Rpanagos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Καλησπερα!! Με καλεσαν για δουλεια στην αθηνα με τον βασικο μισθο! (510??)μαλλον καπου τοσα ειναι. Χωρις να εχω σπιτι,με ενοικιο δηλαδη...+ ολα τα αλλα...νερο ρευμα φαι κλπ κλπ ενα ατομο ποσα θα του στοιχηζει η ζωη? εαν πουμε οτι δεν εχω απαιτησεις απο το σπιτι που θα βρω (150-200 ευρω ενοικιο).. Ο μονος λογος που θα πηγαινα ειναι για την προυπηρεσια και τιποτα αλλο! Θα μπορω να εχω τπτ στην τσεπη???
blackdeagle Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Καλησπερα!! Με καλεσαν για δουλεια στην αθηνα με τον βασικο μισθο! (510??)μαλλον καπου τοσα ειναι. Χωρις να εχω σπιτι,με ενοικιο δηλαδη...+ ολα τα αλλα...νερο ρευμα φαι κλπ κλπ ενα ατομο ποσα θα του στοιχηζει η ζωη? εαν πουμε οτι δεν εχω απαιτησεις απο το σπιτι που θα βρω (150-200 ευρω ενοικιο).. Ο μονος λογος που θα πηγαινα ειναι για την προυπηρεσια και τιποτα αλλο! Θα μπορω να εχω τπτ στην τσεπη??? Ούτε στην Τσέπη, και θα ζητάς και χρήματα από φιλους και συγγενεις ή γονείς. Mέγα λάθος,πολυ λίγα χρήματα και μεγάλο κόστος διαβίωσης,αν ήσουν με γυναικα ναι την βγαζατε με 2 μισθους αλλά με 500 ευρώ ουτε καν. Noμίζω ο βασικός είναι 580 αν δεν κανω λαθος. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από blackdeagle
Rpanagos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Ουτε για την προυπηρεσια δεν αξιζει ε? Ειμαι σε επαρχια και δεν μπορω να βρω ευκολα δουλεια στον τομεα της πληροφορικης. Απο ποσα χρηματα και μετα αξιζει κατι τετοιο? 650???
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δεν μένω Αθήνα αλλά πιστεύω θέλει πολύ καλή διαχείριση για να περνάς, όχι για να σου μένουν κιόλας. Τόσο καλή είναι η προϋπηρεσία; 1
blackdeagle Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Rpanagos είπε Ουτε για την προυπηρεσια δεν αξιζει ε? Ειμαι σε επαρχια και δεν μπορω να βρω ευκολα δουλεια στον τομεα της πληροφορικης. Απο ποσα χρηματα και μετα αξιζει κατι τετοιο? 650??? αναλόγως , αλλά εγω σου λεω να σου μένει φράγκο να τρως κ να ντυνεσαι....αλλιώς την βγαζεις με 500 με 1 γευμα την ημερα χαχα
Rpanagos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Δεν μένω Αθήνα αλλά πιστεύω θέλει πολύ καλή διαχείριση για να περνάς, όχι για να σου μένουν κιόλας. Τόσο καλή είναι η προϋπηρεσία; Οχι δεν ειναι...πωλητης σε κινητη εταιρια ειναι. Απλα ουτε αυτο δεν μπορω να βρω εδω που ειμαι...απο καπου πρεπει να ξεκινησω
blackdeagle Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Rpanagos είπε Οχι δεν ειναι...πωλητης σε κινητη εταιρια ειναι. Απλα ουτε αυτο δεν μπορω να βρω εδω που ειμαι...απο καπου πρεπει να ξεκινησω Αν ξέρεις αγγλικά,στέλνε βιογραφικά σε ξένες εταιρείες...
Rpanagos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, blackdeagle είπε αναλόγως , αλλά εγω σου λεω να σου μένει φράγκο να τρως κ να ντυνεσαι....αλλιώς την βγαζεις με 500 με 1 γευμα την ημερα χαχα Οχι δεν μπορω να κανω κατι τετοιο στον ευατο μου Καταλαβα.. Απλα ρωτησα μιας και θα εχετε περισσοτερη εμπηρια για την αθηνα μας
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ενοικιο 200 πες, ρευμα νερο 50, αλλα 50 για τηλεπικοινωνιες (ιντερνετ, κινητο), ΜΜΜ μηνιαια καρτα για τις μετακινησεις σου 30 ευρω, φαγητο-σουπερ μαρκετ για 1 ατομο καμια 70 ευρω αν μαγειρευεις και δεν τρως απεξω. Κανα 50ρικο λοιπα εξοδα. Το συνολο 450 ακατεβατα βασικα και παγια εξοδα.Που σημαινει, ξεχνας καφεδες, νυχτερινες εξοδους, αγορες ρουχων-gadget κλπ χωρις να τσονταρουν οι δικοι σου το κατι τις τους. Προσωπικα θα εκανα το βημα, αν κι εφοσον ηταν να αποκτησω προυπηρεσια στον τομεα που με ενδιαφερει. Δεν ειναι μονο τα λεφτα το κριτηριο σε μια δουλεια. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από YourTrueLegend 7
Rpanagos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, blackdeagle είπε Αν ξέρεις αγγλικά,στέλνε βιογραφικά σε ξένες εταιρείες... Στην ελλαδα λες? Ναι στελνω παντου!
blackdeagle Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Στην ελλαδα λες? Ναι στελνω παντου! Οχι σε εταιρειες στο εξωτερικο... αν θες να βγεις εξω... αρκετα λεφτα , θα σαι αρχοντας, εδω δεν υπαρχει μελλον,δουλευεις σαν σκυλι ολη μερα για ψυχουλα 1
Pa0ki Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Λοιπόν, είναι η τυχερή σου μέρα Στείλε ένα προσωπικό μήνυμα στον @APPLEGEEK, είναι manager σε μεγάλη εταιρεία. Αφού ξέρεις και αγγλικά, θα σε βολέψει με καλό μισθό με ελληνικα 650 + μπονους 1
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Για αυτή τη θέση εγώ δεν θα το έκανα (μια χαρά είναι η δουλειά αλλά δε νομίζω ότι μετράει ως προϋπηρεσία στον τομέα της πληροφορικής που έγραψες πριν). Αν δεν μένεις σε χωριό με 100 ανθρώπους ψάξε κάτι εκεί που είσαι σε άσχετο αντικείμενο (σέρβις πχ, εστιατόρια, καφέ, delivery κατάλαβες τι δουλειές εννοώ, που θα βγάζεις πάνω από 500 και παράλληλα θα ασχολείσαι μόνος σου με τον τομέα της πληροφορικής που σου αρέσει διαβάζοντας, μαθαίνοντας, δημιουργώντας ώστε να μπορείς να διεκδικήσεις μια καλύτερη θέση με καλύτερα λεφτά). 2 λεπτά πριν, Pa0ki είπε Λοιπόν, είναι η τυχερή σου μέρα Στείλε ένα προσωπικό μήνυμα στον @APPLEGEEK, είναι manager σε μεγάλη εταιρεία. Αφού ξέρεις και αγγλικά, θα σε βολέψει με καλό μισθό με ελληνικα 650 + μπονους Ο APPLEGEEK πιστεύω δεν τρολάρει, απλά τα γράφει λίγο μπερδεμένα!
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Νομιζω οτι ο APPLEGEEK μας αφησε νωρις... Αν ερχοταν λιγες ωρες πιο πριν θα τον βολευαμε τον ts.
Rpanagos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 23 λεπτά πριν, zio10 είπε Αν δεν μένεις σε χωριό με 100 ανθρώπους ψάξε κάτι εκεί που είσαι σε άσχετο αντικείμενο (σέρβις πχ, εστιατόρια, καφέ, delivery κατάλαβες τι δουλειές εννοώ, που θα βγάζεις πάνω από 500 και παράλληλα θα ασχολείσαι μόνος σου με τον τομέα της πληροφορικής που σου αρέσει διαβάζοντας, μαθαίνοντας, δημιουργώντας ώστε να μπορείς να διεκδικήσεις μια καλύτερη θέση με καλύτερα λεφτά). Αυτο κανω καιρο τωρα..δουλευω παντου και στα παντα Απλα θελω να ξεφυγω απο αυτα και να μπω στον τομεα μου (web design + τεχνικος η/υ) Να εμπλουτισω και το βιογραφικο μου αλλα και τις γνωσεις μου! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις