geopats11 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Γειά σας παιδιά...σκέφτομαι όπως αναφέρω και στον τίτλο την αλλαγή από android σε iOS.Έχω δουλέψει και στο παρελθόν με iOS (στο iphone 3GS😃) και τα τελευταία 3,5 χρόνια χρησιμοποιώ android.Κατά την άποψη μου το iOS είναι μακράν πιο εύκολο και άνετο λογισμικό αλλά εξίσου αρκετά "κλειστό".Έχω βαρεθεί τα κολλήματα του android και με ξενερώνει πλέον.Παρ'όλα αυτά η τιμή για ένα iphone παραείναι τραβηγμένη ειδικά στα τελευταία μοντέλα.Σίγουρα αν είναι να αλλάξω θα περιμένω να ανακοινωθούν τα 3 νεα μοντέλα ώστε να πέσει η τιμή των 7/7 plus.Για πείτε μου και εσείς,τι πιστεύετε? Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από geopats11
isay Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Αν εσένα σου αρέσει και σε βολευει συν να δύνασαι να αγοράσεις μηλαράκι, με'γεια σου και καλοδουλευτο.
SeNNinhA Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Με iPhone ειμαι χρονια αλλα εχω χρησιμοποιησει και τα Android της οικογενειας. Το Android βελτιωθηκε δραματικα αυτα τα χρονια αλλα εξακολουθω να προτιμω το iOS. Στο android εχει μεγαλη σχεση στην εμπειρια σου και η συσκευη. Απλα το θεμα με το iOS ειναι οι υψηλες τιμες των συσκευων και η μικρη μπαταρια τους. Στο 7 ξεχνας και το fast charging κατι που μου λειπει. Τα ξερεις.
vargas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Ωραίο το ios πραγματικά smooth χωρίς κολληματα και απλό . Η μπαταρία του όμως κ οι περιορισμοί με κρατουν μακριά, όπως επίσης κ η πανάκριβη τιμή του . Με 400 ευρώ που έδωσα για κινητό πριν λίγους μήνες δεν παίρνεις καινούριο iphone εκτός του se που παραειναι μικρό. Είναι υπερβολικά ακριβό ακόμα για αυτά που προσφέρει σε σχέση με το android 1
georgerapp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Γνώμη μου σε χρήστη android που θέλει να φύγει από android είναι πριν δώσει αρκετά χρήματα ας κάνει μια προσπάθεια με τα ίδια χρήματα η με λιγότερα σε μια συσκευή τύπου pixel,Sony,htc,1+,Nokia, συσκευής με android one τύπου xiaomi mi2. Φτιάξε την φόρμα αναζητήσεις βάλε στα απαιτούμενα η μη ύπαρξη βαρίου skin και δες. Ε δε μπορείς να μου πεις ότι θα φας κόλλημα με ένα 1+ με ένα xz2 και πάει λέγοντας.....ε δε γίνεται πως να το κάνουμε;;;;;;; 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. Αν μου αγοράζεις ηλίθιες συσκευές με 200-250 ευρώ και μετά από λίγο καιρό σου κολλάνε, δεν φταίει το android, αλλά οι ηλίθιες συσκευές. Αν σκάσεις όμως μια 450ρα - 500ρα και πάρεις πχ ένα One Plus, δεν θα δεις κολλήματα. 1
geopats11 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Το βρίσκω λίγο δώρον άδωρον να δώσω 400+ και να έχω πάλι android. Εχω χειριστεί από φίλους αρκετα το oneplus 5 όπως και το iphone 7 plus και η εμπειρία με το iphone 7 plus με κέρδισε.Συμφωνώ ότι χάνεις το fast charge όπως και ότι τα iphone κυριολεκτικά ψήνονται μετά από 10 λεπτα βαριάς χρήσης.Βεβαια αυτό που αγαπώ είναι το λογισμικό και οχι τόσο η συσκευή.Πραγματικα η συσκευή σαν συσκευή δεν μου βγάζει κάτι το τρομερό άρα σκέφτομαι ότι τα 500€ του iphone μόνο και μόνο για το iOS δεν αξίζουν.
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Εμ.. δεν γίνεται όμως. Απ την μια λες πως δεν θες να δωσεις 400+ για android (ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ) Και απ την άλλη πως τα 500 του iphone για το ios και μονο δεν αξίζουν. Άρα; Μένεις με άθλια κινητά για το υπόλοιπο της ζωής σου. ΥΓ. Δούλεψε κάποιο Galaxy S8 η S9 να δεις τι ωραίο που είναι χωρίς κολλήματα και αηδίες. Το S8 έχει 420 ευρώ.
geopats11 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μάλιστα...το s8 μου φαίνεται αρκετά δελεαστικό μπορώ να πω.Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας😊
vargas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 http://bankingnews.gr/index.php?id=343843 κ μόνο μετά από αυτο που σκοπίμως μείωνε τις επιδόσεις των κινητών της η apple πρέπει να αποφεύγεται . Άλλωστε μ έναν cpu από τον 625 κ πάνω και 4 gb ram δεν υπάρχει κινητό που να έχει κολλήματα 1
chios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Γιατί με κινητό τηλέφωνο 200€ π.χ xiaomi note 5 υπάρχουν κολλήματα;;; που τα είδατε να τα δω και εγώ.
georgerapp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Είναι παρεξηγημένο το android ως αναφορά την λέξη κολλήματα και κουβαλάει ρετσίνια από το παρελθόν. Αυτή τη στιγμή δουλεύω ένα leeco x722 έχει snap820 και 4γιγα ραμ, φυσικά πάει μπάλα αλλά θέλω να σταθώ ότι κόστισε 120€,έκπτωση έχει μόνο στην κάμερα που δεν είναι επιπέδου ναυαρχίδας,δηλαδή το συζητάμε ακόμα;που θα βρεις καλύτερα από αυτά που προσφέρει το android σε γκάμα επιλογών για όλους; Επίσης η κυρία συσκευή μου είναι ένα z5c με 2γιγα ram, επίσης πάει μπάλα,και να κλείσει μια εφαρμογή λόγο της μικρής ram στη ξαναφέρνει μπροστά σε δεύτερα λόγο του snap810. Το κριτήριο είναι ενα. Snap 625 και πάνω και 3 γιγα ram και πάνω. Και από εκεί και πέρα παίζεις με το τι θες,οθονη, κάμερα,ήχος κ.α. 3 1
geopats11 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, chios είπε Γιατί με κινητό τηλέφωνο 200€ π.χ xiaomi note 5 υπάρχουν κολλήματα;;; που τα είδατε να τα δω και εγώ. Εδω και 1,5 χρονο χρησιμοποιώ samsung galaxy a5 2016 και παρόλο που έχω κάνει και soft reset δεν έχει στανιαρει.Μιλαμε για συσκευή 250€ που θεωρούνταν από τις καλύτερες mid range επιλογές.Αργό με βαρετά loading και δεν τρέχει smooth ούτε καν instagram και facebook.Και ας μην μιλήσω για παιχνίδια αφού κολλάει μέχρι και στο color switch 😒
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 4 minutes ago, geopats11 said: Εδω και 1,5 χρονο χρησιμοποιώ samsung galaxy a5 2016 και παρόλο που έχω κάνει και soft reset δεν έχει στανιαρει.Μιλαμε για συσκευή 250€ που θεωρούνταν από τις καλύτερες mid range επιλογές.Αργό με βαρετά loading και δεν τρέχει smooth ούτε καν instagram και facebook.Και ας μην μιλήσω για παιχνίδια αφού κολλάει μέχρι και στο color switch 😒 Τι περιμένεις να κάνει; Κινητό με 2gb ram είναι αδερφέ. Εδώ το nexus 5x άρχισε να κολλάει και το πούλησα πριν 2-3 μήνες και πήρα Galaxy S9. Πάρε το S8 τώρα να βρεις την υγεια σου. Καμία σχέση με την πατάτα που είχες. Μόνο τα S και τα Note αξίζουν από Samsung συγκεκριμένα. 1
chios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, geopats11 είπε Εδω και 1,5 χρονο χρησιμοποιώ samsung galaxy a5 2016 και παρόλο που έχω κάνει και soft reset δεν έχει στανιαρει.Μιλαμε για συσκευή 250€ που θεωρούνταν από τις καλύτερες mid range επιλογές.Αργό με βαρετά loading και δεν τρέχει smooth ούτε καν instagram και facebook.Και ας μην μιλήσω για παιχνίδια αφού κολλάει μέχρι και στο color switch 😒 Εγώ σου αναφέρω κινητό με 4gb ram το Α5 είναι χώμα και κακώς πέταξες 250€ για Samsung, σε Samsung αν πας δοκίμασε S8 και πάνω. Στην μεσαία κατηγορία παίζει η xiaomi μπάλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα