SabotazNic Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, JTRGamer είπε Ξερει κανεις αν μπορω να βγάλω την σημερον ημεραν την νέα ταυτοτητα σε μορφη πιστωτικής κάρτας? Οχι. Το συστημα θα ειναι ετοιμο μεχρι το '22 1
lek88 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Στις 4/6/2020 στις 2:35 ΠΜ, JTRGamer είπε Ξερει κανεις αν μπορω να βγάλω την σημερον ημεραν την νέα ταυτοτητα σε μορφη πιστωτικής κάρτας? Όχι δεν γίνεται 1
rackal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μιας που το άλλο θέμα έχει κλειδώσει ας το γράψω εδώ. Σε αναζητηση μου για το τι γίνεται με τις νέες ταυτότητες είδα πως ο διαγωνισμός κατά ένα περίεργο λόγο 😜 ξανά ακυρώθηκε 🤣🤣 Οποτε η ελπίδα μας για νέες ταυτότητες πήγε περίπατο. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από rackal
panosno1com Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Αφου τις βγαλανε σε ψηφιακες παλι καλα να λεμε, με το κωλοχαρτο
mindreader Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, rackal είπε Μιας που το άλλο θέμα έχει κλειδώσει ας το γράψω εδώ. Σε αναζητηση μου για το τι γίνεται με τις νέες ταυτότητες είδα πως ο διαγωνισμός κατά ένα περίεργο λόγο 😜 ξανά ακυρώθηκε 🤣🤣 Οποτε η ελπίδα μας για νέες ταυτότητες πήγε περίπατο. Ο Θεος ειναι μεγαλος!
agnostos13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 13 ώρες πριν, rackal είπε Μιας που το άλλο θέμα έχει κλειδώσει ας το γράψω εδώ. Σε αναζητηση μου για το τι γίνεται με τις νέες ταυτότητες είδα πως ο διαγωνισμός κατά ένα περίεργο λόγο 😜 ξανά ακυρώθηκε 🤣🤣 Οποτε η ελπίδα μας για νέες ταυτότητες πήγε περίπατο. Spoiler
logokrimenos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 14 ώρες πριν, rackal είπε Μιας που το άλλο θέμα έχει κλειδώσει ας το γράψω εδώ. Σε αναζητηση μου για το τι γίνεται με τις νέες ταυτότητες είδα πως ο διαγωνισμός κατά ένα περίεργο λόγο 😜 ξανά ακυρώθηκε 🤣🤣 Οποτε η ελπίδα μας για νέες ταυτότητες πήγε περίπατο. Πρέπει να βγει σωστός διαγωνισμός έτσι ώστε να είναι απο παντού κλειδωμένος οτι θα τον κερδίσει συγκεκριμένη εταιρεία. Υπομονή και κάποια στιγμή θα έχουμε νέες ταυτότητες οι οποίες θα είναι υπερκοστολογημένες αλλά γαμάτες! Who cares 1
agnostos13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, logokrimenos είπε Πρέπει να βγει σωστός διαγωνισμός έτσι ώστε να είναι απο παντού κλειδωμένος οτι θα τον κερδίσει συγκεκριμένη εταιρεία. Υπομονή και κάποια στιγμή θα έχουμε νέες ταυτότητες οι οποίες θα είναι υπερκοστολογημένες αλλά γαμάτες! Who cares Δύο είναι οι μεγάλοι παίκτες από όσο γνωρίζω και επειδή έχει πολύ ψωμί αν δεν γίνει κοινοπραξία θα κάνουν ενστάσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η γραμμή 5 του μετρο...θεσσαλονίκης. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από agnostos13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα