Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου. 

Επειδη υπάρχει ένα θέμα με τι ταυτότητα μου όταν το 2008 που την έβγαλα ήμουν παιδί και λίγο παχύσαρκος ώστε να δημιουργεί λίγο θέμα καμία δυο φορές που με σταμάτησαν. 

Η αλλαγή για νέα ταυτότητα έχει κανείς ιδέα ποσό κοστίζει το παράβολο; Γτ άκουσα κάτι για 60€. 

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αλλαξα ταυτοτητα πριν 3-4 μηνες. πληρωσα το τρελο ποσο των 0.20 ευρω για ενα παραβολο :D . 10 λεπτα υποθεση ειναι. πας με δυο φωτο και την βγαζεις πολυ γρηγορα

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aggeluska είπε

αλλαξα ταυτοτητα πριν 3-4 μηνες. πληρωσα το τρελο ποσο των 0.20 ευρω για ενα παραβολο :D . 10 λεπτα υποθεση ειναι. πας με δυο φωτο και την βγαζεις πολυ γρηγορα

Είσαι θεός / θεά πήγες με την παλιά η είπες οτι κλάπηκε ας πούμε.

Δημοσ.
23 minutes ago, MrJulius said:

Οχι πηγα με την παλιά κ ειπα θελω να την αλλαξω

Αν χρειαζοταν 60€ να βγαλεις ταυτοτητα σχεδον κανεις δεν θα ειχε Ταυτότητα  😅

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, MrJulius είπε

Μην κάνεις το λάθος και πεις ότι στην έκλεψαν ή την έχασες, γιατί το κόστος εκεί είναι πολύ μεγαλύτερο συν του ότι σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι μαζί σου και έναν μάρτυρα.

Στην περίπτωση που αλλάξεις την παλιά σου ταυτότητα το κόστος είναι όντως 0,2€ + το κόστος των φωτογραφιών και δεν παίρνει πάνω από 10 λεπτά η διαδικασία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, antbyron said:

Εχουν βγει οι καινούριες ταυτότητες αλλά καρτ ή είναι ακόμα στις παλιές;

Υποθετω , για να λενε 0.2 ευρω η αλλαγη, μιλαμε για παλιες.

Οι νεες ειναι γνωστο οτι θα εχουν κανα 10ευρω χρεωση.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
Δημοσ.

Καλησπερα στην παρέα. Πριν 2 ημέρες έβγαλα καινούρια ταυτότητα γιατί η παλιά μου είχε καταστραφεί. Αυτα που χρειάζεσαι είναι την παλιά σου ταυτότητα, 2 φωτογραφίες, ένα μάρτυρα με την ταυτότητα του να είναι νέου τύπου και το απίστευτο πόσο των 0.23 λεπτών για το χαρτοσήμο! Σε 15 λεπτά την είχα στα χέρια μου. Βέβαια στο δικό μας τμήμα (Περιστερι) βγάζουν μόνο με ραντεβού (!!! Ναι με ραντεβού!!!) γι αυτό καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα και ρωτά. 

Εάν την έχεις χάσει θέλεις και ένα παράβολο των 9 € από τραπεζα

Δημοσ.

Η αλήθεια κιόλας είναι παιδιά ακούστε γιατί, Εμένα από πίσω λέει Θεσς/Νίκη εν συντομία και όχι κανονικά και για αυτό το λόγο δεν μπορώ να βγάλω διαβατήριο και έμαθα και από γνωστούς ότι το έκαναν και σε αυτούς 

Δημοσ.

Την έχασα πριν κανα χρόνο,είπα όντως αυτό που συνέβη στο τοπικο αστυνομικό τμήμα και πλήρωσα παράβολο 20 λεπτά.Σε 10 λεπτά είσαι έτοιμος.

• Like 2
Δημοσ.

Οποιος θελει να βγαλει τωρα διαβατηρια κ γραφει η ταυτοτητα  Θες/νικη,,πρεπει να βγαλει απαραιτητα νεα ταυτοτητα οπου θα ανγραφεται ολοκληρο το ονομα,δηλ Θεσσαλονικη. Οι νεου τυπου ταυτοτητες,δηλ σαν πιστωτικες,δεν εχουν ερθει ακομα. Αυτα μου ειπε αστυνομικος

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Marko47 είπε

Καλησπερα στην παρέα. Πριν 2 ημέρες έβγαλα καινούρια ταυτότητα γιατί η παλιά μου είχε καταστραφεί. Αυτα που χρειάζεσαι είναι την παλιά σου ταυτότητα, 2 φωτογραφίες, ένα μάρτυρα με την ταυτότητα του να είναι νέου τύπου και το απίστευτο πόσο των 0.23 λεπτών για το χαρτοσήμο! Σε 15 λεπτά την είχα στα χέρια μου. Βέβαια στο δικό μας τμήμα (Περιστερι) βγάζουν μόνο με ραντεβού (!!! Ναι με ραντεβού!!!) γι αυτό καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα και ρωτά. 

Εάν την έχεις χάσει θέλεις και ένα παράβολο των 9 € από τραπεζα

Πάλι απαιτείται μάρτυρας για να αλλάξεις την ταυτότητα; Εφόσον τους προσκομίσεις την παλιά και έχουν όλα τα στοιχεία σου στην διάθεσή τους έπρεπε να την έβγαζαν χωρίς μάρτυρα. Αν στην έχουν κλέψει είναι άλλο πράγμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ιούνη του 17 μου ξάφρησαν το πορτοφόλι με την ταυτότητα, τις κάρτες και 2,05€ (αντιπαθώ τα χαρτονομίσματα και δεν είχα τίποτα ευτυχώς), στον ηλεκτρικό, αμέσως πήγα στο τμήμα Καλλιθέας, δήλωσα την κλοπή, μου είπαν για τον μάρτυρα και τις φωτογραφίες και πήγα την επόμενη ημέρα με την μητέρα μου και τις φωτογραφίες και μου ζήτησαν 0,23 λεπτά (κουλό μου φαίνεται σε ένα χρόνο να αυξήθηκε από 0,23 λεπτά σε 9€ όπως αναφέρθηκε) για το παράβολο και ήταν έτοιμη αμέσως.

Απλά μετά πας σε εφορία και τράπεζα με την νέα σου ταυτότητα και το χαρτί αντικατάστασης που θα δώσει η αστυνομία, να ενημερώσεις, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Πάλι απαιτείται μάρτυρας για να αλλάξεις την ταυτότητα; Εφόσον τους προσκομίσεις την παλιά και έχουν όλα τα στοιχεία σου στην διάθεσή τους έπρεπε να την έβγαζαν χωρίς μάρτυρα. Αν στην έχουν κλέψει είναι άλλο πράγμα.

Τουλάχιστον σε μένα ζήτησαν μάρτυρα, και απ ότι κατάλαβα δεν ήταν μόνο για να πιστοποιήσει ότι ήμουν εγώ, αλλά και για να υπογράψει ότι στα στοιχεία που τους δίνω (διεύθυνση, τηλέφωνο κ.α.) ότι είναι αληθή. Αυτό το χαρτί με τα στοιχεία μου το υπέγραψα και εγώ και η γυναίκα μου σαν μάρτυρας.  

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dhmak είπε

Ιούνη του 17 μου ξάφρησαν το πορτοφόλι με την ταυτότητα, τις κάρτες και 2,05€ (αντιπαθώ τα χαρτονομίσματα και δεν είχα τίποτα ευτυχώς), στον ηλεκτρικό, αμέσως πήγα στο τμήμα Καλλιθέας, δήλωσα την κλοπή, μου είπαν για τον μάρτυρα και τις φωτογραφίες και πήγα την επόμενη ημέρα με την μητέρα μου και τις φωτογραφίες και μου ζήτησαν 0,23 λεπτά (κουλό μου φαίνεται σε ένα χρόνο να αυξήθηκε από 0,23 λεπτά σε 9€ όπως αναφέρθηκε) για το παράβολο και ήταν έτοιμη αμέσως.

Εσένα ήταν κλοπή ενώ η άλλη περίπτωση απώλειας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...