Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Καλά τα λες φίλε. Αυτή ειναι η βασική λειτουργία του συστήματος που ζούμε. Το μονο λαθος στα λεγόμενά σου είναι οτι αυτά που λες εχουν γίνει για τοσο πολλά χρόνια, και για τοσο μεγαλα ποσοστά εκμετάλευσης που πλέον ο πλούτος εχει ήδη συσορευτεί σε λιγα χέρια. Τώρα δεν εχει γυρισμο, τώρα δε γίνεται να θέλουμε τον τρόπο λειτουργίας αυτου του συστήματος όταν ήταν σε άλλα στάδια μεγένθυνσης. Παντως όσο μικρό και αν ειναι το ποσοστο εκμετάλευσης που αναφέρεις. στο τελος παντα τα ίδια θα έχουμε... απλά δε θα τα φαει η γενια η πρώτη, θα τα λουστεί η επόμενη.

Και συ καλά τα λες, απλα σε προηγούμενα χρόνια, οι χαμηλες ευθύνες πληρώνονταν 1200€-1500€ ευκολα, και οι μεγάλες πανω απο 2000 στη ξεφτύλα.....

Μας εκπαιδευουν σιγα σιγα, και μας κανουν να ξεχνάμε αλλά πίστεψέ με έτσι ήταν. Το αλλο το παλικάρι μιλαει για τα 1500+ λες και ειναι κανενα σοβαρο ποσο,, πριν καποια χρονια για να καταλαβεις τσακωνονταν τα κομματα αν ο βασικος πρεπει να παει 1300 ή 1450 €.  Προσωπικα με 2 χρονια εργασιας πήρα 1500€ πριν 10 χρονια για να εκπαιδευτώ, δηλαδη είχα μηδεν ευθύνες, απλα είχε διαβασμα. Εδω ειμαι και εδω είσαστε, σε λιγα χρόνια θα λεμε τα ίδια απλα η βαση θα εχει αλλαξει,,, θα θελαμε να εχουμε 800€ επειδη οι περισσοτεροι θα παιρνουν 300€.

εγω με 1565 δεν μπορώ να κανω πολλα.

σκλάβος και ολοι μερα

Μόλις τώρα, *nenya* είπε

Τί ποσά είναι αυτά που γράφεις ρε φίλε; Κανας φτωχός είσαι συ;;;; Κανονικά 700+ το μήνα φαγητό, 1000 ενοίκιο, λοιπά έξοδα 1500. Για να βάλουμε επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους. 
Που μερικοί μας γράφουν ότι ζουν με 700 το μήνα σύνολο. ΧΑΧΑΧΑΧ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Με τους γονείς τους μένουν βέβαια όλοι! Ψέματα σου λένε! [τους κατάλαβες, μπράβο!]

ζουμε φτωχικα 

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα θα μπουν τα γνωστα τρολ και μαλλον αυτοαπασχολουμεμοι... επιχειρηματιες κτλ κτλ που νομιζουν οτι πληρωνουν μισθους, για να ξεφτυλισουν το θεμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

τρωω ρε φιλε  τι να κανω? εαν φερω και κοσμο τι θα κανω? θα κοβω ταριφα? κανονικα θες 200-500 φαει, ενοικιο 300-600 αναλογα την περιοχη, εξοδα για σπιτι 100 + 

εισαι διατροφολογος?

1.75 

Και αρκετά να τρώει κάποιος 6€ τη μέρα για φαγητό από το σούπερ μάρκετ φτάνουν. Τα άλλα 20€ τα αφήνω για απορρυπαντικά, είδη περιποίησης κτλ.

Αλλά αφού έγραψες 200-500 για φαγητό μάλλον συμφωνούμε, μπορεί κάποιος να περάσει και με 200 :)

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Τι συζητάμε τώρα, εδώ στο άλλο νήμα μου λέγανε για θέσεις των 2,000 € και τις αντιμετώπιζαν λες και μιλάγαμε για τον CEO καμιάς τράπεζας...

o θειος μου πριν λιγα χρονια πριν το σύριζα ειχε συντάξει 2500 ευρω φιλε τι να κλασουν 2000 μισθο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Curtis76 είπε

Και σε λιγο θα μπει και ο διαχειριστης επιχειρηματιας να το κλειδωσει

το περιεργο σε ποιο σημειο ειναι;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kallair είπε

το περιεργο σε ποιο σημειο ειναι;

Σε κανενα, καλα κανει.

4 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

o θειος μου πριν λιγα χρονια πριν το σύριζα ειχε συντάξει 2500 ευρω φιλε τι να κλασουν 2000 μισθο

Εφαρμοζει αυτα που ψηφισαν οι προηγουμενοι, και οι επομενοι θα λενε οτι εφαρμοζουν αυτα που ψηφιζει ο συριζα.... και μεις καθομαστε και τους ακουμε 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Και σε λιγο θα μπει και ο διαχειριστης επιχειρηματιας να το κλειδωσει

και εσενα σε καεί πολυ αχχχχ

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Curtis76 είπε

Χαλας το νημα, παμε γερα να κρατησουμε επιπεδο μπορουμε

πιστευεις οτι τον νοιαζει να κρατησει επιπεδο ή να το ριξει;

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kallair είπε

πιστευεις οτι τον νοιαζει να κρατησει επιπεδο ή να το ριξει;

Εχεις δικιο, ειμαι λαθος και δε θα ξανα τσιμπησω σε τρολ

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Φίλε εντάξει σε βλέπω να ζορίσεσε αρκετά να τα βγάλεις πέρα.

Για σκέψου και την άλλη λύση.Φτηνά ψώνια από το lidl.Είχαμε και θρεντ με τιμές προιόντων με τις προσφορές αναλυτικά με τα όλα του αλλά μας το έκλεισαν.Γαλατάκι 84 λεπτά ψωμί 48 λεπτά μακαρόνια 41 λεπτά αλάδωτα Χ 30 μέρες με 50 ευρώ το μήνα καθάρισες από ψώνια.:D

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, papoys1 είπε

Για σκέψου και την άλλη λύση.Φτηνά ψώνια από το lidl.Είχαμε και θρεντ με τιμές προιόντων με τις προσφορές αναλυτικά με τα όλα του αλλά μας το έκλεισαν.Γαλατάκι 84 λεπτά ψωμί 48 λεπτά μακαρόνια 41 λεπτά αλάδωτα Χ 30 μέρες με 50 ευρώ το μήνα καθάρισες από ψώνια.:D

δεν ειμαστε πλούσιο σόι, εργάζομαι απο τα 18, οτι εχω καταφέρει μονος!!!!!!!!!!!! 

5 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Χαλας το νημα, παμε γερα να κρατησουμε επιπεδο μπορουμε

φιλε μου το μονο χαλασμενο πραγμα εδω ειναι τα κολοπαιδα που μενουν με γονεις ακομα στα 30-40 και δεν εργαζονται 

Δημοσ.

παλικαρι μου εισαι μισθολογικα εκτος εποχης οχι μονο για εδω αλλα και για εξωτερικο.Εσυ εισαι φτιαγμενος για μισθο γερμανιας της καλες εποχες....Πλεον αυτα δεν παιζουν πουθενα,αν θες εδω 500 ευρω για φαγητο εξω κατω απο χιλιαρικο δεν τρως

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

Τα λαμογια τα lidl ηξεραν τι ερχεται και ετοιμαστηκαν για να μαζευψουν τα τελευταια ψιχουλα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...