Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ενδιαφερομαι για νεα γραμμη ιντερνετ και ηθελα να ρωτησω εαν παιζει καποια καλη προσφορα..

Με ενδιαφερει μονο ιντερνετ.Οχι τηλεφωνο,τηλεοραση κτλ..

Αν γνωριζετε και εχετε κατι να προτεινετε,περιμενω προτασεις.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Εγώ φίλε έχω την HRS (Ελληνικές Ραδιοϋπηρεσίες) που ουσιαστικά εμπορεύεται πακέτα της Vodafone. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

Δημοσ.
21 ώρες πριν, progulias είπε

Εγώ φίλε έχω την HRS (Ελληνικές Ραδιοϋπηρεσίες) που ουσιαστικά εμπορεύεται πακέτα της Vodafone. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

Τιμη?Ευχαριστω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

24 mbps και απεριοριστα αστικά (όχι κινητά) 20 Ευρώ. 20,4 για την ακρίβεια 

Επεξ/σία από progulias
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 24/8/2018 στις 10:10 ΜΜ, nas91 είπε

Με ενδιαφερει μονο ιντερνετ.Οχι τηλεφωνο,τηλεοραση κτλ..

Μόνο ίντερνετ adsl

http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/internet/nova_adsl24/

Και vdsl

http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/internet/nova_vdsl50/

Δεν έχω ο ίδιος αλλά το σκέφτομαι για vdsl προσεχώς.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, divo είπε

Αν το θεμα σου ειναι μονο η τιμη με διαφορα 2 ή 3 ευρω τοτε πας στο φτηνότερο και απλά κανεις το σταυρο σου για το ποτε θα το εχεις και ποτε θα σου ερθουν οταν γινει μια βλαβη. 

Αν σε ενδιαφερει να εχεις ιντερνετ τοτε πας οτε.

Ερευνα αγορας παντως δε κανεις στα φορουμ αλλα στα καταστηματα και ρωτας συγκεκριμενα πραγματα και χρεωσεις.οπως,  αν εχεις τελη ενεργοποιησης και ποσο ειναι, αν χρεώνεσαι το ρουτερ και ποσο, αν χρεωνεσαι τον τεχνικό που θα ερθει να στο τοποθετήσει και ποσο. Αν χρεωνεσαι τηλεφωνημα και ποσο, για να δωσεις μια βλαβη. 

Βαζεις ολα αυτα τα κοστη και μετα κοιτας τι σε συμφερει, απο τιμη και εξυπηρέτηση. 

Ναι,το θεμα μου ειναι η τιμη.

Ειχα cyta για 2 χρονια(επειδη ηταν η φθηνοτερη λυση),και δεν ειχα ποτε προβλημα,και ειπα να ρωτησω εαν υπαρχει τιποτα καλυτερο..

Ερευνα αγορας κανω εδω γιατι μπορει να παιζουν προσφορες σε εταιριες και να μη τις εχω παρει χαμπαρι.

Γενικα πολλες φορες παιζουν προσφορες που δε θα ξεραμε ποτε,εαν δε ρωτουσαμε.

Ελπιζω να σε καλυψα φιλε μου.

Δημοσ.

Η wind τώρα έχει προσφορά με 18€/μήνα τώρα έχω voda και σκέφτομαι μόλις λήξει το συμβόλαιο να πάω κει ... Δες και αυτή την πρόταση

Wind  BroadBand Basic λέγεται

https://www.hapitel.gr/?sessionID=4E94988F4A44824709D377312E4129DE&ActionID=viewResults

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ziaba είπε

Η wind τώρα έχει προσφορά με 18€/μήνα τώρα έχω voda και σκέφτομαι μόλις λήξει το συμβόλαιο να πάω κει ... Δες και αυτή την πρόταση

Wind  BroadBand Basic λέγεται

https://www.hapitel.gr/?sessionID=4E94988F4A44824709D377312E4129DE&ActionID=viewResults

Με αυτα που εχω δει/διαβάσει/αντιμετωπισει θα επρεπε να υπάρχει πάρα πολύ ειδικός λογος για να ψωνίσω wind και σιγουρα δεν θα ψώνιζα απο συνεργαζόμενο γραφείο. Αν παραβλέψω την παραμετρο τιμή στο δικό μυαλό η σειρά που θα ψώνιζα με βάση ποιοτητα υπηρεσιών/υποστηριξη είναι (οπου κενα αποστάσεις)

cote

.

.

nova

voda

.

.

.

.

.

wind

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα συμφορουμιτες. Για να μην ανοιγω νεο τοπικ ασκοπα, γραφω εδω την απορια μου.

Προκειται για καινουρια γραμμη που σκοπευω να βαλω αμεσα σε επαρχιακη πολη (Γιαννιτσά) στην οποια ξεκιναω εργασία.

Οι απαιτησεις μου:

1) γρηγορο ιντερνετ γιατι θα μπει 4k netflix αμεσα (οπότε φανταζομαι παω αναγκαστικα σε VDSL 30/50Mbps? )

2) πακέτο καναλιών για κανένα sport. Μεταξυ των 2 θα διαλεγα κοσμοτε λογω τσουλου και πρεμιερ, αλλά αν η τιμη ειναι αρκετα χαωδης με τη νοβα, δε θα με πειραζε να βαλω αντι για κοσμοτε, νοβα, οποτε ειμαστε ευελικτα.

3) δε με ενδιαφερουν λεπτα προς σταθερα, κινητα κτλ κτλ.

Σε μια γρηγορη ερευνα αγορας που εκανα, η κοσμοτε μου δινει vdsl+ κοσμοτε tv = 30 + 25 + 75 ευρω τελος ενεργοποιησης νεας γραμμης. Πολλά τα λεφτα.

Η vodafone μου λεει οτι στο μερος που θα παω να μεινω δεν εχει καθολου vdsl γραμμες να μου δωσει. Η προσφορα της παντως ηταν 27 + 36 (τα καναλια νοβασπορτς) + 50 ευρω τελος ενεργοποιησης . Επίσης πολλά.

Η WIND για την οποια δε διαβασα τα καλυτερα εδω μεσα, μου εδωσε την καλυτερη προσφορα. Σκετο ιντερνετ 50Mbps με 28 ευρω, ολο το πακετο των καναλιων της (εχει τα νοβασπορτς οπως και η vodafone) με 25 ευρω το μηνα,  δωρο τα τελη ενεργοποιησης, μου κανει δωρο επισης τα πρωτα 3 παγια της τηλεορασης (δηλαδη 75 ευρω), και μου δινει και δωροεπιταγη για τα Public αξιας 130 ευρω. Εντυπωσιακα καλυτερη προσφορα επομενως.

η ερωτηση μου ειναι, να ρωτησω και nova μηπως δινει κατι εξισου καλο? να παω οπωσδηποτε σε vdsl μινιμουμ 30Mbps για το netflix? γενικοτερα υπαρχει καποια καλυτερη προταση για το πακετο που ψαχνω?

Οποιος γνωριζει κατι, παρακληση ας μου δωσει τα φωτα του ή ας μου πει τη γνωμη του! Ευχαριστω!

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω μεχρι στιγμη; η πιο συμφερουσα λυση ειναι η wind..

Να προχωρησω η οχι?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nas91 είπε

Απο οτι βλεπω μεχρι στιγμη; η πιο συμφερουσα λυση ειναι η wind..

Να προχωρησω η οχι?

Προσωπικά, μου έμεινε μόνο το δίλημμα cosmotesports VS novasports. Από άποψη τιμής δε συγκρίνονται, μιλάμε για χαώδη διαφορά υπέρ της wind. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, christs είπε

Προσωπικά, μου έμεινε μόνο το δίλημμα cosmotesports VS novasports. Από άποψη τιμής δε συγκρίνονται, μιλάμε για χαώδη διαφορά υπέρ της wind. 

Eνα απλο ιντερνετ θελω,δεν εχω τρελες απαιτησεις.

Απλως να μη κανει νουμερα και αποσυνδεσεις.

Δεν ακουω και τα καλυτερα για τη wind,γι αυτο ρωταω μηπως εχει καποιος εμπειρια στο θεμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...