Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, geopats11 είπε

Εδω και 1,5 χρονο χρησιμοποιώ samsung galaxy a5 2016 και παρόλο που έχω κάνει και soft reset δεν έχει στανιαρει.Μιλαμε για συσκευή 250€ που θεωρούνταν από τις καλύτερες mid range επιλογές.Αργό με βαρετά loading και δεν τρέχει smooth ούτε καν instagram και facebook.Και ας μην μιλήσω για παιχνίδια αφού κολλάει μέχρι και στο color switch 😒

Ακομη και το Α5 2018 ειναι μετριο-κακό κινητο και επειδη λεει Samsung και κοστιζει 300€+ δεν το κανει καλύτερο απο το πολύ entry level Xiaomi Redmi 5 2017 που κοστιζει μολις 120€! Σου εβαλα κινητα απολυτως ισαξια σε αποδοση.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, chios είπε

Εγώ σου αναφέρω κινητό με 4gb ram το Α5 είναι χώμα και κακώς πέταξες 250€ για Samsung, σε Samsung αν πας δοκίμασε S8 και πάνω. Στην μεσαία κατηγορία παίζει η xiaomi μπάλα.

Αυτό κατάλαβα και εγώ,ότι η samsung δεν παίζει καλά στα mid range.Με τη λογική όμως ότι τα xiaomi έγιναν σούπα δεν τα επέλεξα αυτά καθώς πίστευα ότι η samsung έχει κάτι καλύτερο να προσφέρει.Τελικά αποδείχτηκα λάθος 😒

Δημοσ.
6 ώρες πριν, chios είπε

Εγώ σου αναφέρω κινητό με 4gb ram το Α5 είναι χώμα και κακώς πέταξες 250€ για Samsung, σε Samsung αν πας δοκίμασε S8 και πάνω. Στην μεσαία κατηγορία παίζει η xiaomi μπάλα.

Και εγώ πίστευα ότι η samsung έχει κάτι πολύ καλό να προσφέρει αλλά δυστυχώς απογοητεύτηκα.Δεν επέλεξα xiaomi γιατί έγιναν σούπα αλλά και αυτό λάθος ήταν αφού η xiaomi έχει τούμπανα mid range πολύ πιο οικονομικά από τα samsung. Επομένως θα κοιτάξω κάνα s8 αφού με πείσατε το μηλαρακι δεν αξιζει😁

• Like 1
Δημοσ.

Mε το s8 να "παίζει" στα 450 ευρώ αυτές τις ημέρες στα επίσημα καταστήματα (αν καταφέρετε να το βρείτε) και στα 420 στα σκρουτζομάγαζα, νομίζω είναι best vfm όσον αναφορά στις ναυαρχίδες.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν οντως θες να ξενιασεις παρε ενα μηλαρακι και εισαι αρχοντας.

Παρε το plus αν δεν εχεις θεμα με το μέγεθος και θα βγαζεις ανετα την μερα σου απροβλημάτιστα.

Με το ios 12 κιολας η μπαταρια κραταει παραπανω και παει και πιο γρηγορα το κινητο.

Θα εχεις 6 ωρες screen on time. Με το 7αρι θα παιζεις στις 4 με 4.30 ωρες.

Στις ‎25‎/‎8‎/‎2018 στις 3:09 ΠΜ, geopats11 είπε

Γειά σας παιδιά...σκέφτομαι όπως αναφέρω και στον τίτλο την αλλαγή από android σε iOS.Έχω δουλέψει και στο παρελθόν με iOS (στο iphone 3GS😃) και τα τελευταία 3,5 χρόνια χρησιμοποιώ android.Κατά την άποψη μου το iOS είναι μακράν πιο εύκολο και άνετο λογισμικό αλλά εξίσου αρκετά "κλειστό".Έχω βαρεθεί τα κολλήματα του android και με ξενερώνει πλέον.Παρ'όλα αυτά η τιμή για ένα iphone παραείναι τραβηγμένη ειδικά στα τελευταία μοντέλα.Σίγουρα αν είναι να αλλάξω θα περιμένω να ανακοινωθούν τα 3 νεα μοντέλα ώστε να πέσει η τιμή των 7/7 plus.Για πείτε μου και εσείς,τι πιστεύετε?

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, idefixius είπε

Mε το s8 να "παίζει" στα 450 ευρώ αυτές τις ημέρες στα επίσημα καταστήματα (αν καταφέρετε να το βρείτε) και στα 420 στα σκρουτζομάγαζα, νομίζω είναι best vfm όσον αναφορά στις ναυαρχίδες.  

Ναι αλλά εφόσον σκέφτομαι να το αγοράσω περίπου τα Χριστούγεννα,και να το κρατήσω τουλαχιστον μια διετία σε 2 χρόνια θα είναι ακόμα τόσο καλό?Θέλω να πω ότι είναι κινητό του 2017 και θέλω να με πάει μέχρι το 2020.Θα είναι εξίσου ισχυρό μέχρι τότε?Θα μπορεί να σταθεί άνετα με τα τότε δεδομένα?Βέβαια και αυτό που έχω τώρα είναι του 2016,το πήρε 2017 και θα το αλλάξω λιγο πριν το 2019.

Δημοσ.

Tα Χριστούγεννα δε θα το βρεις. Ήδη είναι σε έλλειψη στα περισσότερα καταστήματα.

Τότε όμως μπορεί να "παίζουν" άλλες, αντίστοιχες προσφορές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε το 2020 θα είναι κάτι σαν το 5s τώρα αν μιλάς για το iphone 7. Δηλαδή απαρχαιωμένο . To s8.απο την άλλη πιστεύω να κρατήσει ως το 20 γτ έχει βελτιωθεί πολύ η sammy 

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vargas είπε

Ε το 2020 θα είναι κάτι σαν το 5s τώρα αν μιλάς για το iphone 7. Δηλαδή απαρχαιωμένο . To s8.απο την άλλη πιστεύω να κρατήσει ως το 20 γτ έχει βελτιωθεί πολύ η sammy 

δεν θα κρατησει το iphone 7 και θα κρατησει το s8. Το ακουσαμε και αυτο.

Καμια αναβαθμιση πηρατε?

Αδελφε αν θες να σου κρατησει παιρνεις iphone οπως και να το κανεις. η sammy ειναι η χειροτερη εταιρια. Δεν το λεω εγω αλλα τα facts.

το 2020 θα παιρνει ακομα αναβαθμισεις και θα  ειναι το ιδιο οπως το αγορασες το iphone 7, το s8 εχει ξεκινησει και κολλαει τωρα πια.

το 5s ειναι 5ετιας και θα παρει αναβαθμιση. και θα πηγαινει πιο γρηγροα. Το android αυτο δεν μπορει να το καταφερει οσο και να χτυπιετε.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Ατυχησες φίλε μου γτ απλά δεν έχω samsung . Xiaomi mi6 έχω και μια χαρά updates παίρνει κ θα πάρει . Αλλά ειχα δύο συσκευές της apple 6s και se . Μεταξύ του s8 κ iphone 7 δεν υπάρχει σύγκριση κ τι ξέρεις κ συ . Μην πάμε πιο πίσω μεταξύ s7 κ 6s .Είναι πολύ πίσω το 6s από το s7 . Κ μην μου πεις ότι το s7 κολλάει γτ μια χαρά κινητό είναι ακόμα και κρατάει κ πολύ καλή τιμή 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, vargas είπε

Ατυχησες φίλε μου γτ απλά δεν έχω samsung . Xiaomi mi6 έχω και μια χαρά updates παίρνει κ θα πάρει . Αλλά ειχα δύο συσκευές της apple 6s και se . Μεταξύ του s8 κ iphone 7 δεν υπάρχει σύγκριση κ τι ξέρεις κ συ . Μην πάμε πιο πίσω μεταξύ s7 κ 6s .Είναι πολύ πίσω το 6s από το s7 . Κ μην μου πεις ότι το s7 κολλάει γτ μια χαρά κινητό είναι ακόμα και κρατάει κ πολύ καλή τιμή 

Ακριβως δεν υπαρχει καμια συγκριση το ενα κινητο με το αλλο. το s7 σταματησε τα update και το 6s θα παιρνει για 2 χρονια ακομα. εχεις δικιο πολυ μπροστα..χαχααχ.που ακριβως? Εχεις δει s7 μετα απο 2 χρονια χωρις custom rom? Κολλαει ασχημα.

Και στο λεω γιατι οταν χρειαστηκε σε διακοπες να χρησιμοποιησω το κιν της κοπελας μου s8 laggaρε.

Μιλουσα στο τηλ,βγηκα να βαλω χαρτες να μπω στα μηνυματα να δω μια διευθυνση να την βαλω και εκει ειδα τι εστι android. 

Σε λαθος ανθρωπο τα λες. 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το βλειω από τις τιμές πόσο κρατάει στα μεταχειρισμένα το 6s σε σχέση με το s7. Είναι εντελώς ανούσια αυτά τα updates δεν χρειάζεται να πω γτ η ίδια η apple τα είπε μόνη της κ έφαγε τις αγωγές της 

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ.

Από θέμα updates,ok ίσως η apple να τα πάει καλύτερα αλλά ρε φίλε alexakos89 δεν μπορεί το s8 με 4giga ram και exynos 8895 να σκάλωσε στους χάρτες...πιθανόν να ήταν παραφορτωμένο ή να ήθελε reboot...επειδή το iphone 7 plus έφαγε σκάλωμα σε multitasking όταν το χρησιμοποίησα,ασε που είχε ζεσταθεί τόσο που τηγάνιζα αυγά αν ήθελα στο πίσω μέρος😂η προτίμηση της apple είναι ξεκάθαρα για το λογισμικό, εγώ όμως που δεν με απασχολεί αν θα έχω android 8.0 ή αν θα πάρω 9.0 δεν σκάω κιόλας. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, geopats11 είπε

Από θέμα updates,ok ίσως η apple να τα πάει καλύτερα αλλά ρε φίλε alexakos89 δεν μπορεί το s8 με 4giga ram και exynos 8895 να σκάλωσε στους χάρτες...πιθανόν να ήταν παραφορτωμένο ή να ήθελε reboot...επειδή το iphone 7 plus έφαγε σκάλωμα σε multitasking όταν το χρησιμοποίησα,ασε που είχε ζεσταθεί τόσο που τηγάνιζα αυγά αν ήθελα στο πίσω μέρος😂η προτίμηση της apple είναι ξεκάθαρα για το λογισμικό, εγώ όμως που δεν με απασχολεί αν θα έχω android 8.0 ή αν θα πάρω 9.0 δεν σκάω κιόλας. 

Σε multitasking να φάει σκαλωμα δεν μου έχει τύχει. Και το έφερα σαν παράδειγμα γιατί με το iPhone κάνω τέτοια χρήση ενώ σε εκείνο σκάλωσε. Δεν κόλλησε. Αλλά laggare και άργησε να πάρει εμπρός. 

Να είναι παραφορτωμένο ένα τέτοιο κινητό με τέτοια σπεκς ακούγεται χαζό. Η να θέλει restart για να δουλέψει. 

Ένας από τους λόγους που έφυγα από το Android και πήγα σε iPhone. 

Ο καθένας ότι τον ευχαριστεί και του αρέσει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...