Προς το περιεχόμενο

PC πετάει bluescreen μόλις ανοίγω το CSGO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα σχετικά καλουτσικο υπολογιστή με drivers updated και windows 10 pro μα οπότε ανοίγω το game csgo μου πετάει bluescreen και κάνει restart. Είδα στο event viewer και είναι πολύ άσχετα τα errors που βγάζει . Μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω; Ο υπολογιστής είναι καινούργιος και έχω τρέξει και memory test χωρίς κανένα error 

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω αυτό που είπες αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω αγοράσει ακόμα κάρτα γραφικών γιατί με την ενσωμάτωμενη μπορώ να παίξω 1-2 games στα low. Πχ το csgo 1 λεπτό πριν ρίξει blue screen επεζε 150 fps. Τα specs είναι αυτά εδω:

i3 8100

Gigabyte b360m d2v

Western digital caviar blue 1TB

PSU 550 W

GPU: intel uhd graphics 630 (θα πάρω 1050ti στο μέλλον)

Δημοσ.

Αν κατάφερνε και άνοιγε το παιχνίδι τότε δεν είναι απαραίτητο το dx9 αλλά αν δεν το έχεις βάλει βάλτο, δε θα σου κάνει κακό αλλά μπορεί να βάλεις κάποιο παιχνίδι που να το χρειάζεται στο μέλλον.
Όσον αφορά το παιχνίδι, ποια έκδοση έχεις; Είδες για κανένα update; Μήπως έχεις θέμα με θερμοκρασίες; Κανένα crash log δίνει το παιχνίδι;

Δημοσ.

Προσπάθησα να κατεβάσω το DX όμως δεν δούλεψε. Έκανα και αυτό με το high performance αλλά δυστυχώς ούτε αυτό έκανε κάτι. Παρατήρησα επίσης ότι τώρα έχω bluescreen μέχρι και σε άκυρα σημεία πχ Google search Facebook κτλπ. Σκέφτομαι μήπως φταίει η motherboard αλλά κανονικά αφού ανοίγει πέρασε cpu stress test και mem test μου φενεται πολύ περίεργο.

*επίσης με θερμοκρασίες και χρήση cpu ram disk δεν είχε κανένα θέμα ήταν όλα φυσιολογικά. 

Δημοσ.

Έχεις τα τελευταία bios; Για τσεκαρε. Αν όχι κάνε update

Και δοκίμασε να αναιρέσεις ότι overclocking έχεις κάνει . Άμα έχεις κάνει.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά η μητρική εφτεγε τελικά και την αντικατέστησα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...