Joana26 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 γνωρίζει κάποιος τι ισχύει για της ταυτότητες ομογενούς?
Papakitou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Καλησπερα, στην περιπτωση που πας την παλιά για να σου βγάλουν καινουργια , για τον λόγο που θέλει να αλλάξει και το παλικάρι στο αρχικό post, σου βγάζουν καινουργια με νεο αριθμό φαντάζομαι ετσι; Γιατι σκέφτομαι τις χαρτούρες σε τράπεζες και δημόσιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Ναι δυστυχώς καινούριος αριθμός, οπότε αν θέλει κάποιος νέα ταυτότητα καλύτερα να περιμένει μια και καλή τις καινούριες , εκτός αν έχασε ή του έκλεψαν την παλιά.. 1
theoritikos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Θέλω και εγώ να βγάλω καινούρια ταυτότητα. Για να την δηλώσω στη ΔΟΥ μου, τι πρέπει να κάνω?
Marko47 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Πας με την ταυτότητα και μια φωτοτυπια στο μητρώο, συμπληρώνεις ένα χαρτι M1 αλλαγής στοιχείων και είσαι οκ. Άκουσα ότι μπορείς και ηλεκτρονικά μέσω taxisnet να κάνεις την αλλαγή αλλά δεν το δοκίμασα. 18 ώρες πριν, dhmak είπε Ιούνη του 17 μου ξάφρησαν το πορτοφόλι με την ταυτότητα, τις κάρτες και 2,05€ (αντιπαθώ τα χαρτονομίσματα και δεν είχα τίποτα ευτυχώς), στον ηλεκτρικό, αμέσως πήγα στο τμήμα Καλλιθέας, δήλωσα την κλοπή, μου είπαν για τον μάρτυρα και τις φωτογραφίες και πήγα την επόμενη ημέρα με την μητέρα μου και τις φωτογραφίες και μου ζήτησαν 0,23 λεπτά (κουλό μου φαίνεται σε ένα χρόνο να αυξήθηκε από 0,23 λεπτά σε 9€ όπως αναφέρθηκε) για το παράβολο και ήταν έτοιμη αμέσως. 0.23€ κοστίζει το χαρτόσημο όπως ανέφερα και το πληρώνεις σε όλες τις περιπτώσεις. 9€ κοστίζει το παράβολο σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας. Άλλο το χαρτόσημο και άλλο το παράβολο (φιλικά!)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 2 hours ago, 1aggelos1 said: Καλα αυτο με τις καινουργιες ταυτοτητες μου το λεει γνωστος μου αστυνομικος απο το 2012.... μην πω πιο πριν.... οποτε αν προκειται να ταξιδεψεις τον επομενο χρονο TS, απλα πηγαινε βγαλε μια. δεν παιρνει χρονο οπως ειπαν και αλλοι. Φέτος φαίνονται αποφασισμένοι, λογικά πιέσεις από εξωτερικό λόγω ευκολίας πλαστογράφησης των τωρινών μας...
rus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μιλατε για τις νεου τυπου ταυτότητες με τα βιομετρικα δεδομενα? Στις 24/8/2018 στις 10:35 ΜΜ, Allokotos είπε Μην κάνεις το λάθος και πεις ότι στην έκλεψαν ή την έχασες, γιατί το κόστος εκεί είναι πολύ μεγαλύτερο συν του ότι σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι μαζί σου και έναν μάρτυρα. Αφου δε στην εκλεψαν και δεν την εχασες, που είναι?
Miracle Worker Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Marko47 είπε Πας με την ταυτότητα και μια φωτοτυπια στο μητρώο, συμπληρώνεις ένα χαρτι M1 αλλαγής στοιχείων και είσαι οκ. Άκουσα ότι μπορείς και ηλεκτρονικά μέσω taxisnet να κάνεις την αλλαγή αλλά δεν το δοκίμασα. Δεν νομίζω να γίνεται ηλεκτρονικά. Το είχα τσεκάρει πριν κάτι μήνες. Είχε όντως γίνει "viral" σε πολλά έγκριτα site πριν κάποια χρόνια αυτή η είδηση, αλλά δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Για αντικατάσταση λόγω φθοράς ή παλαιότητας δεν θέλει κάποιο παράβολο ούτε μάρτυρα. Φαντάζομαι κάτι παρόμοιο ισχύει και για την περίπτωση με τη Θεσ/νίκη. Η ενημέρωση για το νέο νούμερο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αρκεί να είσαι στον τόπο κατοικίας, γιατί πρέπει να πας στην τοπική εφορία και τράπεζες. Οι τράπεζες είναι το δυσκολότερο γιατί ζητάνε πάλι ένα κάρο έγγραφα και πρακτικά μπορείς να κάνεις συναλλαγές μόνο από το ΑΤΜ. Για τις καινούριες θυμάμαι λέγανε για Οκτώβριο του 2018, στις αρχές του χρόνου.
G.bar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Έχω αλλάξει και εγώ πρόσφατα. Όντως είναι αστεία η διαδικασία πλέον και σχεδόν δωρεάν. Οσον αφορά στον μάρτυρα, χρειάζεται μόνο αν η ταυτότητα έχει χαθεί/κλαπεί ή αν η έκδοση θέλεις να γίνει σε διαφορετικό Α.Τ ή Τ.Α απο αυτό της προηγούμενης έκδοσης του εγγράφου. Σε διαφορετική περίπτωση δεν χρειαζεται μάρτυρας.
Marko47 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Καλημέρα. Επειδή στο τέλος θα μπερδευτεί όποιος θέλει να βγάλει ταυτότητα γιατί όλοι λέμε τα δικά μας χωρίς να γνωρίζουμε 100% το θέμα, παραθέτω τα στοιχεια της ΕΑ από το site της και για απορίες καλό είναι να πάρει τηλέφωνο κάποιος. Όσο για τις τράπεζες, εμενα τουλάχιστον στην Πειραιώς μου ζητησαν την νεα ταυτοτητα και τη βεβαίωση αλλαγης στοιχείων από την εφορία (το χαρτί που σου δίνει η εφορία μόλις καταθέσεις την αίτηση Μ1). Τιποτε άλλο! Σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογισω και τον καθε αστυνομικο στο τμημα που μπορει να σου πει "φερε μονο φωτογραφιες και θα σε φτιαξω εγω να τελιωνεις"! Αυτά.. http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang
icsd08063 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Στις 25/8/2018 στις 12:01 ΠΜ, MrJulius είπε Η αλήθεια κιόλας είναι παιδιά ακούστε γιατί, Εμένα από πίσω λέει Θεσς/Νίκη εν συντομία και όχι κανονικά και για αυτό το λόγο δεν μπορώ να βγάλω διαβατήριο και έμαθα και από γνωστούς ότι το έκαναν και σε αυτούς Στις 25/8/2018 στις 1:38 ΠΜ, PSYHAS είπε Οποιος θελει να βγαλει τωρα διαβατηρια κ γραφει η ταυτοτητα Θες/νικη,,πρεπει να βγαλει απαραιτητα νεα ταυτοτητα οπου θα ανγραφεται ολοκληρο το ονομα,δηλ Θεσσαλονικη. Οι νεου τυπου ταυτοτητες,δηλ σαν πιστωτικες,δεν εχουν ερθει ακομα. Αυτα μου ειπε αστυνομικος Δεν είναι απαραίτητο να βγάλεις νέα ταυτότητα (όπου θα είναι διορθωμένο το ΘΕΣ/ΝΙΚΗ σε ΘΕΣΑΑΛΟΝΙΚΗ σε σχέση με την παλιά) για να βγάλεις διαβατήριο. Παραθέτω προσωπική εμπειρία, όπου έβγαλα κανονικά διαβατήριο χωρίς να αλλάξω ταυτότητα.
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 19 ώρες πριν, rus είπε Μιλατε για τις νεου τυπου ταυτότητες με τα βιομετρικα δεδομενα? Αφου δε στην εκλεψαν και δεν την εχασες, που είναι? ρε τυπε λεει ενας στην πισω σελιδα οτι δεν μπορει να βγαλει διαβατηριο επειδη η ταυτοτητα γραφει θεσ/νικη και οχι θεσαλλλονικη περαν τουτου, υποτθιεται οτι καθε 10 χρονια πρεπει να βγαζεις νεα
ObeyWario! Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Θεσσαλονίκη λίγο τα κλεφτρόνια λίγο το θεσ/νίκη πρέπει να κλείσεις ραντεβού για ταυτότητα και αν δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος περιμένεις αρκετά, σχεδόν μήνα στη περίπτωσή μου
rus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, le vent nous porterAAAA είπε ρε τυπε λεει ενας στην πισω σελιδα οτι δεν μπορει να βγαλει διαβατηριο επειδη η ταυτοτητα γραφει θεσ/νικη και οχι θεσαλλλονικη περαν τουτου, υποτθιεται οτι καθε 10 χρονια πρεπει να βγαζεις νεα Οπου να' ναι θα βγαλουμε ολοι τις νεες βιομετρικες ταυτότητες, αρα οσοι τωρα τρεχουν να βγαλουν παλαιου τυπου συντομα θα ξανατρεξουν.
MrJulius Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Παιδια καπου διαβασα οτι μπορεις να κανεις αλλαγη νεας ταυτοτητας μεσα taxis net χωρις να χρειαζεται να τρεχεις στην εφορια. Αμα ειμαι λαθος πειτε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα