Joana26 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Καλημέρα σας θα μπορούσατε να μου προτείνετε μια κάλι τροφή και Άμμο για γάτες, εδώ που είμαι χρησιμοποιώ αυτήν την αμμο και για τροφή μια αντίστοιχης μάρκας και βραστό φιλέτο κοτόπουλο
patrickdrd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 τι εννοεις "εδω που ειμαι"; που εισαι; lidl εχεις κοντα; :p
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) η μάρκα για την άμμο δεν σε νοιαζει. Μπετονίτης 100% να είναι για να κάνει σβόλους. Εγω παίρνω μια Ελληνική στα 7 ευτρω το 10λιτρο αν θυμάμαι καλά. Οσον αφορά την τροφή ανάλογα την ηλικία του / της παίρνεις την αντίστοιχη απο Royal, Hills , pro plan . Σίγουρα υπάρχουν και άλλες καλές αλλά και καλύτερες και πιο ακριβές. Σημείωση προς όλους σε στειρωμένα και κυρίως στα αρσενικά δεν δίνουμε ποτε απλή τροφή αλλά την πιο στεγή Light ή για στειρωμένα . Τα "αλατια" της απλης τροφής βουλωνουν την ουρύθρα του και κινδυνεύει πολύ σοβαρά. Για πιο οικονομική μου εχουν προτείνει και την Berkies Light ή για στειρωμένα . Την εχω δεί ειναι μεγάλες οι κροκέτες και στεγνές σχετικά. Εγω τους αγοράζω pro plan για στειρωμένα. Προσπαθείστε εαν εχετε την δυνατότητα να αποφύγετε του Super market . Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από Prof_Chaos 1
Joana26 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, patrickdrd είπε τι εννοεις "εδω που ειμαι"; που εισαι; lidl εχεις κοντα; :p Τίρανα άλλα μετακομίζω Αθηνά και το πιο μεγάλο άγχος αυτήν την στιγμή το έχω για τον γάτο πως θα τον μεταφέρω και πως θα συνηθίσει πιο γρήγορα εκεί
thant Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Απο άμμο τους παίρνω την My Cat που την βρίσκω στα 2.50€. Είναι αρκετά απορροφητική σε σχέση με άλλες φτηνές. Κροκέτα Purina για στειρωμενες στα 7€. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από thant 1
Joana26 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε η μάρκα για την άμμο δεν σε νοιαζει. Μπετονίτης 100% να είναι για να κάνει σβόλους. Εγω παίρνω μια Ελληνική στα 7 ευτρω το 10λιτρο αν θυμάμαι καλά. Οσον αφορά την τροφή ανάλογα την ηλικία του / της παίρνεις την αντίστοιχη απο Royal, Hills , pro plan . Σίγουρα υπάρχουν και άλλες καλές αλλά και καλύτερες και πιο ακριβές. Σημείωση προς όλους σε στειρωμένα και κυρίως στα αρσενικά δεν δίνουμε ποτε απλή τροφή αλλά την πιο στεγή Light ή για στειρωμένα . Τα "αλατια" της απλης τροφής βουλωνουν την ουρύθρα του και κινδυνεύει πολύ σοβαρά. Για πιο οικονομική μου εχουν προτείνει και την Berkies Light ή για στειρωμένα . Την εχω δεί ειναι μεγάλες οι κροκέτες και στεγνές σχετικά. Εγω τους αγοράζω pro plan για στειρωμένα. Προσπαθείστε εαν εχετε την δυνατότητα να αποφύγετε του Super market . Στειρωμένος είναι πιο πολύ του δίνω βραστό φιλέτο κοτόπουλο και μια ξηρά τροφή για στειρωμένα άλλα από ότι είδα rrosman δεν έχει Ελλάδα από εκεί τα αγοράζω εδώ 2 λεπτά πριν, thant είπε Απο άμμο τους παίρνω την My Cat που την βρίσκω στα 2.50€. Είναι αρκετά απορροφητική σε σχέση με άλλες φτηνές. Κροκέτα Purina για στειρωμενες στα 7€. Πολύ κάλες τιμές,εδώ η Άμμος πάει στα 4 εύρο περίπου και μια κάλι τροφή στα 10 πολύ ακριβά σε σχέση με του μισθούς
Dark_son20 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) άμμο μόνο everclean. 13.5 το 10λιτρο. αλλά χρειάζομαι μονο 1 κουτί το μήνα οπότε ισορροπεί την ακριβή τιμή και έχει όλα τα ατού της καλύτερης άμμου. άμα καπνίζεις στο σπίτι πάρε την φθηνή έτσι και αλλιώς η τσιγαριλα καλύπτει την μυρωδιά δεν υπάρχει λόγος να τα σκας φαγητό εγώ προτιμώ την Royal,υπάρχουν καλύτερες αλλα πιστεύω μετά είναι υπερβολή. αμα παίρνεις 10κιλο απο zooplus σου βγαίνει πολύ καλα σε τιμή Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από Dark_son20
Joana26 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Από ξενοδοχεία ζώον τι παίζει θέλω ένα πολύ κάλο μέρος να μείνει μέχρι να βρω σπίτι και να βολευτώ Μόλις τώρα, Dark_son20 είπε άμμο μόνο everclean. 13.5 το 10λιτρο. αλλά χρειάζομαι μονο 1 κουτί το μήνα οπότε ισορροπεί την ακριβή τιμή και έχει όλα τα ατού της καλύτερης άμμου. άμα καπνίζεις στο σπίτι πάρε την φθηνή έτσι και αλλιώς η τσιγαριλα καλύπτει την μυρωδιά δεν υπάρχει λόγος να τα σκας όχι δεν καπνίζω, με ενδιαφέρει πολύ να μην μυρίζει αυτή που περνώ τώρα έχει κάτι σαν πούδρα δεν μυρίζει τίποτα και γενικά ο prince είναι πολύ καθαρός οπότε αν του μυρίσει κάτι δεν πρόκειται να πάει 4
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 https://www.skroutz.gr/c/1643/Xira-Trofi-Gatas/m/11844/Brekkies.html Για οικονομικη την Brekkies όπως έγραψα πάνω κοστίζει στα 20 κιλά 35 ευρώ και 48 η Urinary που ειναι πολύ βασική για τα αρσενικά .. Για την άμμο σκεφτόμουν να αγοράσω μπετονίτη χύμα απο προμηθευτή με το τσουβάλι αλλά δεν ξέρω ποσο πάει. Το εχει κάνει κανείς; 1
palasd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Εμένα ο γατούλις μου έχει μια τρέλα με την κονσέρβα. Κάνω κάτι κακό?
Joana26 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, palasd είπε Εμένα ο γατούλις μου έχει μια τρέλα με την κονσέρβα. Κάνω κάτι κακό? Η κονσέρβα κάνει πολύ κάλο στο ουροποιητικό γιατί έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε νερό άλλα πρόσεχε να σιγουρευτείς ότι παίρνει επίσης όση προτείνη χρειάζεται ημερήσιος γιατί είναι λιγότερο % στην κονσέρβα από ότι στην ξηρά τροφή Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από Joana26
Dark_son20 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 τα ξενοδοχεία ζώων πονεμένη ιστορία για τις γάτες. καλύτερα όχι. βρες καλύτερα κάποιο άτομο στο keeppet που θα είναι και κοντα στη περιοχή που θα είσαι για να τον επισκέπτεσαι και να είναι και άνετος. εγώ την μικρή μου σε κλουβί όλη μέρα δεν θα ήθελα
Joana26 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Κλουβί και εγώ δεν θέλω με τίποτα δεν υπάρχει Καπίο ξενοδοχείο που να έχει μεγάλους χώρους να μένουν? Το keeppet τι είναι? Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από Joana26
Baator Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Άμμος για μένα κορυφή είναι της VanCat, 8 ευρώ τα 10 κιλά. Δεν αφήνει ίχνος μυρωδιάς και το καθάρισμα είναι πανεύκολο. Δεν την αλλάζω με τίποτα. Το θέμα τροφή είναι τεράστιο γιατί μπαίνει μέσα ο οικονομικός παράγοντας, οι τροφές για γάτες είναι απλά πανάκριβες ενώ οι φτηνές δημιουργούν προβλήματα υγείας αργά ή γρήγορα. Ουσιαστικά, αν δεν θέλουμε να δώσουμε μια περιουσία, πρέπει να αποφασίσουμε πόσο χαμηλά μπορούμε να πέσουμε σε ποιότητα. Οι φτηνές είναι απλά σκουπίδια και θα δημιουργήσουν θέματα 100% στο ζώο. Καλή και φτηνή τροφή, μαγικός συνδυασμός δηλαδή δεν υπάρχει. Για την ιστορία εγώ τους δίνω N&D (67-78 ευρώ το 10κιλο) για στειρωμένα που είναι ακριβώς στο όριο της ποιότητας τροφής που θα έδινα στις γάτες μου. Παρόμοιου επιπέδου είναι της Arden Grange, καλούτσικες τροφές για την τιμή τους και δεν θα φοβόμουν να τις δώσω στις γάτες μου. Επίσης, μάρκες που διαφημίζονται πολύ και ακούγονται, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι καλές. (Friskies, Whiskas, κτλ. ούτε σε αδέσποτο που δεν χωνεύω, σκέτο πριονίδι). Οι καλές μάρκες είναι φωτιά σε τιμή (Acana, Applaws, Naturea). Royal Canin, Pro Plan, Hill's είναι μετριότατες τροφές απλά είναι τρομερά δημοφιλείς και θεωρούνται "καλές". Τις αποφεύγω. Brekkies δίνω στα αδεσποτάκια, 40-45 ευρώ το 20κιλο. Να σημειώσω ότι δεν έχω καθόλου άνεση με τα χρήματα και δυσκολεύομαι πολύ, δεν προσπαθώ να το παίξω κυριλές και "α, στα δικά μου γατιά μόνο τα καλύτερα". Απλά μετά από έρευνα και ερωτήσεις και ψάξιμο, κατέληξα ότι από ένα σημείο και κάτω, δεν είναι τροφή αυτό που τους δίνεις αλλά σκουπίδια που τους κάνουν κακό. Τώρα, αν είναι κάποιος σε σημείο να προσπαθεί να επιβιώσει ο ίδιος και δεν έχει ΜΙΑ, φυσικά και θα δώσει ό,τι έχει. Ή αν δεν μπορείς με τίποτα κάτι παραπάνω, δώσε και friskies στο αδεσποτάκι από το να τ' αφήσεις να ψοφήσει απ' την πείνα. Απλά, να γνωρίζετε ότι στις τροφές της γάτας, ό,τι δίνεις παίρνεις και πως η ποιότητα από την μια τροφή στην άλλη έχουν τεράστια διαφορά, δεν είναι σε καμιά περίπτωση "όλες ίδιες". Σε αυτό το θέμα οι ιδιοκτήτες σκύλων έχουν πολύ περισσότερες οικονομικές επιλογές, παίζει ένας ιδιοκτήτης 2 γατιών να δίνει τα διπλάσια λεφτά τον μήνα από έναν ιδιοκτήτη 2 μεγάλων σκύλων, απλά για να παρέχει μια αξιοπρεπή τροφή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα