Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,  έφτασε ο καιρός να φτιάξω ένα 4Κ σύστημα με mini itx Motherboard λόγο χώρου και ευκολία στην μετακόμιση. Παίζω σε τηλεόραση 55" 4k 60hz hdr, έχω ήδη ποντίκι και πληκτρολόγιο και το μόνο που χρειάζομαι είναι ο πύργος στον οποίο δεν θα προσθέσω για τώρα κάρτα γραφικών μέχρι να βγουν οι νέας γενιάς.

Δεν με ενδιαφέρει το OC, η κυρια ασχολία μου είναι το browser, office και gaming, θα ήθελα ένα  σύστημα που θα μου κρατήσει τουλάχιστον 5 χρόνια να παιζω τα πάντα στο ultra.

Στο budget δεν έχω όριο.

Mobo: Gigabyte Z370N WIFI (rev. 1.0)

Cpu: i5 8600k

Ram: Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3000MHz (CMK16GX4M2B3000C15)

Psu: Seasonic Focus Plus 750 Platinum

Ssd: Samsung 970 Evo NVMe M.2 250GB 

Case: NZXT Manta Matte

Cooler:?

Σε θέμα θερμοκρασιών δεν ξέρω τι θα ήταν το καλύτερο...

Ευχαριστώ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΜΟΒΟ βάλε κάτι με δυνατά VRMs νομίζω η Fatality της ASRock ειναι η καλύτερη επιλογή από τις υπάρχουσες ή η Strix-I. 

Κουτί πήγαινε σε Fractal Design Nano S για το καλύτερο airflow ή στο NZXT 200i. Τροφοδοτικό δε χρειάζεσαι Platinum, το Gold ειναι αρκετό και κόβεις από εκεί κάποια χρήματα. Αεροψυξη: Cryorig Lumi RGB ειναι μια πολυ καλή επιλογή στα 50€ . Οι μνημες ειναι πολυ κομπλέ 

Γνωμη μου αφού δε σε νοιαζει το OC βάλε τον 8700 τον απλό. 

Γραφικων μπορείς να πάρεις μια 1080Ti μαζί με 750 Gold τροφοδοτικό (από τα καλύτερα) από την EVGA στα 750€ και μετά αν θες να ανέβεις, κανείς step-up (υπηρεσία της εταιρίας) δίνεις τη διαφορά και βαζεις 2080 ή 2080 Ti.

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Knight_svk_light είπε

Asus ROG Strix Z370-I Gaming

Τι λες για αυτήν εδώ? 

Έχω διαβάσει ότι οι i7 8700k είναι ποιο ζεστοί για αυτό προτίμησα τον i5 8600k... 

Τον απλό είπα, δεν έγραψα πουθενά Κ. Ναι η μητρική αυτή ειναι κομπλέ 

Δημοσ.

άμα δεν έχεις όριο στο budget,πάρε 8700k και ψύκτρα τι σε κόφτει; και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες.Μόνο αν τον φτάσεις στα ύψη.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε

Ωραία που στο budget δεν έχεις όριο αλλά z mobo και k cpu εφόσον δε θα κάνεις oc δεν έχει νόημα.

Ποια είναι η πρόταση σου λοιπόν? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Knight_svk_light είπε

Ποια είναι η πρόταση σου λοιπόν? 

Ο απλός 8700 (ή αν θες περιμένεις τους επόμενους το φθινόπωρο) και μια πιο απλή mobo. Ή και κάτι σε ryzen, έτσι κι αλλιώς gpu bound θα είσαι σε 4Κ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα, ετοιμο το πυργακι το μονο που μενει ειναι μια καρτα. Θα παω σε gtx 1080 ti αλλα το θεμα ειναι οι θερμοκρασιες ( nzxt h200i tower ) ποια ειναι η ποιο κρυα υλοποιηση και καταλληλη για την περιπτωση μου? Ευχαριστω.

41457251_538938759894557_3558094394273824768_n.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...