ioannis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ειχα το iphone 4s, προσφατα αγορασα μεταχειρισμενο iphone 6s. Οταν εγραφα στο 4s επαιρνε τα γραμματα αμεσως, ειτε εχοντας το κινητο στα χερια, ειτε επανω σε σταθερο σημειο. Με το 6s οταν γραφω κατι κρατωντας το κινητο στα χερια δεν παιρνει τα γραμματα αμεσως, οταν το βαζω σε σταθερο μερος τα πραγματα γινονται καλυτερα. Σας παρακαλω για βοηθεια. Να αναφερω οτι ειμαι 80 χρονων, αλλα με την τεχνολογια τα καταφερνω. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από ioannis
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, ioannis είπε Ειχα το iphone 4s, προσφατα αγορασα μεταχειρισμενο iphone 6s. Οταν εγραφα στο 4s επαιρνε τα γραμματα αμεσως, ειτε εχοντας το κινητο στα χερια, ειτε επανω σε σταθερο σημειο. Με το 6s οταν γραφω κατι κρατωντας το κινητο στα χερια δεν παιρνει τα γραμματα αμεσως, οταν το βαζω σε σταθερο μερος τα πραγματα γινονται καλυτερα. Σας παρακαλω για βοηθεια. Να αναφερω οτι ειμαι 80 χρονων, αλλα με την τεχνολογια τα καταφερνω. Ευχαριστώ. εννοεις οτι κολλαει ή πρεπει να ξαναπατησεις?
ioannis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, Lezantas26 είπε εννοεις οτι κολλαει ή πρεπει να ξαναπατησεις? πρεπει να ξαναπατησω και αν ξαναπατησω λιγο παραπανω το 6s σαν να πηδαει.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, ioannis είπε πρεπει να ξαναπατησω και αν ξαναπατησω λιγο παραπανω το 6s σαν να πηδαει. για το πρωτο προβλημα θα μπορουσες να δοκιμασεις χωρις τζαμακι οταν λες πηδαει, εννοεις η εικονα στο κατω μερος?
ioannis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 51 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε για το πρωτο προβλημα θα μπορουσες να δοκιμασεις χωρις τζαμακι οταν λες πηδαει, εννοεις η εικονα στο κατω μερος? Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου, αποφάσισα να το επιστρέψω γιατί το σέταρα 2 φορές και με κούρασε πολύ, τα μεταχειρισμένα τα έχουν αυτά. Και εγώ πιστεύω ότι από την οθόνη είναι τα προβλήματα. Να είσαι πάντα καλά.
CheOnWeb Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 15 hours ago, ioannis said: Να αναφερω οτι ειμαι 80 χρονων, αλλα με την τεχνολογια τα καταφερνω. Respect
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα