alexakos89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Στις 27/8/2018 στις 12:10 ΠΜ, rus είπε Οπου να' ναι θα βγαλουμε ολοι τις νεες βιομετρικες ταυτότητες, αρα οσοι τωρα τρεχουν να βγαλουν παλαιου τυπου συντομα θα ξανατρεξουν. ποτε ειναι να κανουν την εμφανιση τους?
MrJulius Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε ποτε ειναι να κανουν την εμφανιση τους? αν λες οι βιομετρικες δεν ξερω, παρεπιπτοντως οσοι εβγαλαν τωρα καινουργια μετα με αυτη τι διαδικασια θα θελει ξανα απο την αρχη η απλα ενα παραβολο και σε μεταφερουν τα στοιχεια στις τοτε καινουργιες
vagos789 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δεν υπαρχει καμια ημερομηνια για το ποτε θα βγουν οι νεες ταυτοτητες,μπορει να ειναι σε 5 μηνες ή σε 5 χρονια
Aggeluska Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 13 hours ago, MrJulius said: αν λες οι βιομετρικες δεν ξερω, παρεπιπτοντως οσοι εβγαλαν τωρα καινουργια μετα με αυτη τι διαδικασια θα θελει ξανα απο την αρχη η απλα ενα παραβολο και σε μεταφερουν τα στοιχεια στις τοτε καινουργιες απλα βγαλε μαι ταυτοτητα και μην σε νοιαζει για τις νεες. Οι νεες ακουγωντε μισο αιωνα τωρα οτι θα βγουν. Μπορει να βγουν σε 5 χρονια, δεν θα εχεις 5 χρονια ταυτοτητα;
MrJulius Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Aggeluska είπε απλα βγαλε μαι ταυτοτητα και μην σε νοιαζει για τις νεες. Οι νεες ακουγωντε μισο αιωνα τωρα οτι θα βγουν. Μπορει να βγουν σε 5 χρονια, δεν θα εχεις 5 χρονια ταυτοτητα; Σωστα κατι σαν το μετρο τις Θεσσαλονικης
G.bar Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, MrJulius είπε Παιδια καπου διαβασα οτι μπορεις να κανεις αλλαγη νεας ταυτοτητας μεσα taxis net χωρις να χρειαζεται να τρεχεις στην εφορια. Αμα ειμαι λαθος πειτε μου. Όχι πρέπει να πας απο την εφορία. Όταν δοκιμασεις να το κανεις θα σου γραψει μηνυμα οτι για την εν λόγω ενέργεια πρέπει να περάσεις απο κατάστημα. Το έκανα πρόσφατα σχεδόν ένα χρόνο μετά την έκδοση χωρίς πρόστιμα κτλ.
MrJulius Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά η αλλαγή έγινε κανονικά, Τώρα για ανανέωση σε διάφορους παρόχους παράδειγμα στον ΟΑΕΔ γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα τους η πρέπει να πάω από εκεί;
Aggeluska Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 22 hours ago, MrJulius said: Παιδιά η αλλαγή έγινε κανονικά, Τώρα για ανανέωση σε διάφορους παρόχους παράδειγμα στον ΟΑΕΔ γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα τους η πρέπει να πάω από εκεί; Τραπεζα και Εφορια πας σιγουρα εκει. Τωρα τα δεν ξερω.
Miracle Worker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 ΟΑΕΔ πας απο εκει, αλλα μου ειχαν πει οτι δεν ειναι τιποτα σημαντικο. Επισης μπορεις να πεις και στα ΚΕΠ να το δηλωσεις στην ΗΔΙΚΑ, απο οπου διασταυρωνουν στοιχεια διαφοροι οργανισμοι, πχ ΑΣΕΠ. 1
Backpacker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Με το ρυθμό που λειτουργεί το ελληνικό κράτος τις νέες βιομετρικές ταυτότητες μην τις περιμένετε με τίποτα πριν το 2024. Ακούγονται από το 2009!
fredd0 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Backpacker είπε Με το ρυθμό που λειτουργεί το ελληνικό κράτος τις νέες βιομετρικές ταυτότητες μην τις περιμένετε με τίποτα πριν το 2024. Ακούγονται από το 2009! εχω την αισθηση οτι μας 'υποχρέωσαν' να τις βγαλουμε αμεσα γιατι εχει γεμισει η Ευρωπη πλαστη ελληνικη ταυτοτητα ...η συμβαση πηγε πακετο με τη συμβαση για διαβατηρια που εληγε νομιζω αρχες 2019
Backpacker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, fredd0 είπε εχω την αισθηση οτι μας 'υποχρέωσαν' να τις βγαλουμε αμεσα γιατι εχει γεμισει η Ευρωπη πλαστη ελληνικη ταυτοτητα ...η συμβαση πηγε πακετο με τη συμβαση για διαβατηρια που εληγε νομιζω αρχες 2019 Καλά από το 2009 μας υποχρεώνουν. Τότε μας τις είχαν βάλει μαζί με τα νέα διαβατήρια που μας πλάσαραν οι ΗΠΑ για να μπούμε στην λίστα των χωρών που ταξιδεύει εκεί χωρίς βίζα. Ακόμα στον δρόμο είναι.
fredd0 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Backpacker είπε Καλά από το 2009 μας υποχρεώνουν. Τότε μας τις είχαν βάλει μαζί με τα νέα διαβατήρια που μας πλάσαραν οι ΗΠΑ για να μπούμε στην λίστα των χωρών που ταξιδεύει εκεί χωρίς βίζα. Ακόμα στον δρόμο είναι. δεν ειναι θεμα βιζα στις ΗΠΑ ειναι θεμα λειτουργιας της ζωνης Σεγκεν ... αμα ταξιδεψεις εκτος Ελλαδας θα δεις συχνα πυκνα οτι αν ταξιδευεις με αφετηρια Ελλαδα τρως 10πλασιο ελεγχο, για αυτο ακριβως το λογο.
Backpacker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, fredd0 είπε δεν ειναι θεμα βιζα στις ΗΠΑ ειναι θεμα λειτουργιας της ζωνης Σεγκεν ... αμα ταξιδεψεις εκτος Ελλαδας θα δεις συχνα πυκνα οτι αν ταξιδευεις με αφετηρια Ελλαδα τρως 10πλασιο ελεγχο, για αυτο ακριβως το λογο. Το ξέρω φίλε μου...απλά αυτό με τις νέες ταυτότητες μας το λένε από τότε που πήραμε τα νεα διαβατήρια. Αλλά διαβατήρια ευκολα αλλάζεις...ταυτότητα ειναι άλλη ιστορία πάρα πολύ πολύπλοκη και χρονοβόρα. Μακάρι να διαψευστώ αλλά δεν τις βλέπω σύντομα. Δεν ειναι έτοιμος ο κρατικος μηχανισμος. Και με του χρονου να εχουμε τριπλες εκλογες και μετά νέα κυβέρνηση άστο.
JTRGamer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Ξερει κανεις αν μπορω να βγάλω την σημερον ημεραν την νέα ταυτοτητα σε μορφη πιστωτικής κάρτας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα