zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Rpanagos είπε Αυτο κανω καιρο τωρα..δουλευω παντου και στα παντα Απλα θελω να ξεφυγω απο αυτα και να μπω στον τομεα μου (web design + τεχνικος η/υ) Να εμπλουτισω και το βιογραφικο μου αλλα και τις γνωσεις μου! Καταλαβαίνω. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι η συγκεκριμένη δουλειά θα βοηθήσει. Αν ήταν κάτι πιο σχετικό θα ήμουν υπέρ στο να πας, τώρα όχι και τόσο.
Rpanagos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Καταλαβαίνω. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι η συγκεκριμένη δουλειά θα βοηθήσει. Αν ήταν κάτι πιο σχετικό θα ήμουν υπέρ στο να πας, τώρα όχι και τόσο. Καταλαβα.
γροσερισοπ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 1 hour ago, Rpanagos said: Καλησπερα!! Με καλεσαν για δουλεια στην αθηνα με τον βασικο μισθο! (510??)μαλλον καπου τοσα ειναι. Χωρις να εχω σπιτι,με ενοικιο δηλαδη...+ ολα τα αλλα...νερο ρευμα φαι κλπ κλπ ενα ατομο ποσα θα του στοιχηζει η ζωη? εαν πουμε οτι δεν εχω απαιτησεις απο το σπιτι που θα βρω (150-200 ευρω ενοικιο).. Ο μονος λογος που θα πηγαινα ειναι για την προυπηρεσια και τιποτα αλλο! Θα μπορω να εχω τπτ στην τσεπη??? με 510 και το νοίκι μέσα; ούτε για αστείο τυπε. 1
Rpanagos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε με 510 και το νοίκι μέσα; ούτε για αστείο τυπε. Δεν ξερω αν ειναι 510...αλλα για βασικο μου ειπαν...ο βασικος τοσο δεν ειναι?
fredd0 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 τετοιοι μισθοι Αθηνα ειναι βιωσιμοι ΜΟΝΟ αν εχεις καλυψει τα βασικα (εχεις δηλαδη στεγη). Αν σου φευγει ο μισος μισθος για νοικι φως/νερο/τηλεφωνο θα σου φανε κανα 100ρι και σου μενουν 7 ευρω τι μερα να φας, να μετακινηθεις. Ακομα και σφιχτα να το πας θα ζεις ρομποτακι δουλεια-σπιτι και ενα σαββατο το μηνα καφε πακετο απο τα coffee island. Τωρα αμα σφιχτεις και στησεις συγκατοικηση ισως, αλλα απο την αλλη τα διαμερισματα Ελλαδα δε φτιαχνονται με προοπτικη συγκατοικησης 1
γροσερισοπ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 580 ειναι. καλά δεν ρωτάς; αν κοιτάξεις καμιά συγκατοίκηση με 3 άτομα κάπως παλευεται και αν έχεις καλό βάιμπ μέσα σου. αλλιώς κλασσική φυτοζωή. δουλεια σπιτι σπιτι δουλεια.
fredd0 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Δεν ξερω αν ειναι 510...αλλα για βασικο μου ειπαν...ο βασικος τοσο δεν ειναι? 3 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε 580 ειναι. καλά δεν ρωτάς; αν εισαι κατω των 25, ναι ο βασικος ειναι 510 ΜΕΙΚΤΑ (430κατι καθαρα) Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από fredd0 3
γροσερισοπ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 να κατσει σπιτι του εκτος αν τσοντάρει οικογενεια απο πίσω.
torq Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) αυτή η κατάσταση πάντως όλοι οι εργοδότες να έχουν σαν στανταρ το βασικό μισθό μου τη δίνει στα νεύρα. προς εργοδότες: μάγκες δεν είναι υποχρεωτικό να δίνετε το βασικό, μπορείτε να δίνετε και παραπάνω. μη φοβάστε δε θα σας πέσει η το πουλί, δε θα σας απατήσει η γυναίκα σας αν το κάνετε, ούτε θα σας καεί το DVD. σχεδόν όπου και να πας ακους για το βασικό. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από torq 1 1
CheOnWeb Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 1 hour ago, Pa0ki said: Λοιπόν, είναι η τυχερή σου μέρα Στείλε ένα προσωπικό μήνυμα στον @APPLEGEEK, είναι manager σε μεγάλη εταιρεία. Μη γίνεσαι κακός... 😂 1
Pa0ki Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Πόσο είσαι? Φαντάζομαι τώρα σε στηρίζουν οικονομικά οι γονείς σου Αν μπορούν να τσοντάρουν κάποιο ποσό οι γονείς σου κάθε μήνα, εγώ στη θέση σου θα πήγαινα Όχι ότι αξίζει η συγκεκριμένη δουλειά, αλλά αλλιώς είναι να μένεις Αθήνα και να ψάχνεις καλύτερο και αλλιώς να στέλνεις βιογραφικά από επαρχία 4
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, torq said: αυτή η κατάσταση πάντως όλοι οι εργοδότες να έχουν σαν στανταρ το βασικό μισθό μου τη δίνει στα νεύρα. προς εργοδότες: μάγκες δεν είναι υποχρεωτικό να δίνετε το βασικό, μπορείτε να δίνετε και παραπάνω. μη φοβάστε δε θα σας πέσει η το πουλί, δε θα σας απατήσει η γυναίκα σας αν το κάνετε, ούτε θα σας καεί το DVD. σχεδόν όπου και να πας ακους για το βασικό. Γενικα μιλωντας παντως, μη νομιζεις οτι οι εργοδοτες στην Ελλαδα εχουν ενα λεφτοδεντρο πισω και οτι απλα τσιγκουνευονται να δωσουν παραπανω λεφτα για να τα τρωνε αυτοι στις Μαλδιβες παρεα με τις εσκορτ τους... Οι περισσοτερες επιχειρησεις, αν δεν εχουν θεματα βιωσιμοτητας προσπαθουν απλως να μειωσουν τις ζημιες και να ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις τους προς προμηθευτες, υπαλληλους, τραπεζες, εξοντωτικους ΦΟΡΟΥΣ κλπ. Γενικα η αγορα εργασιας και η οικονομια γενικοτερα, ειναι τοσο προβληματικη στην Ελλαδα, οσο απλοικο ειναι να πιστευουμε οτι οι μισθοι ειναι βασικοι επειδη εχουμε πεσει σε τσιγκουνηδες ή εκμεταλλευτες εργοδοτες... Χωρις να λεω οτι δεν υπασρχουν και τετοιοι, αλλα αυτοι παντοτε υπηρχαν, με τη διαφορα οτι η κατασταση τωρα τους ευνοει, ενω λειτουργει εναντιον των υπολοιπων που μπορει πχ να θελαν να δωσουν κατι παραπανω στους εργαζομενους τους. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από YourTrueLegend 1
fredd0 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 23 λεπτά πριν, torq είπε αυτή η κατάσταση πάντως όλοι οι εργοδότες να έχουν σαν στανταρ το βασικό μισθό μου τη δίνει στα νεύρα. προς εργοδότες: μάγκες δεν είναι υποχρεωτικό να δίνετε το βασικό, μπορείτε να δίνετε και παραπάνω. μη φοβάστε δε θα σας πέσει η το πουλί, δε θα σας απατήσει η γυναίκα σας αν το κάνετε, ούτε θα σας καεί το DVD. σχεδόν όπου και να πας ακους για το βασικό. αυτη ειναι η εννοια του βασικου ... μισθος για καποιον χωρις ειδικες γνωσεις η προυπηρεσια. Το προβλημα στην Ελλαδα ειναι οτι δεν δημιουργουνται δουλειες για να απορροφηθουν απο την αγορα εργασιας οσοι εχουν ειδικες γνωσεις/προυπηρεσια και τελματωνουν ολοι στον βασικο. 14 λεπτά πριν, Pa0ki είπε Πόσο είσαι? Φαντάζομαι τώρα σε στηρίζουν οικονομικά οι γονείς σου Αν μπορούν να τσοντάρουν κάποιο ποσό οι γονείς σου κάθε μήνα, εγώ στη θέση σου θα πήγαινα Όχι ότι αξίζει η συγκεκριμένη δουλειά, αλλά αλλιώς είναι να μένεις Αθήνα και να ψάχνεις καλύτερο και αλλιώς να στέλνεις βιογραφικά από επαρχία διαφωνω. Το να φυγουν ολοι απο την επαρχια να ερθουν Αθηνα για να φυτωζωισουν δεν ειναι ουτε καλο για την Αθηνα, ουτε για την επαρχια, ουτε για τις προοπτικες του καθενα τους. Ερημωνει η επαρχια (οποτε δεν επενδυει κανεις εκει) και η Αθηνα αποκτα σταθερες ροες προθυμων να εργαστουν για μισθους πεινας οποτε συμπιεζονται και οιμισθοι 2
Curtis76 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Ο βασικος μισθος στα 586 που λετε, είναι τα μικτα. Βγαλε καμια 90αρια να βρεις τα καθαρα.
Alexandros7474 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε κάτω από 750 από την στιγμή που θα πρέπει να πληρώνεις και.μονος σου ένοικο δεν ζεις με αξιοπρέπεια νομίζω στην Αθήνα . Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από Alexandros7474 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις