Deadhead Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας, είμαι 18 και προκειται να βγάλω δίπλωμα για μηχανή 125cc. Εχω βάλει στο ματι το Kawasaki Zx130 μονο που προφανώς ειναι 130cc. Τι γίνεται σε αυτη τη περίπτωση; 1.Θα εχω καποιο θέμα αμα με πιασουν; 2. Τι γίνεται οσων αφορά την ασφαλεια; Μπορώ να την εχω στο όνομα μου ή λογω των παραπάνω κυβικών δε με καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος; 3. Αν τελικά εχω θεμα οσων αφορα το ερώτημα 2, γίνεται να ειναι στο όνομα αλλουνού που εχει δίπλωμα απεριοριστο ή πρεπει να ειναι και η άδεια στο όνομα του; Δε ξέρω αν υπάρχει κάτι αλλο που δεν εχω σκεφτει.. 🙄🤔 Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από Deadhead
genious1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Βγάζεις ασφάλεια στο όνομα σου αλλά δεν σε καλύπτει αν γίνει κάτι
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 19 λεπτά πριν, Deadhead είπε Γεια σας, είμαι 18 και προκειται να βγάλω δίπλωμα για μηχανή 125cc. Εχω βάλει στο ματι το Kawasaki Zx130 μονο που προφανώς ειναι 130cc. Τι γίνεται σε αυτη τη περίπτωση; 1.Θα εχω καποιο θέμα αμα με πιασουν; 2. Τι γίνεται οσων αφορά την ασφαλεια; Μπορώ να την εχω στο όνομα μου ή λογω των παραπάνω κυβικών δε με καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος; 3. Αν τελικά εχω θεμα οσων αφορα το ερώτημα 2, γίνεται να ειναι στο όνομα αλλουνού που εχει δίπλωμα απεριοριστο ή πρεπει να ειναι και η άδεια στο όνομα του; Δε ξέρω αν υπάρχει κάτι αλλο που δεν εχω σκεφτει.. 🙄🤔 θα πρεπει να κοιταξεις για αλλο μηχανακι. τα παπακια ειναι εργαλεια, αμα θες ταξιδια κλπ αναγκαστηκα θα πας σε κατι μεγαλυτερο καποια στιγμη. αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν θα το παντρευτεις, παρε ενα που θα σαι νομιμος προς το παρον και στο μελλον αναβαθμιζεις σε κατι που σ αρεσει πιο καλα παντα προσεκτικα, παντα κρανος και σου ευχομαι παντα ορθιος
Deadhead Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Ναι τελικά το κοίταξα κλπ κλπ θα παω σε κάτι αλλο. Ευχαριστώ παιδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα