Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 27/8/2018 στις 12:10 ΠΜ, rus είπε

Οπου να' ναι θα βγαλουμε ολοι τις νεες βιομετρικες ταυτότητες, αρα οσοι  τωρα τρεχουν να βγαλουν παλαιου τυπου συντομα θα ξανατρεξουν.

ποτε ειναι να κανουν την εμφανιση τους?

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε

ποτε ειναι να κανουν την εμφανιση τους?

αν λες οι βιομετρικες δεν ξερω, παρεπιπτοντως οσοι εβγαλαν τωρα καινουργια μετα με αυτη τι διαδικασια θα θελει ξανα απο την αρχη η απλα ενα παραβολο και σε μεταφερουν τα στοιχεια στις τοτε καινουργιες

Δημοσ.
13 hours ago, MrJulius said:

αν λες οι βιομετρικες δεν ξερω, παρεπιπτοντως οσοι εβγαλαν τωρα καινουργια μετα με αυτη τι διαδικασια θα θελει ξανα απο την αρχη η απλα ενα παραβολο και σε μεταφερουν τα στοιχεια στις τοτε καινουργιες

απλα βγαλε μαι ταυτοτητα και μην σε νοιαζει για τις νεες. Οι νεες ακουγωντε μισο αιωνα τωρα οτι θα βγουν. Μπορει να βγουν σε 5 χρονια, δεν θα εχεις 5 χρονια ταυτοτητα; :P

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

απλα βγαλε μαι ταυτοτητα και μην σε νοιαζει για τις νεες. Οι νεες ακουγωντε μισο αιωνα τωρα οτι θα βγουν. Μπορει να βγουν σε 5 χρονια, δεν θα εχεις 5 χρονια ταυτοτητα; :P

Σωστα κατι σαν το μετρο τις Θεσσαλονικης

Δημοσ.
5 ώρες πριν, MrJulius είπε

Παιδια καπου διαβασα οτι μπορεις να κανεις αλλαγη νεας ταυτοτητας μεσα taxis net χωρις να χρειαζεται να τρεχεις στην εφορια.

Αμα ειμαι λαθος πειτε μου.

Όχι πρέπει να πας απο την εφορία. Όταν δοκιμασεις να το κανεις θα σου γραψει μηνυμα οτι για την εν λόγω ενέργεια πρέπει να περάσεις απο κατάστημα. Το έκανα πρόσφατα σχεδόν ένα χρόνο μετά την έκδοση χωρίς πρόστιμα κτλ.

Δημοσ.

Παιδιά η αλλαγή έγινε κανονικά, Τώρα για ανανέωση σε διάφορους παρόχους παράδειγμα στον ΟΑΕΔ γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα τους η πρέπει να πάω από εκεί; 

Δημοσ.
22 hours ago, MrJulius said:

Παιδιά η αλλαγή έγινε κανονικά, Τώρα για ανανέωση σε διάφορους παρόχους παράδειγμα στον ΟΑΕΔ γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα τους η πρέπει να πάω από εκεί; 

Τραπεζα και Εφορια πας σιγουρα εκει. Τωρα τα δεν ξερω.

Δημοσ.

ΟΑΕΔ πας απο εκει, αλλα μου ειχαν πει οτι δεν ειναι τιποτα σημαντικο. Επισης μπορεις να πεις και στα ΚΕΠ να το δηλωσεις στην ΗΔΙΚΑ, απο οπου διασταυρωνουν στοιχεια διαφοροι οργανισμοι, πχ ΑΣΕΠ.

• Like 1
Δημοσ.

Με το ρυθμό που λειτουργεί το ελληνικό κράτος τις νέες βιομετρικές ταυτότητες μην τις περιμένετε με τίποτα πριν το 2024. Ακούγονται από το 2009!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Backpacker είπε

Με το ρυθμό που λειτουργεί το ελληνικό κράτος τις νέες βιομετρικές ταυτότητες μην τις περιμένετε με τίποτα πριν το 2024. Ακούγονται από το 2009!

εχω την αισθηση οτι μας 'υποχρέωσαν' να τις βγαλουμε αμεσα γιατι εχει γεμισει η Ευρωπη πλαστη ελληνικη ταυτοτητα ...η συμβαση πηγε πακετο με τη συμβαση για διαβατηρια που εληγε νομιζω αρχες 2019

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fredd0 είπε

εχω την αισθηση οτι μας 'υποχρέωσαν' να τις βγαλουμε αμεσα γιατι εχει γεμισει η Ευρωπη πλαστη ελληνικη ταυτοτητα ...η συμβαση πηγε πακετο με τη συμβαση για διαβατηρια που εληγε νομιζω αρχες 2019

Καλά από το 2009 μας υποχρεώνουν. Τότε μας τις είχαν βάλει μαζί με τα νέα διαβατήρια που μας πλάσαραν οι ΗΠΑ για να μπούμε στην λίστα των χωρών που ταξιδεύει εκεί χωρίς βίζα. Ακόμα στον δρόμο είναι. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Backpacker είπε

Καλά από το 2009 μας υποχρεώνουν. Τότε μας τις είχαν βάλει μαζί με τα νέα διαβατήρια που μας πλάσαραν οι ΗΠΑ για να μπούμε στην λίστα των χωρών που ταξιδεύει εκεί χωρίς βίζα. Ακόμα στον δρόμο είναι. 

δεν ειναι θεμα βιζα στις ΗΠΑ ειναι θεμα λειτουργιας της ζωνης Σεγκεν ... αμα ταξιδεψεις εκτος Ελλαδας θα δεις συχνα πυκνα οτι αν ταξιδευεις με αφετηρια Ελλαδα τρως 10πλασιο ελεγχο, για αυτο ακριβως το λογο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fredd0 είπε

δεν ειναι θεμα βιζα στις ΗΠΑ ειναι θεμα λειτουργιας της ζωνης Σεγκεν ... αμα ταξιδεψεις εκτος Ελλαδας θα δεις συχνα πυκνα οτι αν ταξιδευεις με αφετηρια Ελλαδα τρως 10πλασιο ελεγχο, για αυτο ακριβως το λογο.

Το ξέρω φίλε μου...απλά αυτό με τις νέες ταυτότητες μας το λένε από τότε που πήραμε τα νεα διαβατήρια. Αλλά διαβατήρια ευκολα αλλάζεις...ταυτότητα ειναι άλλη ιστορία πάρα πολύ πολύπλοκη και χρονοβόρα. Μακάρι να διαψευστώ αλλά δεν τις βλέπω σύντομα. Δεν ειναι έτοιμος ο κρατικος μηχανισμος. Και με του χρονου να εχουμε τριπλες εκλογες και μετά νέα κυβέρνηση άστο. 

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...