Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα εχω το εξης προβλημα: Οταν ανοιγω ενα παιχνιδι π.χ.(καθολου βαρυ) και ενα youtube παρατηρω η θερμοκρασια της gpu ανεβαινει στους 71 και η ψυκτρα να ακουγεται. ειναι φυσιολογικο αυτο? μηπως οφειλεται στο οτι η ψυκτρα δεν ειναι τοσο καλη η οτι δεν υπαρχει καλο air flow στο κουτι( μεσα εκτος απο την aftermarket ψυκτρα ειναι και πισω στο κουτι το δικο του ανεμιστηρακι)? η συνθεση:

κουτι: Thermaltake Versa N26

μητρικη: Asus Prime B360M-A

cpu: i5 8400

gpu: Gigabyte GeForce 1060 6gb

ψυκτρα: Raijintek Themis

Επεξ/σία από avava
Δημοσ.
4 ώρες πριν, avava είπε

Καλησπερα εχω το εξης προβλημα: Οταν ανοιγω ενα παιχνιδι π.χ.(καθολου βαρυ) και ενα youtube παρατηρω η θερμοκρασια της gpu ανεβαινει στους 71 και η ψυκτρα να ακουγεται. ειναι φυσιολογικο αυτο? μηπως οφειλεται στο οτι η ψυκτρα δεν ειναι τοσο καλη η οτι δεν υπαρχει καλο air flow στο κουτι( μεσα εκτος απο την aftermarket ψυκτρα ειναι και πισω στο κουτι το δικο του ανεμιστηρακι)? η συνθεση:

κουτι: Thermaltake Versa N26

μητρικη: Asus Prime B360M-A

cpu: i5 8400

gpu: Gigabyte GeForce 1060 6gb

ψυκτρα: Raijintek Themis

71 Βαθμοί θεωρούνται ψυγείο.

Δημοσ.

αρα η θερμοκρασια ειναι φυσιολογικη? φανταζομαι οτι ο λιγος ηχος που ακουγεται ειναι απο την ψυκτρα τοτε

Δημοσ.

Μήπως έχει το εργοστασιακό προφιλ να μην ανοίγουν τα fan μέχρι τους 60 βαθμούς; Πιθανώς αυτό να είναι, καλο θα ήτανε να κατεβάσεις msi afterburner και να φτιάξεις μια καμπύλη για τους ανεμηστήρες για να ανοίγουν πχ στους 50. Άντε σε κάνα τέρμα βαρυ game σε 1080p να πιάνεις max 75

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα....η θερμοκρασα της καρτας γραφικων  ειναι μια χαρα φανταζομαι..ρωταω γιατι απλα ανοιχτος ..χωρις χρηση ο υπολογιστης πιανει 50-53...ενω μεχρι και πριν 3 μερες επιανε 40....σε χρηση ταινια και παιχνιδι πανει την ιδια θερμοκρασια με πριν

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από mixalios1985
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, mixalios1985 said:

καλησπερα....η θερμοκρασα της καρτας γραφικων  ειναι μια χαρα φανταζομαι..ρωταω γιατι απλα ανοιχτος ..χωρις χρηση ο υπολογιστης πιανει 50-53...ενω μεχρι και πριν 3 μερες επιανε 40....σε χρηση ταινια και παιχνιδι πανει την ιδια θερμοκρασια με πριν

Χωρίς τίτλο.png

Δες τις θερμοκρασίες με το hwmonitor η gpu-z ή msi afterburner, γιατί το speccy βγάζει άκυρα νούμερα συχνά πυκνά. 53 σε idle κατάσταση είναι οκ δεδομένου οτι δεν είναι 100% καθαρισμένη η κάρτα με καινούργια πάστα και δεν έχεις καποια διεργασία στο background να την χρησιμοποιει, αναλόγος και θερμοκρασία χώρου

Επεξ/σία από rayven18
Δημοσ.
Στις 25/8/2018 στις 5:00 ΜΜ, Acmilangr2 είπε

71 Βαθμοί θεωρούνται ψυγείο.

71 νομίζω είναι άνω του μετρίου θερμοκρασία. Στους 55 58 παίζω συνέχεια και χειμώνα 54 55. Βέβαια οι gpu πάνε άνετα και 80 90 αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσουν σε τέτοιες θερμοκρασίες. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

71 νομίζω είναι άνω του μετρίου θερμοκρασία. Στους 55 58 παίζω συνέχεια και χειμώνα 54 55. Βέβαια οι gpu πάνε άνετα και 80 90 αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσουν σε τέτοιες θερμοκρασίες. 

Επαναλαμβάνω. 71 θεωρούνται ψυγείο. 

55 πιο ψυγείο. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Επαναλαμβάνω. 71 θεωρούνται ψυγείο. 

55 πιο ψυγείο. 

Στους 71 συνεχεια θα παρεις την καρτα στα χερια γρηγορα αν δουλευει πολλες ωρες τη μερα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Στους 71 συνεχεια θα παρεις την καρτα στα χερια γρηγορα αν δουλευει πολλες ωρες τη μερα. 

Εισαι πολύ λάθος 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Εισαι πολύ λάθος 

Ίσως είμαι απλά λόγω mining προσέχω πολύ μην μου μείνει η κάρτα γιατί έχω δει πολλά σε 24/7 για μηνες. Χειμώνα έπαιζα 48 49 και καλοκαίρι 52 54 στις ζεστές μέρες. Mining πάντα σε gaming είμαι συν 5 6 βαθμους λόγω μεγαλύτερου power peak. 

Δημοσ.
Στις 2/9/2018 στις 3:52 ΜΜ, rayven18 είπε

Δες τις θερμοκρασίες με το hwmonitor η gpu-z ή msi afterburner, γιατί το speccy βγάζει άκυρα νούμερα συχνά πυκνά. 53 σε idle κατάσταση είναι οκ δεδομένου οτι δεν είναι 100% καθαρισμένη η κάρτα με καινούργια πάστα και δεν έχεις καποια διεργασία στο background να την χρησιμοποιει, αναλόγος και θερμοκρασία χώρου

πριν κανα μηνα εκανα καθαρισμο και αλλαξα τροφοδοτικο....η αληθεια ειναι οτι κανει πολυ ζεστη αυτες τις μερες και μπορει να ειναι αυτος ο λογος....με το hwmonitor τις ιδιες θερμοκρασιες βγαζει....τεσπα θα το παρακολουθησω και βλεπω.....ευχαριστω για το χρονο σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...