τοσο παλιο και για τα σημερινα δεδομενα αχρηστο! Blackberry επελεγαν εταιρειες εξ αναγκης μαλιστα (γιατι οι υπαλληλοι καθε αλλο παρα ευχαριστημενοι ηταν) για την ασφαλεια δεδομενων που τους παρειχε. Εσυ; Καλα οτι θα συζητουσαμε καν οτι βολευει το φυσικο πληκτρολογιο του Blackberry το οποιο κολλημα σε αυτο ηταν και μια βασικη αιτια της παρακμης της εταιρειας ειναι αποριας αξιο! 1
SeNNinhA Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, K7D είπε Σε ευχαριστώ πολύ!! Στο νοκια με ξενερωσαν κάποια πράματα και για αυτό θέλω να το δώσω και να πάρω το πασσππορτ Ειναι σαν να λεμε οτι σε ξενερωσαν καποια πραγματα απο το AUDI οπως τα χειριστηρια του κλιματισμου και γι αυτο θες να παρεις ενα 5 γενιες παλιο VW οπου το να εχει manual A/C ήταν optional επιλογη! P.S.: Οι λατρεις του παρελθοντος μπορουν πια να χρησιμοποιήσουν και τα Windows 95 μεσω app! Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από SeNNinhA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα