Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω μια ερωτηση. Εχω διαβασει οτι τα κινητα που εχουν 1 ετος εγγυηση και ισχυριζονται οτι εχουν global rom, εχουν στην πραγματικοτητα custom rom με ελληνικα, και στερουνται την b20. Αναρωτιεμαι αν αυτο ισχυει, αν στερουνται και τιποτα αλλο, και αν υπαρχει τροπος να καταλαβω αν η rom τελικα ειναι η official ή custom.

Δημοσ.

Δεν σε νοιάζει τόσο η rom, οσο πρεπει να σε νοιάζει το hardware να έχει b20. Αυτό γιατί αν δεν εχει b20, οποιαδήποτε rom και να βάλεις, b20 δεν θα εχεις. 

Ειδικότερα τώρα για το ερώτημα σου, πες μας ποιο κινητό εχεις βάλει στο μάτι, να δουμε τις εκδόσεις υπάρχουν (china, global, b20, κλπ)

Δημοσ.
6 ώρες πριν, EagerMe είπε

Καλησπερα, εχω μια ερωτηση. Εχω διαβασει οτι τα κινητα που εχουν 1 ετος εγγυηση και ισχυριζονται οτι εχουν global rom, εχουν στην πραγματικοτητα custom rom με ελληνικα, και στερουνται την b20. Αναρωτιεμαι αν αυτο ισχυει, αν στερουνται και τιποτα αλλο, και αν υπαρχει τροπος να καταλαβω αν η rom τελικα ειναι η official ή custom.

Δεν ισχύει πάντα custom rom=όχι B20.

Π.χ το Mi8 μπορείς να το βρεις με custom και να υποστηρίζει κανονικά την B20

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/8/2018 στις 12:45 ΜΜ, isay είπε

Δεν σε νοιάζει τόσο η rom, οσο πρεπει να σε νοιάζει το hardware να έχει b20. Αυτό γιατί αν δεν εχει b20, οποιαδήποτε rom και να βάλεις, b20 δεν θα εχεις. 

Ειδικότερα τώρα για το ερώτημα σου, πες μας ποιο κινητό εχεις βάλει στο μάτι, να δουμε τις εκδόσεις υπάρχουν (china, global, b20, κλπ)

Ναι αλλα εγω πως ξερω αν ειναι η αυθεντικη η global? Πηρα το redmi note 5 με 1 ετος εγγυηση και ταχα global version. Αν ειναι custom η rom  βασικα στην εκδοση θα γραφει παλι global η κατι αλλο; και επισης πως ξερω αν εχει b20?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, EagerMe είπε

Ναι αλλα εγω πως ξερω αν ειναι η αυθεντικη η global? Πηρα το redmi note 5 με 1 ετος εγγυηση και ταχα global version. Αν ειναι custom η rom  βασικα στην εκδοση θα γραφει παλι global η κατι αλλο; και επισης πως ξερω αν εχει b20?

1ον θα έπρεπε να το ξεκαθαρίσεις πριν το πάρεις :)

2ον το κουτί σου έχει κινέζικα πάνω ; αν ναι τότε ξέρεις τι έχεις :)

3ον μην μπερδεύεις (πλέον) την global rom με την custom rom ... και κινέζικη έκδοση της συσκευής να έχεις μπορεί να έχουν βάλει μέσα την global rom Που είναι επίσημη (άρα όχι custom)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, EagerMe είπε

Αν έχεις το note 5  τότε πρέπει στο κουτί να αναγράφεται το Global version με κόκκινα γράμματα.

Να μην έχει καθόλου κινέζικα γράμματα.

Να έχει τον ευρωπαϊκό φορτιστή.

Και πίσω στο κουτί να αναγράφεται το μοντέλο M1803E7SG

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 26/8/2018 στις 4:59 ΜΜ, saruman123 είπε

Αν έχεις το note 5  τότε πρέπει στο κουτί να αναγράφεται το Global version με κόκκινα γράμματα.

Να μην έχει καθόλου κινέζικα γράμματα.

Να έχει τον ευρωπαϊκό φορτιστή.

Και πίσω στο κουτί να αναγράφεται το μοντέλο M1803E7SG

ενταξει ευχαριστω!!

Στις 26/8/2018 στις 3:51 ΜΜ, kodorevi8ulis είπε

1ον θα έπρεπε να το ξεκαθαρίσεις πριν το πάρεις :)

2ον το κουτί σου έχει κινέζικα πάνω ; αν ναι τότε ξέρεις τι έχεις :)

3ον μην μπερδεύεις (πλέον) την global rom με την custom rom ... και κινέζικη έκδοση της συσκευής να έχεις μπορεί να έχουν βάλει μέσα την global rom Που είναι επίσημη (άρα όχι custom)

δεν το πηρα εγω.
οποτε το μονο θεμα ειναι αν εχει b20? και ξανα ρωταω, υπαρχει τροπος να μαθω αν εχει η οχι; ευχαριστω

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, EagerMe είπε

ενταξει ευχαριστω!!

δεν το πηρα εγω.
οποτε το μονο θεμα ειναι αν εχει b20? και ξανα ρωταω, υπαρχει τροπος να μαθω αν εχει η οχι; ευχαριστω

Σου εξηγήσαμε ανάλογα το κινητό.

Για το note 5 σου είπαμε.

Εσύ για πιο ενδιαφέρεσαι?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Σου εξηγήσαμε ανάλογα το κινητό.

Για το note 5 σου είπαμε.

Εσύ για πιο ενδιαφέρεσαι?

Α καταλαβα. Εγω  αναρωτιομουν για το redmi note 5 που πηρε ο αδερφος μου, αυτο. Ευχαριστω και παλι

Δημοσ.
2 ώρες πριν, EagerMe είπε

ενταξει ευχαριστω!!

δεν το πηρα εγω.

ε και είπα ήδη , έχεις (ή αυτός που το πήρε) το κουτι ή όχι ; 

αν υπάρχει κουτί απάντηση έχεις πάρει :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...