NiaUu Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Ξεχασα να βαλω καρτουλα και μπλοκαρε πριν 3 μερες. Εαν ανανεωσω τωρα το υπολοιπο θα λειτουργησει κανονικα ο αριθμις ή πρεπει να παω απο κοσμοτε να κανω ολοκληρη διαδικασια? Ξερει κανειε?
gokuthelegend Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Σε μένα έχει μπλοκάρει 2-3 φορές, σε ένα νούμερο που το έχω για ώρα ανάγκης, από τότε που έκαναν υποχρεωτική τη 3μηνη ανανέωση. Δεν χρειάζεται τίποτα, κάνεις ανανέωση και επανέρχεται σχεδόν ακαριαία.
NiaUu Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Σε μένα έχει μπλοκάρει 2-3 φορές, σε ένα νούμερο που το έχω για ώρα ανάγκης, από τότε που έκαναν υποχρεωτική τη 3μηνη ανανέωση. Δεν χρειάζεται τίποτα, κάνεις ανανέωση και επανέρχεται σχεδόν ακαριαία. Να σαι καλα Επειδη δεν μπορω να την ανανεωσω ακομα, εχουν περασει 3 μερες αν το κανω σε 5 μερες που θα μπορεσω δλδη παλι δε θα υπαρχει προβλημα? Ποσο καιρο ειχες αργησει να την ανανεωσεις? θυμασαι?
super3bingo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Λειτουργεί κανονικά αμέσως, το μόνο που χάνεις είναι το παλιότερο υπόλοιπο.
jakegate7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 8 hours ago, NiaUu said: Να σαι καλα Επειδη δεν μπορω να την ανανεωσω ακομα, εχουν περασει 3 μερες αν το κανω σε 5 μερες που θα μπορεσω δλδη παλι δε θα υπαρχει προβλημα? Ποσο καιρο ειχες αργησει να την ανανεωσεις? θυμασαι? δεν έχεις πρόβλημα, μονο αν περάσουν 12 + 1(?) μήνες από την τελευταία ανανέωση οπου τότε χάνεις τον αριθμό.
heavyrain Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Απλα θα πας σε καταστημα για την ανανεωση. Οχι καρτα απο περιπτερο.
jakegate7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 ή την βάζει online μέσω app ή σελίδας.. (πιο εύκολο)
markoliaz Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 τα εχουν αλλαξει πλεον, πηγα τις προαλλες για ενα νουμερο κοσμοτε που ειχα 6μηνες να βαλω καρτα και εγινε φραγη οριστικη, δηλαδη πλεον μετα απο 6μηνες χωρις καρτα χανεις και τον αριθμο οριστικα...οποτε να το ξερετε στο μελλον!
jakegate7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 είναι 13 μήνες, έκαναν λάθος στο κατάστημα. https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=TOPUP3ddd55af-62b0-4dd2-af9a-6c4de5de6e91 "Η διάρκεια ισχύος της σύνδεσης είναι 13 μήνες από την τελευταία ανανέωση ή από την ημερομηνία ενεργοποίησης της σύνδεσης. Αν περάσουν 4 μήνες χωρίς ανανέωση του χρόνου ομιλίας , ο συνδρομητής δεν μπορεί πια να πραγματοποιεί και να δέχεται κλήσεις αφού θα πραγματοποιείται φραγή εισερχομένης και εξερχόμενης κίνησης (ΟΜΙΛΙΑ, SMS, INTERNET). Ωστόσο, η COSMOTE δίνει περιθώριο 9 επιπλέον μήνες μέσα στον οποίο αν ο συνδρομητής ανανεώσει το χρόνο ομιλίας του, ανανεώνεται αυτόματα και η διάρκεια ισχύος της σύνδεσης του για άλλους 13 μήνες. Αν όμως περάσουν 13 μήνες χωρίς να ανανεωθεί ο χρόνος ομιλίας του, ο αριθμός κλήσης διαγράφεται αυτόματα και κατά συνέπεια σταματάει η σύνδεσή του με το δίκτυο της COSMOTE." 1
Guerriero4 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μόνο στην Cosmote το κάνουν αυτό ή το έχουν αλλάξει όλοι?
jakegate7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 εχω την εντύπωση οτι για την voda ισχύουν τα ίδια, για τον τρίτο της παρέας δεν γνωρίζω.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, markoliaz είπε τα εχουν αλλαξει πλεον, πηγα τις προαλλες για ενα νουμερο κοσμοτε που ειχα 6μηνες να βαλω καρτα και εγινε φραγη οριστικη, δηλαδη πλεον μετα απο 6μηνες χωρις καρτα χανεις και τον αριθμο οριστικα...οποτε να το ξερετε στο μελλον! Απλά ήθελαν να σου πουλήσουν νέο αριθμό. 1
NiaUu Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 παιδια ευχαριστω, κανω ανανεωση ονλαην για να βαζω 5 ευρω επειδη δεν τα χρησιμοποιω ετσι κι αλλιως.. ισα για να εχω αριθμο δλδη. Ωραια εγω σε 5 μερες θα μπορεσω να βαλω γτ τωρα δεν εχω καν τον αριθμο μου μαζι, αλκα απ οτι καυαλαβα δεν υπαρχει κινδυνος να χασω οριστικα τν αριθμο ουτε δεκα μερες δε γινονται συνολικα απο την φραγη. Πολυ βλακεια αυτο παντως, απο εναν χρονο που ηταν πιο παλια το πηγαν 6 μηνες αν θυμαμαι καλα κ τωρα στους 3 χανεις το υπολοιπο? στους 4 κλεινει ο αριθμις, σε λιγο θα μας αναγκαζουν να βαζουμε καθε μηνα.
Djp Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 στην περίπτωση που κάποιος βρίσκετε στο εξωτερικό πως κάνεις ανανέωση? Εγώ για παράδειγμα θα γυρίσω Ελλάδα σε 2 μήνες κ έχω φραγή
Djp Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 στην περίπτωση που κάποιος βρίσκετε στο εξωτερικό πως κάνεις ανανέωση? Εγώ για παράδειγμα θα γυρίσω Ελλάδα σε 2 μήνες κ έχω φραγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα