Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην δεν ξερω αν υλοποιουνται τα παρακατω, αλλα απλα θα πω την ιδεα

Εχω μια ιδεα για προσθετο browser, αν δεν υπαρχει, και θα ηθελα την βοηθεια σας, πως περιπου θα μπορουσα να το φτιαξω. 

Θα σας πω την ιδεα μηπως και ενδιαφερεται και αλλος να την φτιαξει. Δεν με ενδιαφερει αν την φτιαξω εγω ή αλλος. Δεν παω για λεφτα, απλα θα με ενδιεφερε η χρηση της.

λοιπον:

πολλες φορες βλεπουμε βιντεακια στο youtube και απο κατω διαβαζουμε τα σχολια. Και σε καποιο σημειο γραφει πχ. «Τι γελιο στο 8:37». Παταμε το λινκ και παει το βιντεο στο 8:37. Αντε παλι σκρολ ξανα στα σχολια κλπ. Δεν θα ηταν ωραιο ενα προσθετο να σαρωνει τα σχολια με τους χρονους, και οταν πλησιαζει πχ το 8:37 να εμφανιζει το σχολιο σαν υποτιτλο μεσα στο βιντεο.

Υ.Γ. Κατι παρομοιο θα ηταν ωραιο στις smart tv να δηλωνεις ενα hashtag της εκπομπης που βλεπεις , πχ #tatouaz και απο κατω να εμφανιζονται τα tweet που ανεβαινουν σε αυτο το hashtag.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και αν το σχολιο ειναι σε μια γλωσσα που δεν καταλαβαινεις; Ισπανικα ας πουμε; Και επειδη φανηκε σε εναν αστειο ή τελος παντων ενδιαφερον μια σκηνη στο βιντεο, εμενα τι με νοιαζει; Δεν βλεπω τον λογο να υπαρχει κατι τετοιο. Αντιθετα θα μου ηταν πολυ ενοχλητικο στα ματια να πεταγεται ενα σχολιο στο ακυρο και να λεει οτι να ναι. Γνωμη μου παντα..:D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...