Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα έχω ένα σχετικά καλουτσικο υπολογιστή με drivers updated και windows 10 pro μα οπότε ανοίγω το game csgo μου πετάει bluescreen και κάνει restart. Είδα στο event viewer και είναι πολύ άσχετα τα errors που βγάζει . Μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω; Ο υπολογιστής είναι καινούργιος και έχω τρέξει και memory test χωρίς κανένα error
micos000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δώσε τα specs του υπολογιστή και ποια κάρτα γραφικών έχεις. Κατέβασε και βάλε και directx9.0c june 2010 μήπως και τα θέλει το παιχνίδι.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Θα το δοκιμάσω αυτό που είπες αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω αγοράσει ακόμα κάρτα γραφικών γιατί με την ενσωμάτωμενη μπορώ να παίξω 1-2 games στα low. Πχ το csgo 1 λεπτό πριν ρίξει blue screen επεζε 150 fps. Τα specs είναι αυτά εδω: i3 8100 Gigabyte b360m d2v Western digital caviar blue 1TB PSU 550 W GPU: intel uhd graphics 630 (θα πάρω 1050ti στο μέλλον)
micos000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Αν κατάφερνε και άνοιγε το παιχνίδι τότε δεν είναι απαραίτητο το dx9 αλλά αν δεν το έχεις βάλει βάλτο, δε θα σου κάνει κακό αλλά μπορεί να βάλεις κάποιο παιχνίδι που να το χρειάζεται στο μέλλον. Όσον αφορά το παιχνίδι, ποια έκδοση έχεις; Είδες για κανένα update; Μήπως έχεις θέμα με θερμοκρασίες; Κανένα crash log δίνει το παιχνίδι;
RTW4ever Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Ακριβώς το ίδιο θέμα που είχα συναντήσει, σε Win10 1803, λύθηκε με επιλογή του high performance στα power options.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Προσπάθησα να κατεβάσω το DX όμως δεν δούλεψε. Έκανα και αυτό με το high performance αλλά δυστυχώς ούτε αυτό έκανε κάτι. Παρατήρησα επίσης ότι τώρα έχω bluescreen μέχρι και σε άκυρα σημεία πχ Google search Facebook κτλπ. Σκέφτομαι μήπως φταίει η motherboard αλλά κανονικά αφού ανοίγει πέρασε cpu stress test και mem test μου φενεται πολύ περίεργο. *επίσης με θερμοκρασίες και χρήση cpu ram disk δεν είχε κανένα θέμα ήταν όλα φυσιολογικά.
micos000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δες την υγεία του δίσκου με το hd sentinel. Θα πρέπει να είναι 100%.
sakis92 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Έχεις τα τελευταία bios; Για τσεκαρε. Αν όχι κάνε update Και δοκίμασε να αναιρέσεις ότι overclocking έχεις κάνει . Άμα έχεις κάνει.
Crybal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δες με το https://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html ποιο αρχειο βγαζει error
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ παιδιά η μητρική εφτεγε τελικά και την αντικατέστησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα